Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Bende geldim, hoş geldim mi :)

mesaj içerisinde renkli harf ve büyük harf kullanmak etik açıdan uygun değildir. saygılarımla...
  2. Emine Şahin

Bende geldim, hoş geldim mi :)

hoşgeldiniz. ama önce öğrenmeniz gereken forum kuralları değil mi?
  3. Emine Şahin

Tanınmış firmaların logoları (Dev Arşiv) !!!

artık kod girmek diye bi dert kalmadı şükür.
  4. Emine Şahin

bahar şenliği ile ilgili yardım.

yani kısaca biz yapalım. he mi :)
  5. Emine Şahin

Menü tasarımı için yüksek kalitede resimler

çok teşekkürler adminim. ellerinize sağlık.
  6. Emine Şahin

Çanakkale Kitabı Kapak Tasarımım

müşteri her zaman haklıdır... :eek::eek::eek: nice çalışmalar bu şekilde çöp oldu biliyor musunuz... yazık olmuş kısaca...
  7. Emine Şahin

logo mu istiyorsunuz? buyrun milyonlarca...

paylaşımınız için tekrar teşekkür ederiz arkadaşım...:)
  8. Emine Şahin

ya ben geldıgım de meraba demedım ya:D

olmaz olmaz. ama sormazlarmı adama şimdiye kardar nerdeydin niye boş geldin. :)
  9. Emine Şahin

kontürleri birleştirme...

sorun çözülmüşse ne mutlu. saygılar.
  10. Emine Şahin

kontürleri birleştirme...

konuyu yanlış yerde açmışsınız. uygun yere taşıyorum. acil başlıklı konu açmayınız. kurallara uyunuz lütfen sorunuzu biraz daha net sorarsanız yardımcı olmaya çalışalım. ama anladığım kadarı ile sorunuzun cevabu kontür verdikten sonra CTRL+G tuşlarıyla gurup yapmalısınız. gurup yapmadığınız...
  11. Emine Şahin

türkyenın en guzel 10 fotoğrafı

süper... canım memleketim işte.
  12. Emine Şahin

Boludan degisik karelerim(yorumlar size kalmis)

güzel çekim olmuş... nerde çektiniz bunları. birde makinanızın özelliklerini öğrenebilirmiyiz. makro çekimler biraz zayıf geldi bana...
  13. Emine Şahin

öss hazırlık kitabı

gözlük mantıklı... ben sınavlarda gözlüklü öğrencilerin arkasına otururdum :D:D:D
  14. Emine Şahin

EPS-Aİ formatları gösterme

çok teşekkür arkadaşım. çok gerekli bir paylaşımdı. klasörünüzü açtığınızda zaten program devreye girip size ön izlemesini sunuyor.
  15. Emine Şahin

vectörel hazır logo ve desenler

@figo örneğin aygaz logosunu indirdim. Ai formatında (Adobeİllustaratör) vektörel değil derken formatını kastettim. vektör programlarında kullanılabilir yani.
  16. Emine Şahin

Orjinal Photoshoplar

teşekkürler. ilginç ve güzel.
  17. Emine Şahin

öss hazırlık kitabı

çalışma size mi ait. bir açıklama yapmamışsınız. güzel fakat klasik bir çalışma.
  18. Emine Şahin

kitap kapağı çalışmak ve cilt payı ...

her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. lakin her işinde kendine göre bir takım çalışma teknikleri de vardır. her zaman söylediğim gibi bir hedefe ulaşmanın bir değil birkaç yöntemi olabilir. sizlere kitap kapağının nasıl çalışılması gerektiğini kısaca özetlemek istiyorum. öncelikle kitabımızın...
  19. Emine Şahin

Corel'de ilginç şekiller

@bilgisor bu konuda yorum yapmayalım isterseniz arkadaşım. hoşgeldiniz diyorum. saygılarımla...
  20. Emine Şahin

Corel'de ilginç şekiller

biraz karışık anlatmışsınız. bunu yeni öğrenenlerin anlayacağı tarzda yapsaydınız daha iyi olurdu. teşekkürler ders için. devamını bekleriz.
Yukarı Alt