Arama sonuçları

1. kıpkırmızı

Vektörel Sonbahar...

Tam zamanı.. Teşekkürler yavrucum :*
  2. kıpkırmızı

Salata görselleri...

Imm olsa hayır demezdim hani, teşekkür ederim bebek ;)
  3. kıpkırmızı

Vektörel Tabelalar...

Bu tabelalar çok iyi gitti bu saatte :D Teşekkürler fıstık ;)
  4. kıpkırmızı

Bu bir grafikerler hikayesidir

Düşün düşün nereye kadar dedi ve koşmaya başladı :D (10 kelimeyle ne anlatılırki :D)
  5. kıpkırmızı

Abi şurda ağız tadıyla bi şarkı patlattık yani sağol çok güzel sabote ettin, elin dert görmesin dedi sinirle ve ekledi git şurdaki manava sor :D
  6. kıpkırmızı

(Hahahaha :D koptum resmen dağıldım varya bi senaryo bu kadar brezilyavari olabilir :D) Ünlü olma düşüncesi tüm ruhunu biranda rehin aldı ve bi türkü patlattı oturduğu yerde.. "mavi mavi masvami gözleri boncuk mavii bir gördüm aşık oldum şu gelen kimin yari ..." :D
  7. kıpkırmızı

Behçet abin kurban olsun sana tabi oğlum gel al ne istiyosan diyo samimiyetle gülerek :D (acilen konuyu değiştir yoksa fena olabilir :D )
  8. kıpkırmızı

Olum kalpkalbe karşı dedi bakkal nuri :D (bunun sonu hayra alamet değil söyliim :D empati diye bişiy var ama litfen :D )
  9. kıpkırmızı

son harften türet

Keklik (gibi olmalı nokta nokta :D sevimli hayvanlar :D)
  10. kıpkırmızı

Bakkal nuri abi :D "olum dert etme sigarayı ne zaman ne şekilde istersen...." ( hahahaha :D sanırım hayal görüyor :D )
  11. kıpkırmızı

Ah ulan dedi ben böyle hayatın... Veresiye yazdırsam olur mu acaba dedi :D
  12. kıpkırmızı

Vektörel Simson Ailesi...

severim the sims ailesini ;) Teşekkürler bebek :)
  13. kıpkırmızı

Ama önce markete uğrayıp sigara almalıydı ;)
  14. kıpkırmızı

Yüksek Çözünürlükte Barbekü Resimleri...

Acıkmışım görünce farkına vardım ;) Teşekkürler bebek bir ara yapalım :D
  15. kıpkırmızı

Yürürken aklında, yediği nefis turşular vardı. Acaba limonla mı yapmıştı sirkeyle mi diye düşünmeden edemedi :D
  16. kıpkırmızı

Kadın adamın böyle gurur yapmasına çok alınmıştı :D neticede turşu bile ikram etmişti :D
  17. kıpkırmızı

Ben anlıyorum dedi kadın gülerek :D sana bakırköyde özel rezidans ayarladım dedi yol ederek :D
  18. kıpkırmızı

Hahahaha :D Sabah sabah beynimi çok güzel sevdin dedi kadın sinirle :D Söyleyecek başka bişiy yoksa hadi yallah dedi kapıyı göstererek :D
  19. kıpkırmızı

Ahh çekti kadın derinden. Hep annenin seni terk etmesiyle bu hale geldin dedi içinden.. Biliyorum kuzum dedi kadın, rencide merdivenleri silerken söyledi :D (Hahahaha :D noluyo yaaa nereye gidiyoruz :D)
  20. kıpkırmızı

Hay ben senin annene dedi kadın bozuk bir ağızla :D İlacını aldın mı bugün dedi dikkatle yüzüne bakarak :D
Yukarı Alt