Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Bardakta İçecekler/Soğuk-Sıcak Tüm İçeceklerin Yüksek Çözünürlükte Resimleri

çok işime yarayacak. ellerin dert görmesin. teşekkürler
  2. Süleyman Köklü

Güzel Karadenizimin Güzel İli "Giresun":)

bir cep telefonu bu kadar iyi çekermiymiş? tipik bir karedeniz manzarası yeşil yeşil yeşil.. Biz karadenizin biraz ortasında kaldık bu kadar yeşilimiz yok :(((
  3. Süleyman Köklü

Grafikerlerin ve Ajansların Sıkıntıları Nelerdir?

Grafikerlerin sıkıntısı aslında kendinden kaynaklanıyor. Neden? Çünkü, bigisayarı bilen (ve bazı grafik programlarını bilen) kendini bu işe verdi. Piyasada ismi olan bir meslek ve gençleri çeken, geleceği olan bir meslek. Dolayısıyle bu mesleğe yönelen genç arkadaşlar bu işin özünü kavramadan...
  4. Süleyman Köklü

boş zamanımda grafikerler.org için yapmış olduğum bir çalışma

şuan kullanılan logo çok güzel. Fazla bir değişiklik yapmaya (aramaya) gerek yok.
  5. Süleyman Köklü

kitap kapağı - 1

@payten Yorumun için teşekkür ederim. Müşteriyle mailleşerek bu hale geldi. Şuan bu tasarımı beğendi ve değişiklik istemiyor. Ancak yazar fotosunu bende söyledim. Değiştireceğiz. Teşekkürler.
  6. Süleyman Köklü

İlk kitap kapağı çalışmam yorumlarınızı bekliyorum.

zemini beğenmedim. Fontuda beğenmedim. Daha iyi bir görsel kullanabilirsin zemin için. Kısaca ilk bakışta hoşuma gitmedi ama bu kadarını yapan daha iyisini de yapar diye düşünüyorum. Eline sağlık yine de..
  7. Süleyman Köklü

*Özada Broşür v2

bu sunum sadece photosopta da yapılabilir. Çalışmanız güzel olmuş elinize sağlık
  8. Süleyman Köklü

kitap kapağı - 1

sırt payı 1 cm verdim. 120 sayfalık bir kitap. Noktalama hatalarına dikkat edeceğim. yazarın başka resmi yok. Zaten iç sayfalarda 1 forma resim var. Onlarda da sıkıntılarımız var. Resim tonuyla oynacağım. teşekkürler...
  9. Süleyman Köklü

Kitap Kapağı-3

genel olarak güzel. Kullandığın fontta güzel. Sırttaki kitap ismini biraz aşağı alırsan iyi olur, tam ortada değilde.. Ama ARZU hanımın dediği gibi siyah yerine şişenin yeşilini verirsen daha iyi durur heralde. tebrikler
  10. Süleyman Köklü

Türkiye'den reklam slogan örnekleri

gerçekten müthiş bir paylaşım. Teşekkürler.
  11. Süleyman Köklü

Cadde Life _Dergisi Kapak ve Reklam Çalışması

böyle çok güzel olmuş ama dergiler biraz büyük mü olmuş? göz şeridini de biraz genişletseniz. Emeğinize sağlık
  12. Süleyman Köklü

Cadde Life _Dergisi Kapak ve Reklam Çalışması

arzu hanımın dediği gibi olmuş ama alt ve üst kısımları siyah demişti.
  13. Süleyman Köklü

Cadde Life Dergi Kapağı - Hangi Renk Daha İyi

@Arzu Uluırmak Belliki enerjik , genç bir kitleye hitap edeyor. bu durumda sağdaki olabilir... Tebrikler güzel olmuş
  14. Süleyman Köklü

Adsl nedir , Adsl , ADSL

bilgi sahibi olduk. teşekkürler
  15. Süleyman Köklü

İlk Dergi Kapağı Çalışmam

karakterler ve diziliş şekilleri uygun değil. gerisi güzel..
  16. Süleyman Köklü

Logo Tasarımında Profesyonel Olun!

baştan sona kadar okudum. Tek kelimeyle harika. Herkesin okuması lazım. Eline yüreğine sağlık. Paylaşım için çok teşekkürler
  17. Süleyman Köklü

vektörel ağaçlar

teşekkürler elinize sağlık.
  18. Süleyman Köklü

yüksek çözünürlükte sağlık konulu resimler

teşekkürler çok işe yarayacak..
Yukarı Alt