Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Uyuşturucu kullanmış ve dayak yemiş efekti, Resimli anlatım

sen bana bi resmini yolla. bak ben neler yapıyom sana :D:D güzel çalışma arkadaşım. ellerine sağlık.
  2. Emine Şahin

Photoshop Kullanma Klavuzu..

teşekkürler arkadaşım. fakat bir özeleştiri yapmalıyım. araçların resimlerini de eklemiş olsa idiniz. bu yazıyınızı (hiç bir şey bilmeden) okuyan biri bile, yazı bitince aklında bir şeyler kalabilirdi. saygılarımla...
  3. Emine Şahin

Angelina Jolie

dudaktaki makyaj neyse de, gözlerin maviliği hiç hoş olmamış. boncuk mavisi gibi çok parlak duruyo. daha gerçekçi renk yakalanabilirdi. saçlarda pek başarısız. emeğine sağlık.
  4. Emine Şahin

araba kullanırken dikkat edın

Nasıl olmuş demeyin... hakkaten nasıl olmuş ki?
  5. Emine Şahin

Resimdeki Güzel Kızı Görebiliyormusunuz

sadist ... insanları korkutmaktan zevk mi alıyosun :D:D:D
  6. Emine Şahin

logo nasıl çizilir-1 (görsel ders 9)

bu konu ile ilgili başka logolarında çizimini sunmayaya çalışacağız. saygılarımla iyi dersler....
  7. Emine Şahin

Buruşuk Resim Yapma

ders için teşekkür ederiz. fakat beklenen etki tam olarak verilememiş gibi.
  8. Emine Şahin

Çocuklar için Arka Fonlar Yeni

paylaşımlarınız için çok teşekkür ederiz. yenilerini dört gözle bekliyoruz. ayrıca ilgiyle derslerinizide takip ediyoruz.
  9. Emine Şahin

Hazır Emprime psd - cdr dosyaları

link çalışıyo arkadaşım. şu an tıkladım ve indiriyorum. sorun yok.
  10. Emine Şahin

Desıng

bunlara daha çok tattoo desenler diyebiliriz. konu ve başlığı yanlış seçilmiş sanırım. güzel çalışmalar, paylaşımınız için teşk. ed.
  11. Emine Şahin

Benden Selam Söyleyin

açıkçası diğer paylaşımlarınıza bakarak söylemem gerekir ki, hayal kırıklığı yaşıyorum. sizden daha iyi çalışmalar çıkacağını umut ediyordum. pek fazla yoruma gerek göremedim. saygılarımla...
  12. Emine Şahin

İnsört Kapak Tasarımım

@aDoBe arkadaşıma bir eklemede yapayım ki konuda anlaşılmayan yer olmasın. bağlaç olan "de" çok karıştırılır. oysa bağlaç olan "de" cümleden çıkarıldığında anlam olarak cümlede değişiklik göremeyiz. fakat ismin hal eklerini çıkarırsak anlamsız ya da bizi farklı anlama sürükleyen bir ifade...
Yukarı Alt