Güzel anlatmışsınız. Ben bir matbaacıyım. Usta bir grafikerin gönderdiği hiçbir işte sorun yaşamadım. Ancak kendini geliştirememiş veya gelişmekte olan arkadaşlarda en çok sorun yaşadığım konular:
1) Logoların vektörel gönderilmemesi
2) Verdiğim ölçüye dikkat etmemesi
3) Taşmaları düzgün...
Öztok cam yazısını keşke düz yazsaydın. Her tarafta dikey duruyor. İlk bakışta okunur olması için kapağa ben genelde yatay yazarım isimleri..
tebrikler güzel olmuş
ek olarak bunun kesimi özel kesim mi? Ayrıca yazılar çok yakın kesime biraz iç tarafa almanız gerekir. Başınız ağrımasın. Çerçeveye lale şekli eklemişsiniz THY ile lale'nin ne alakası var?
Tebrikler...
güzel olmuş gerçekten. sloganda güzel. Fakat alttaki obje ne katıyor bu reklama onu anlamadım. Neyi ifade ediyor, neden koydunuz?
Bir de bu tür çalışmalar hakkında biraz bilgi verirmisiniz? Normal afiş çalışır gibi mi çalışıyoruz, baskısı nasıl oluyor, ne gibi sorunlar çıkabiliyor?
Teşekkürler
iş adeti fazla olduğu zaman detaylı incelenemiyor fakat gördüğüm kadarıyla güzel çalışmalar. Başarılarının devamını diler, daha güzel çalışmalarını da görmek isteriz.
değişik bir çalışma olmuş ama Yazı fontundan dolayı yazılar okunmuyor, adreslerin başındaki iki noktalara anlam veremedim, ayakkabıdan ziyade bayan çorabını andırıyor sanki.
Kartvizitleri biraz daha karıştırırsan iyi olur bana göre.
iyi çalışmalar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.