Vektör Görüntü: Ekran üzerinde yapılan çizimlerin veya nesnelerin matematiksel tanımlamalarla oluşturulmasıdır. Vektör grafikler çözünürlükten bağımsızdır ve en önemli özelliği hiçbir detay kaybı olmadan ve bozulmaya uğramadan serbestçe ölçeklendirilebilmesidir. Bu sebeple vektör bir grafiğin...
genel olarak kaleminiz güzel görünüyo.
perspektif sorunlarınız var.
orantılarda da sorunlar var. gözlerin konumu ve boyundaki kalınlık ilk gözüme çarpanlardan.
çalıştığınız zeminde çok boşluklar var. buralarda uygun renklerde desenler kullanabilirdiniz. daha olgun bir çalışma çıkabilirdi.
resimlerin hizalamasında da sorunlar var.
bu haliyle biraz çiğ görünüyo.
@zeybek
arkadaşım sorularınız bir mantık çerçevesinde olursa mantıklı bir cevap bulabilirsiniz.
ben size desemki bizim evin kilidi bozulmuş dışarda kaldık. siz bana oradan ne kadar yardımcı olabilirsinizki. en akıllı cevap çilingire git kardeşim olurdu. sizin sorunuzda anladığım gel...
@SteqanoS
arkadaşım dersi uygulayıp takıldığınız yerlerde ya da anlamadığınız yerlerle ilgili sorarsanız daha iyi sonuçlar alırız.
arkadaşın anlatımından şu sonucu çıkarabilirsiniz. aşağıda bir örnekle anlatıyorum.
umarım yardımcı olabilmişizdir...
iyi forumlar.
siz mi yaptınız ?
renkler biraz uymsuz gibi.
ortadaki adam şeklini biraz daha transparan koyabilirdiniz.
PSde çalışılmış gibi...
yazılarda baskı sonrası sorun oluşabilir.
sol taraftaki arka fon windwsun değil mi...
ya da onu andırıyo.
ayrıca şenlikle ilgili bilgileri göremedim.
sağ resimde de gökyüzüne çıkan o şeyleri anlayamadım. ifade de ediyorum şimdi ama istediğinizi yansıtamamışsınız gibi.
yuvarlak çemberleri çok kalın kullanmışsınız görseli bozmuş açıkçası...
türkiye haritasında bi sorun yok mu?
sol üst köşede kesiklik var gibi. inşaallah resim yüklemeden kaynaklanan sorundur.
ayrıca takvim biraz küçük kalmış gibime geliyo...
genel olarak takdir edilecek bir çalışma.
ellerinize sağlık.
gözümü yordu açıkçası ...
biraz karışık ve de değişik bi çalışma olmuş.
saat silüetine bir anlam veremedim ama, zamanla mı yarıştın arkadaşım :D
acil bi çalışman olsa gerek...
güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.
sizden bu beklenirdi zaten.
yalnız bir noktaya değinmeden edemiyorum.
"her yöne çok daha ucuza" derken "çok" ve "daha" kelimelerini bir üst satırda kullansaydınız. alt satıra bu şekilde bölemeseydiniz.
okuma açısından da güzel olabilirdi...
saygılar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.