Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Web Tasarımı

biliyor musunuz? bölümünde bir ifade bozukluğu var sanırım. "bakteri üretiminin" değil "bakteri üremesinin" daha uygun olur.
  2. Emine Şahin

Selamlar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz...
  3. Emine Şahin

Şu an kullanılan Logolar.

akın duşakabin logosu biraz estetikten uzak kalmış. logo değilde bir amblem çalışması denebilir aslında. logolar bu kadar yorucu olmamalı diye düşünüyorum. sağ alttaki logo kim için yapıldı bilemiyorum. sadece detaylarda biraz kusur kalmış ama güzel olmuş elinize sağlık. akarsu yapı logosunun...
  4. Emine Şahin

Sisteminizdeki En Büyük Açık Kendinizsiniz.

ellerinize sağlık. teşekkürler...
  5. Emine Şahin

Antivirüs Programlarının Artıları ve Eksileri

teşekkür ederim açıklamalarınız için. ama ben avastı merak etmiştim. herhangi bir bilgiye rastlamadım. umarım yazının devamı gelir. saygılar...
  6. Emine Şahin

ilgi duyarmisiniz

@akinsarbay forum kurallarımızda mail adresi yada telefon vermek sserbestir. bilginize. saygılar...
  7. Emine Şahin

merhabalar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dileriz.
  8. Emine Şahin

2170 adet karışık embroidery desing

emeğinize sağlık. tabiiki rep gelmiştir. :)
  9. Emine Şahin

merhaba arkadaşlar

hoşgeldiniz. iyi forumlar...
  10. Emine Şahin

Altın Oran Nedir?

teşekkürler arzu çok güzel bir konuya değinmişsin. mimar bir arkadaşım bahsetmişti banada. örneğin duvara asacağın bir tablonun oranı 6/1 olursa "buna altın oran denir" daha güzel durur. böyle aklımda kalmış. bilimsel açıdan değinmeniz harika oldu... tekrar teşekkürler...
  11. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@xml harddiskinizle ilgili bir problem. kayıt etmek istediğiniz depolama birimi dolmuş sanırım. yukarıdaki mesajda serkan bey ifade etmişler. hardiskinizden "C" ise "C"den, "D" ise "D"den gereksiz dosyaları silip yer açabilirsiniz. yada sıkıştırma, disk temizleme ve disk birleştirme işlemleri...
  12. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@xml bu işlemi photoshopta doku taşıyarak yapmak daha mantıklı. zira corelde istediğiniz yapılabilsede deformasyon olacaktır. orantı ve görsellik bozulacaktır.
  13. Emine Şahin

Matbaalarda kullanılan matbu evraklar...

teşekkürler. değerli bilgileriniz için.
  14. Emine Şahin

vektörel çiçek desenler, Vector Floral Design EPS

şifre indirdiğiniz linkin üstünde yazıyor. şifre: grafikerler.org
  15. Emine Şahin

Biyoloji Resimleri

bu konuyu biraz daha açar mısınız? tam olarak nasıl görseller istiyorsunuz?
  16. Emine Şahin

tram

öncelikle resminizi yada obyenizi bitmap yapmalısınız. bunun için; bitmaps/convert to bitmap daha sonra; bitmaps/color transform/halftone yapınız. iletişin pencerenizdeki renk kyadırma çubuklarıyla ya da mevcut değerleriniz varsa bunları ilgili yerlere girerek, preview tıklayın. değişiklikleri...
  17. Emine Şahin

logo için yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşların yorumlarına katılmakla birlikte, üzerinde biraz daha düzenlemeler yapılabilir.. örneğin "ere" yazısı alttaki ve üstteki yayların içini doldurması sağlanabilir. böylelikle "pepsi"ye olan benzerlik bir nebze kurtarılabilir. saygılar...
  18. Emine Şahin

Selam

hoşgeldiniz. iyi forumlar ...
  19. Emine Şahin

Adres logom:)

çalışmanız kişisel çalışmalar kısmına taşınmıştır. ticari kaygı taşımayan, kendinize özel yada sınama mantıklı çalışmalarınızı lütfen "Kişisel Çalışmalar" bölümünde açınız.
Yukarı Alt