Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

alışveriş mağzası için yapmış olduğum broşür

dekupelerde çok küçük sorunlar var ama önemli değil. Güzel olmuş. Bunu freehandde yaptınız heralde?
  2. Süleyman Köklü

afiş

TÜRKÇESİ VARKEN demişsiniz sanki onu tamamlayacak bir şey daha var gibi olmuş ama yok :( genel olarak güzel ama sloganı düzenleyin.
  3. Süleyman Köklü

2. Grafik Tablet Çalışmam

bizim köydeki evimize benziyor :) ne günler geçirdik orada. Çok güzel olmuş. eline sağlık...
  4. Süleyman Köklü

matbaaya grafiker

matbaanız ve iş olanaklarınızla ilgili biraz daha bilgi verebilirmisiniz?
  5. Süleyman Köklü

kartvizit yapmak istedim =)

görsel olarak güzel. renkler uyumlu olmuş ama ne iş yapar bu kartvizitteki arkadaş ? bildiğimiz kartvizitlere benzememiş.
  6. Süleyman Köklü

Fransiz Depeche Mode dergisinde yayinlandi

renk uyumu güzel ve boşluklar iyi kullanılmış. Güzel bir çalışma olmu tebrik ederim.
  7. Süleyman Köklü

PSD TASARIMLAR (Güncellenecektir)

çok güzel paylaşımlar teşekkür ederiz. Tasarımlarımıza yön verecek, örnek alınıp değerlendirilecek çalışmalar. emeğinize sağlık
  8. Süleyman Köklü

Grafik Tasarim Cantam 2

Güzel anlatmışsınız. Ben bir matbaacıyım. Usta bir grafikerin gönderdiği hiçbir işte sorun yaşamadım. Ancak kendini geliştirememiş veya gelişmekte olan arkadaşlarda en çok sorun yaşadığım konular: 1) Logoların vektörel gönderilmemesi 2) Verdiğim ölçüye dikkat etmemesi 3) Taşmaları düzgün...
  9. Süleyman Köklü

logo çalışmam

en üstten sağdaki güzel olur. Hiçbir kağıtta sorun çıkarmaz iyi durur.
  10. Süleyman Köklü

akyar süt--tabela lazim

biraz açarmısınız ne demek istediniz ve nasıl birşey istiyorsunuz? yardımcı olurum
  11. Süleyman Köklü

katalog kapak çalışması

Öztok cam yazısını keşke düz yazsaydın. Her tarafta dikey duruyor. İlk bakışta okunur olması için kapağa ben genelde yatay yazarım isimleri.. tebrikler güzel olmuş
  12. Süleyman Köklü

THY broşür tasarımım

ek olarak bunun kesimi özel kesim mi? Ayrıca yazılar çok yakın kesime biraz iç tarafa almanız gerekir. Başınız ağrımasın. Çerçeveye lale şekli eklemişsiniz THY ile lale'nin ne alakası var? Tebrikler...
  13. Süleyman Köklü

Dış Cephe Reklam Çalışması

güzel olmuş gerçekten. sloganda güzel. Fakat alttaki obje ne katıyor bu reklama onu anlamadım. Neyi ifade ediyor, neden koydunuz? Bir de bu tür çalışmalar hakkında biraz bilgi verirmisiniz? Normal afiş çalışır gibi mi çalışıyoruz, baskısı nasıl oluyor, ne gibi sorunlar çıkabiliyor? Teşekkürler
  14. Süleyman Köklü

eskilerden bazı çalışmalar

iş adeti fazla olduğu zaman detaylı incelenemiyor fakat gördüğüm kadarıyla güzel çalışmalar. Başarılarının devamını diler, daha güzel çalışmalarını da görmek isteriz.
  15. Süleyman Köklü

bir çalıpmam daha

çalışma nerde? ben mi göremedim acaba...
  16. Süleyman Köklü

takvim icin mizanpaj calismasi

güzel olmuş, şık olmuş. Ben beğendim. Tebrikler
  17. Süleyman Köklü

Bayan Ayakkabıcı için Kartvizit

değişik bir çalışma olmuş ama Yazı fontundan dolayı yazılar okunmuyor, adreslerin başındaki iki noktalara anlam veremedim, ayakkabıdan ziyade bayan çorabını andırıyor sanki. Kartvizitleri biraz daha karıştırırsan iyi olur bana göre. iyi çalışmalar
  18. Süleyman Köklü

Bakanlığa logo_10 bin YTL

iyi 10 bin ytl lazımdı bana da.. bekle sağlık bakanlığı geliyorumm.. Teşekkürler bilgi için
  19. Süleyman Köklü

Onparmak Yazma

PC bilgisayarın içinde mevcut. oradan egsersiz yapabilirsin.
Yukarı Alt