Erkek dediğin'de Allah korkusu olacak. Eğer o varsa eşine ihanet etmesi mümkün değildir. Allah korkusu olan kişi yukarıdaki satırları yapabilir mi? yapamayabilir. Yukarıdaki satırları uygulayabilmesi için de eğitimli bir "insan" olması gerekir...
Kime ait olursa olsun genel itibariyle yazıyı...
Kartvizitte sadelik yani anlaşılabilirlik önemlidir. Neden tek renk üzerine çalışıyorsunuz bilmiyorum ama eğer mavi üzerine tek renk basılırsa ve bu gerçek bir müşteriye ait olsa inanın müşteri geri verir size kartviziti. Neden mi? çünkü okunmaz!..
Siyah renk için de şunu söyleyebilirim; yine...
Başkentte üstelik bir reklamcı için son derece zayıf bir çalışma olmuş. Başta renkler çok itici. Renk konusunda biraz daha kurumsal renkler tercih edin. Yandaki şekle hiç gerek yok ve SAV yazısının altındaki şekil de ayrı bir sıkıntı.
Biraz daha kartvizit çalışmalarına gözatmanızı tavsiye...
İş konusunda inş. istediğiniz işi bulabilirsiniz fakat iş aramak için attığınız başlık hoşuma gitti ve sizi tebrik etmek için yorum yazdım...
Klasik başlıklar her zaman itici olmuştur...Kolay gelsin
Ben de "bir çırpıda" okudum yazınızı ve işletmeci adına çok sevindim. Ancak bu yazınızı resimlerle desteklemenizi isterdim açıkcası. İşletmeyi ne halde aldınız ne hale getirdiniz? Daha ilgi çekici olmaz mıydı?
Kolay gelsin...
İşin açıkcası pek hoşuma gitmedi bu çalışma. Düşünce güzel aslında "G" harfinin çizgi şeklinde kullanılması filan değişik olmuş ama bişeyler daha istiyor çalışma.
Mesela, the.. diye başlayan yazının zemini çok kaba duruyor biraz inceltilebilir ayrıca yazım yanlışı da var. " the orginal"...
Yukarıda aynı konuyu yorumlayan iki arkadaşta haklı aslında. Ozan bey bu tür şeylere prim verilmemesi gerektiğini hatırlatıyor haklı olarak, Gürhan bey ise tv izleyerek bozulacak toplumun zaten bozulmaya hazır olduğunu bunun eğitim ve ahlaki çerçevede çözülmesi gerektiğini söylüyor.
Bence ikisi...
Melih Bey;
Mikro işlemcim Power Pc. Sistem DVD'si için bilgilendirmenizden hemen sonra teknik yardım için aradım ve buraya geldiklerinde yükleyecekler.
İlginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Bu konu uzun yıllardır tartışılan bir konu ve sitemizde de yeterince bu konu hakkında bilgi var. Ancak şunu söyleyebilirim; ben eğitim almadan bir ustanın yanında yetişen birisiyim ama eğitim almak gerekli mi? evet gerekli...
Eczanede çalışan bir kalfayı düşünün, oraya çırak olarak girmiş...
İsmin iki tarafına dalga olması logoyu biraz kalabalıklaştırmış bana göre. Alttaki dalgayı atıp memba suları yazısını Emirgan'ın "gan" yazan kısmının altına gelecek şekilde yazsanız nasıl durur acaba?
Başarılar...
Logo tasarımını program yapmayacak siz yapacaksınız. Vektörel programlarda sadece uygulaması yapılır ve tabii ki yeterlidir. Illustrator çok önemli bir programdır ve kendinizi bu programa vermenizi öneririm ancak diğer vektörel programları da kullanabilecek kadar bilmelisiniz.
Deneme yanılma...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.