Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Halı Tasarımları

geometrik desenler çalışılmış genelde. ilgin. ve güzel. birazda gül yada çiçek desenlilerden çalışsanız daha geniş bir yelpaze olabilirdi. elinize sağlık.
  2. Emine Şahin

slm millet :)

mrb. hoşgeldiniz.
  3. Emine Şahin

Bende geldim, hoş geldim mi :)

öncelikle forum kurallarını okumaya zaman ayırmalısınız. ayrıca burada konuşucak bir konu yok. olsa cevap verebilirdim. arkadaşlık sitelerinde filan da değilsiniz sanırım.
  4. Emine Şahin

Bende geldim, hoş geldim mi :)

@diyar bu şekilde devam edemezsiniz. bir daha uyarma ihtiyacı hisetmeyeceğim. saygılar.
  5. Emine Şahin

slm BEN geldim yıldırımdesıng

@diyar konu içerisinde konu açmayın diyar bey.
  6. Emine Şahin

hangi meslekteniz

657 devlet memeuru galiba ... ah yazık :D:D:D
  7. Emine Şahin

slm BEN geldim yıldırımdesıng

hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  8. Emine Şahin

GFX Photoshop Brushes Packages

teşekkürler arkadaşım.
  9. Emine Şahin

Corelde Birden Fazla Nesneyi Tek Komutla İstediğiniz Ölçüde Değiştirme

arkadaşım anladığım kadarıyla böyle bir özellik yok. corelde çalışılmış nesnerler üzerinde belki yapılabilir. fakat import edilen nesnelerin farklı boyutlarını bir hale getirmek gibi bir durum bulunmuyor. yada başıma gelmediğinden merak etmedim. araştırıcam konuyu. saygılar.
  10. Emine Şahin

Balkondan balkona köprü

para işte. sen nelere kadirsin yaaa. :)
  11. Emine Şahin

Corelde Birden Fazla Nesneyi Tek Komutla İstediğiniz Ölçüde Değiştirme

yanlış anlamadı isem nesnelerinizi seçili hale getirip property bardan % sini yazarak yapabilirsiniz.
  12. Emine Şahin

selam

hoşgeldiniz iyi forumlar.
  13. Emine Şahin

microsoft office Access

siz baya bi merak saldınız grafik işine. tebrikler.
  14. Emine Şahin

microsoft office Access

excel.web.tr
  15. Emine Şahin

Seç Begen Al Brush

paylaşımınız için çok teşekkürler. fakat birilerinin isteğini beklemekten ziyade istekte bulunulmadan paylaşmanız daha iyi olmaz mı. teşekkürler saygılar.
  16. Emine Şahin

yorum bekleyen bi logom daha ilk olmadı ama :)

genel anlamda hoş göründe vermiş olduğunuz gölge efkti logolarda kullanılmaz. sadece bir zemin uygulamalarında kullanılabilir. GVN EMLAK yazı karakteri ve rengi uygun düşmemiş. illaki yesil tonlarda istiyorsanız yazıyıda bu renge yakın kullanabilirsiniz. duz bir yazı kullanmanız daha sağlıklı...
  17. Emine Şahin

yorum bekleyen bi logom daha ilk olmadı ama :)

her iki linkinizde çalışmıyor. resminizi upload ettikten sonra en sonda bulunan Direct link to image yazan linki kopyalayıp mesaj panonuzda bulunan grafik ekle butonuna tıklayın açılan iletişim kutusunun içerisine yapıştırın ve tama mdeyin. saygılar
Yukarı Alt