Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Radyo Reklamı

çalışmaya bakarken ister istemez başımı sol tarafa yatırma hissi uyandı:D:D:D halikarnas yazısı, radyo frekansı ve kullandığınız diğer objelerde perspektif sorunu var gibi. burak beyin söylediğine katılmamak mümkün değil. sizden daha iyisi çıkacağını umuyordum. saygılar. kolay gelsin...
  2. Emine Şahin

bilgisayarın neden yavaş? sabit diskim doldu ...

Bilgisayarım neden yavaş? Bazı yazılımlar ise başlangıçta çalışma durumunun doğrudan ayarlanabilmesine izin vermez. Bu durumlarda gelişmiş taktikler kullanarak bunu önleyebilirsiniz. Sırasıyla Başlat ve Çalıştır’ a tıklayın. Buraya msconfig yazarak çalıştırın. Başlangıç sekmesinde...
  3. Emine Şahin

(İstek) arkadaşlar biraz acele papatya çizimleri lazım

forumda papatya diye aratırmısınız lütfen...
  4. Emine Şahin

PowerClip Yaparkene bunuda yapın

soruna cevap vermek istemezdim ama.... neyse. kısaca yazıların titreeeerrrrrr... anladııın. ayrıca siteye sadece mesajlarına teşekkür etmek içimi uğruyorsun. soruma cevap vermene gerek yok. :D:D:D
  5. Emine Şahin

PowerClip Yaparkene bunuda yapın

@GRAFXX eh... bunuda bütün grafikerlerin bilmesi gerek. böyle bir soru sorulması bile hata ... :D:D:D
  6. Emine Şahin

Visual Basic anlatımı

paylaşımınız için teşekkür ederiz... :)
  7. Emine Şahin

nba 2008 de hata buldum :D

konu taşınmıştır... cafe org .....
  8. Emine Şahin

yeni logolar yarışması

yarışma konusu admin ve yöneticiler tarafından değerlendirilmekte. yarışma isteğiniz olursa bunu istekler ve şikayetler kısmında açın. yeni bir oyun açmak niyetiniz var ise bunu yönetici arkadaşlara özel mesaj kanalıyla iletin. değerlendirilecektir. saygılarımla ... konu kilitlenmiştir.
  9. Emine Şahin

MSN'de Kız İsteme :)

yeni nesil :)
  10. Emine Şahin

logo çalışmalarım...(amatör)

en başta şunu söyleyebilirim. yaptığınız logolardaki bariz hatanız gölge ve efekt oyunlarıydı. ilk çalışmanız birazda dağınık duruyor. orantılar konusunda biraz daha durmalısınız. iki yada fazla renk seçimlerinizde, uyumlu olmalarına dikkat edin ve logonuzu önce siyah beyaz olarak tasarlayın...
  11. Emine Şahin

Kandil Kutlama

teşekkürler. kandiliniz mübarek olsun. önümüz ramazan ve bayram. allah tamamına eriştirsin inşaallah ...
  12. Emine Şahin

Reklam Çalışmaları --1--

ellerinize sağlık. güzel çalışmalar. ama bu çalışmaların hepsini bir arada yayınlarsanız değerlendirme biraz zor olur. çalışmalarınızı tek tek yayınlayıp birazda konuyla ve çalışmayla ilgili açıklama eklerseniz daha uygun olur kanaatindeyim. saygılar...
  13. Emine Şahin

Reklam Çalışmaları --2--

arçelik reklamı üzerinde biraz inceleme yapmak gerekir. yazı yada tipografi üzerinde çalışılması gerekir diye düşünüyorum. saygılar...
  14. Emine Şahin

papatya, papatyalar CDR

şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/133109592/Papatyalar.rar.html
  15. Emine Şahin

Corel Draw'da yeni çalışma sayfaları oluşturma (Detaylı)

güzel bir anlatım. emeğinize sağlık...
  16. Emine Şahin

İş ilanı

konuları uygun yerlerde açınız lütfen. taşınmıştır.
  17. Emine Şahin

imsakiye şablonu yardım

Lütfen konuları uygun yerlerde açınız. taşındı...
  18. Emine Şahin

Özel Saç Brush (Fırçaları)

teşekkürler. çok güzel bir paylaşım oldu.
  19. Emine Şahin

güngörende bomba ... milletimizin başı bir kere daha sağolsun.

göngörendeki hain saldırı bir kere daha terörün gerçek yüzünü göstermiş oldu. o kadar çok olaylar yaşandı ki, artık bir önceki olayı unutur hale geldik. bu vatan toprakları atalarızdan bize miras, evlatlarımızdan emanettir. yılmadık yılmayacağız. ölenler şehittir. allahtan rahmet, yakınlarına...
  20. Emine Şahin

Birkaç Karalamada bizden olsun bakalım

siz mi çizdiniz gibi, saçma bir soru sorabilir miyim ?
Yukarı Alt