Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Photoshop CS4 indir

sitemizde hiç bir şekilde illegal program paylaşımı ve dağıtımı yapılmamaktadır. mesajınızı örnek teşkil etmesi amacıyla silmiyorum. saygılarımla....
  2. Emine Şahin

corel de yazılara şekil verme

önce yazımızı yazıyoruz. sonra free hand tool (F5) aracımla bir çizgi çizip, shape tool (F10) aracımla istediğim gibi "dalga şekli" veriyorum. şmdi yazımız seçili iken text menüsünden fit text to path seçin. imleciniz eğri bir ok şeklini aldığında, oluşturduğunuz eğri çizginin üzerine...
  3. Emine Şahin

yüksek çözünürlükte zeytin resimleri

harikasın arkadaşım. süper oldu bu paylaşım... + rep
  4. Emine Şahin

serbest olarak yaptigim bir afis calismasi

çalışmanız "kişisel çalışmalar" klasörüne taşınmıştır... saygılar...
  5. Emine Şahin

Kalp Brushları

teşekkürler. güzel paylaşımınız için... + rep :)
  6. Emine Şahin

Karışık Photoshop Style..

teşekürler. emeğinize sağlık. + rep :.)
  7. Emine Şahin

wordden Corele Aktarım Acil Yardım..!!

@hakanallica aşağıdaki konuyu inceleyiniz. https://www.grafikerler.org/corel-draw/4738-wordden-corele-pdf-ile-veri-aktarma.html ayrıca konu sonunda PDF dökümanınızı corele alırken size sorulan soruda "curve" seçerseniz, dökümanınız corele convertlenmiş olarak gelir. saygılar...
  8. Emine Şahin

broşür çalışması

sayın eminim; lütfen imzamda bulunan resim ekleme linkini talip ediniz. bu şekilde resminiz çok küçük yüklenmiştir. resim yüklemeyi tekrar dener misiniz? saygılar...
  9. Emine Şahin

Formet Kartvizit

logoyu biraz büyük kullanmamış mısınız?
  10. Emine Şahin

2009 Masa Takvimi Çalışması _ Demo

ikinci çalışma daha uygn olabilir. arka fondaki başak çok mantıklı olabilirdi. ayrıca adam silüetinin rengini gri yapıp, ilkem ajans logosunu aşağı çekerdim. adam silüetinide logonun üzerine basmasını sağlardım. ayrıca takvimdeki renkleride grii tarza uydurur klasik görünümden kurtarmaya...
  11. Emine Şahin

acil kana ihtiyaç vardır!!! çok önemli...

konunun güncelliğini taşıdığını belirtmek istiyorum. ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim...
  12. Emine Şahin

Selam arkadaşlar;

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim...
  13. Emine Şahin

sizce olmuşmu?

şimdi daha iyi olmuş :)
  14. Emine Şahin

Yılbaşı seti tasarımım

ellerine sağlık arkadaşım. güzel çalışma ama .......................... derhal maus pad ve varsa ajanda istiyorum:D çok ciddiyim.:o
  15. Emine Şahin

sizce olmuşmu?

göz rengi gerçek tonlarda değil. saç rengini uygulamada hatalı yapmışsınız. eski renkler kesişim noktalarında belli oluyor. barkod hatalı EAN/13 olmalı bunu türkiyede hangi makina okur:D:D:D dudaktaki makyajı sanırım layer kullanarak yaptınız. daha başka bir yömtem vardı. onu kullanmanız (bu bir...
  16. Emine Şahin

300 adet islami Motif.

sayın samet bey 11 mesajdan sonra bile mail adresi vermenin yasak olduğunu öğrenememişsiniz. lütfen aynı hatanın tekrarını yapmayınız...
  17. Emine Şahin

corelde yaprak test ve matematiksel ifadeler (ders 11)

@lafamosa bunula ilgili belli bir kalıp olmamakla birlikte ilerleyen zaman içerisinde bir örnek hazırlamaya çalışacağım...
  18. Emine Şahin

İstek : Bayramlık Şeker Resimleri

sanırım ömer bey sesnizi duymuş olacak... :) buyrun: https://www.grafikerler.org/yuksek-cozunurluklu-resimler/7018-seker-sekerleme-cikolata.html
  19. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

sevgili hürrem eğer sorununuz dosyanın büyüklüğünden kaynaklanıyorsa, ki anladığım buydu. o zaman çok basit bir şekilde çalışma sayafanızdaki bütün çalışmayı pick tool aracınıza çif tıklayarak seçili hale getirin. property bar üzerinde bulunan % yüzde ile oynayarak küçültün. örneğin %10 oranında...
  20. Emine Şahin

130 tane Türkçe yazı karakteri

@galadrim buyrun bobdylan: http://rapidshare.com/files/147356939/DYLAN.TTF.html
Yukarı Alt