Arama sonuçları

1. Emine Şahin

s.a aqua geldi

hoşgeldiniz. iyi forumlar...
  2. Emine Şahin

kapak okul ekipmanları için

@landscape madalya sizindir... :D:D:D
  3. Emine Şahin

kapak okul ekipmanları için

bu kitapçık gibi bir şey sanırım. güzel bir sonuç. bence gayet başarılı olmuş. en sondaki resimde bulunan madalyayı alıp, sizin boynunuza takıyorum :) @hakan3264 ne demek efendim. biz teşekkür ederiz :)
  4. Emine Şahin

Web 2.0 iconları .psd

emeğine sağlık. teşekkürler.
  5. Emine Şahin

Set of Vector Scrolls Paper AI & EPS

hımmmm... harikaymış. buna 2 rep vermek isterdim ama ...
  6. Emine Şahin

satılık fıat palio

bence birkaç resim eklerseniz güzel olurdu. en azından trabzondan yeni çekilmiş bir kaç kare görebilirdim:D ayrıca mail adresi yada telefonda bırakabilirsiniz. saygılar...
  7. Emine Şahin

coreldraw otomatik takvim macrosu

@ersintech burada anlatılan makro, corelde varolan bir makrodur. sanırım dersi tam olarak takip etmediniz. tekrar derse dönerseniz anlayacağınızdan eminim. saygılar...
  8. Emine Şahin

arkadaşlar merabalar

hoşgeldiniz. iyi forumlar....
  9. Emine Şahin

Hakan Kalmış Fotoğrafları

bayıldım desem yeridir hakan bey. bulutlar harika, tıpkı beyitte söylediğiniz gibi; "Huzurun maviliğin de bulutlar yorgan olsun sarsın Beni." :D
  10. Emine Şahin

selam

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz...
  11. Emine Şahin

grafikerler.org yeni yüzümüzü (tema) nasıl buldunuz?

@st_anger_turk apple'ı (elma) kastettin sanırım. olsun gündem ve reklam olur işte.. :D:D:D
  12. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

layerlerinizi birleştirmeniz gerek. bunun için layerlerininizi seçip üzerinde sağ tıklayıp merge layer deyin...
  13. Emine Şahin

grafikerler.org yeni yüzümüzü (tema) nasıl buldunuz?

siyah ve karamsar rengi üzerimizden attık değil mi? ana sayfada biraz bocalasamda "bugünkü mesajlar" butonuna alışacağım. :)
  14. Emine Şahin

ticari bir amacı yoktur maksat eksiklerimizi görmek:)

madem ticari bir kaygınız yok. zamanımız bol. o halde öncelikle neden ilgili görselleri toplamakla işe başlamıyorsunuz. kesinlikle iyi bir öğrenci değilsiniz. ben bu zamana kadar çene yormaz görselleri toplar ilgili yerlere koyardım. sonrada çalışmamı ekler buyrun görseller derdim. eeee tabii...
Yukarı Alt