caps eklemenin kısa yolu yok ama kısaca şöyle izah edeyim.
mevcut dosyaları sayfa üzerinde dilediğiniz şekilde düzenleyin.
sonra bu çalışmayı jpeg olarak kadedip foruma eklemek üzere upload edin.
upload ettiğiniz dosyanın linkini mesaj panosundaki grafik ekle butonuna tıklayıp,
açılan pencereye...
kusura bakmayın ama ben bu kadar mesajdan sonra şu sonucu vardım.
elimize dört renk boya alıyoruz. buna CMYK da diyebilirsiniz:D
şimdi bu dört renk boyanın kutu kapakları açıyoruz ve ................
yallah tuvalin üstüne. artık sonuç ne çıkarsa önemli değil. renklerin bir dili var nede olsa...
@power26
lütfen, bir gurubu, bir topluluğu yada bir kesim insanları zan altında bırakan yada hakaret içeren mesajlar bırakmayınız.
bu yaklaşımınızı şiddetle kınıyorum. sizin mesajınızı okuyanlar zannedecekki bu arkadaş konyalı bütün insanlardan bir zarar gördüde böyle yazıyor.
yazık. açıkçası...
teşekkürler.
bilgilendirdiğiniz için. gerçekten böyle vakalar var mı? insan inanmak istemiyor.
tüyler ürpertici. bu nasıl bir canilik aklıl almıyor maalesef...
bu çalışma size mi ait bilemiyorum?
merak ettiğim tek husus bu olsa gerek.
bu tarz çalışmayı, yanlış hatırlamıyorsam ilköğretim yıllarında yapmıştık.
resim kağıdını mum (bildiğimiz mum) yardımı ile siliyoruz.
daha sonra üzerine pudra uygulayıp siyah çini mürekkebi ile boyuyoruz.
böylelikle...
@hürrem
ben o kadar yazı yazdım. konuyu çıkılmaz bir hale sokmak istemedim ama siz bu yazıdan sadece işinişze gelen yeri almışsınız. tessüf ediyorm.
zaten konuyu baştan alırsak buradaki "farklı tavır" ifadesi çalışmanıza yardım alırdınız eleştiri yada olumsuzluklar bir adım daha öne çıkmazdı...
@hürrem
size bir örnek verebilmek için siz ne işle uğraşıyorsunuz diyeceğim ama, sizide tanımıyoruz ki,
aslında çok uzatmayada gerek yok.
takdir edersiniz ki gün içerisinde yoğun iş temposunun yanında birde forumda azami gayret sarfeden arkadaşların stresinden kaynaklanıyor. çalışmanızla...
sayın gezgin20;
anlaşılan o ki, foruma üye olurken kuralları okuma zahmetinde bulunmamışsınız.
lütfen tekrar geriye dönüp forum kurallarıbnı okuyunuz.
ayrıca yardımcı olmak istiyor iseniz bunuda bir karşılık yada istek beklemeksizin yapmalısınız.
zira forumumuz bunun için vardır.
telrar forum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.