bir cep telefonu bu kadar iyi çekermiymiş? tipik bir karedeniz manzarası yeşil yeşil yeşil.. Biz karadenizin biraz ortasında kaldık bu kadar yeşilimiz yok :(((
Grafikerlerin sıkıntısı aslında kendinden kaynaklanıyor. Neden?
Çünkü, bigisayarı bilen (ve bazı grafik programlarını bilen) kendini bu işe verdi. Piyasada ismi olan bir meslek ve gençleri çeken, geleceği olan bir meslek. Dolayısıyle bu mesleğe yönelen genç arkadaşlar bu işin özünü kavramadan...
@payten
Yorumun için teşekkür ederim. Müşteriyle mailleşerek bu hale geldi. Şuan bu tasarımı beğendi ve değişiklik istemiyor. Ancak yazar fotosunu bende söyledim. Değiştireceğiz. Teşekkürler.
zemini beğenmedim. Fontuda beğenmedim. Daha iyi bir görsel kullanabilirsin zemin için. Kısaca ilk bakışta hoşuma gitmedi ama bu kadarını yapan daha iyisini de yapar diye düşünüyorum.
Eline sağlık yine de..
sırt payı 1 cm verdim. 120 sayfalık bir kitap. Noktalama hatalarına dikkat edeceğim. yazarın başka resmi yok. Zaten iç sayfalarda 1 forma resim var. Onlarda da sıkıntılarımız var. Resim tonuyla oynacağım.
teşekkürler...
genel olarak güzel. Kullandığın fontta güzel. Sırttaki kitap ismini biraz aşağı alırsan iyi olur, tam ortada değilde.. Ama ARZU hanımın dediği gibi siyah yerine şişenin yeşilini verirsen daha iyi durur heralde.
tebrikler
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.