Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Yaprak resimleri 34 Adet HQ Resimler- 50 MB Değerinde

emeğine sağlık. harika paylaşım...
  2. Emine Şahin

Bursa / bayan grafiker

merhaba bilal bey; forumumuzda ilan bölümünün ayrıcalığı olarak, e-mail ve telefon bırakabilirsiniz. saygılar...
  3. Emine Şahin

200 tane clipart klasörü

caps eklemenin kısa yolu yok ama kısaca şöyle izah edeyim. mevcut dosyaları sayfa üzerinde dilediğiniz şekilde düzenleyin. sonra bu çalışmayı jpeg olarak kadedip foruma eklemek üzere upload edin. upload ettiğiniz dosyanın linkini mesaj panosundaki grafik ekle butonuna tıklayıp, açılan pencereye...
  4. Emine Şahin

logo çalışmam

sol alt köşedeki daha uygun...
  5. Emine Şahin

benden size bir atatürk çalışması

imzamdaki linkleri takip edin lütfen...
  6. Emine Şahin

ürün broşürü

kusura bakmayın ama ben bu kadar mesajdan sonra şu sonucu vardım. elimize dört renk boya alıyoruz. buna CMYK da diyebilirsiniz:D şimdi bu dört renk boyanın kutu kapakları açıyoruz ve ................ yallah tuvalin üstüne. artık sonuç ne çıkarsa önemli değil. renklerin bir dili var nede olsa...
  7. Emine Şahin

corners

caps eklenmiştir. paylaşımınız için teşekkürler... + rep :)
  8. Emine Şahin

Design clipart

konuya caps eklenmiştir...
  9. Emine Şahin

Grafikerlerin uğradığı haksızlıklar.

@power26 lütfen, bir gurubu, bir topluluğu yada bir kesim insanları zan altında bırakan yada hakaret içeren mesajlar bırakmayınız. bu yaklaşımınızı şiddetle kınıyorum. sizin mesajınızı okuyanlar zannedecekki bu arkadaş konyalı bütün insanlardan bir zarar gördüde böyle yazıyor. yazık. açıkçası...
  10. Emine Şahin

200 tane clipart klasörü

caps eklenmiştir. paylaşımınız için teşekkür ederiz yaşar bey. + rep gelmiştir :)
  11. Emine Şahin

Bi iki damla yaşta bizden olsun!ArtRage

gözyaşlarının çıktığı nokta hatalı değil mi? asla göz yaşları oradan çıkmaz ve süzülmez... saygılar...
  12. Emine Şahin

[İstek] Kasap Et Reyonu..

lütfen forum kurallarına uyalım. renkli ve bold karakter kullanmayalım.
  13. Emine Şahin

organ mafyası

teşekkürler. bilgilendirdiğiniz için. gerçekten böyle vakalar var mı? insan inanmak istemiyor. tüyler ürpertici. bu nasıl bir canilik aklıl almıyor maalesef...
  14. Emine Şahin

Hep karakalem olacak değil ya! akkalem olsun bu sefer! :)

bu çalışma size mi ait bilemiyorum? merak ettiğim tek husus bu olsa gerek. bu tarz çalışmayı, yanlış hatırlamıyorsam ilköğretim yıllarında yapmıştık. resim kağıdını mum (bildiğimiz mum) yardımı ile siliyoruz. daha sonra üzerine pudra uygulayıp siyah çini mürekkebi ile boyuyoruz. böylelikle...
  15. Emine Şahin

Ben kaçtım:)

hoşgeldiniz erkan cengiz. iyi forumlar dilerim...
  16. Emine Şahin

Yazılarınız için bir kaç font !!!

teşekkürler okan şirin...
  17. Emine Şahin

Serbest afiş çalışması yorumlarınızı beklerim.

@hürrem ben o kadar yazı yazdım. konuyu çıkılmaz bir hale sokmak istemedim ama siz bu yazıdan sadece işinişze gelen yeri almışsınız. tessüf ediyorm. zaten konuyu baştan alırsak buradaki "farklı tavır" ifadesi çalışmanıza yardım alırdınız eleştiri yada olumsuzluklar bir adım daha öne çıkmazdı...
  18. Emine Şahin

Serbest afiş çalışması yorumlarınızı beklerim.

@hürrem size bir örnek verebilmek için siz ne işle uğraşıyorsunuz diyeceğim ama, sizide tanımıyoruz ki, aslında çok uzatmayada gerek yok. takdir edersiniz ki gün içerisinde yoğun iş temposunun yanında birde forumda azami gayret sarfeden arkadaşların stresinden kaynaklanıyor. çalışmanızla...
  19. Emine Şahin

yüksek çözünürlükte başak görselleri

teşekkürler. güzel paylaşım.
  20. Emine Şahin

unlu mamüller zemin çeşitleri

sayın gezgin20; anlaşılan o ki, foruma üye olurken kuralları okuma zahmetinde bulunmamışsınız. lütfen tekrar geriye dönüp forum kurallarıbnı okuyunuz. ayrıca yardımcı olmak istiyor iseniz bunuda bir karşılık yada istek beklemeksizin yapmalısınız. zira forumumuz bunun için vardır. telrar forum...
Yukarı Alt