Arama sonuçları

1. Emine Şahin

son yapılan işlemin geri alınması (görsel ders2)

son yapılan işlemin geri alınması
  2. Emine Şahin

corel arayüzünü tanımak (görsel ders 1)

arkadaşlar her şeyden önce yapmak istediğiniz bir iş için kullandığımız araç ve gereçleri çok iyi tanımalıyız. bu sebepledir ki, atalarımız; -"alet işler el övünür" demişlerdir. başladığımız derslerimiz sizin temel taşlarınız olacaktır. ilk ders olarak corel öğrenmek isteyen arkadaşlarımın...
  3. Emine Şahin

selam...

selam. hoşgeldiniz... bende trabzonluyum... iyi forumlar...
  4. Emine Şahin

Gelin-Damat Arka FON

teşekkürler paylaşım için ...
  5. Emine Şahin

hoş geldimm

hoş geldiniz arkadaşım. sorununuzun çözümü sizin iştahınızda gizli:D hadi afiyetler olsun.
  6. Emine Şahin

istek köfte resimleri

arkadaşım forum kurallarını okuyunuz öncelikle... acil, ivedi gibi başlıklı konular açmayınız.
  7. Emine Şahin

logo nedir nasıl olmalıdır?...

logo nedir? Nasıl olmalıdır? Logo, bir ürünün, firmanın ya da hizmetin isminin, harf ve resimsel öğeler kullanılarak sembolleştirilmesidir. Amblemden farklı olarak ayırt edici özellikler yanında firmanın ismini de yansıtır. Logo yaratmak için kullanılan fontlar yeni tasarlandığı gibi mevcut...
  8. Emine Şahin

Çizdiğiniz Şekili Convertleyin- Çok işinize yarayacak

@SteqanoS arkadaşın anlatımını okuduysanız bunu sormamanız gerekirdi...
  9. Emine Şahin

Bende gelim tam olsun

@Gizemli_melek bu bir espiriydi arkadaşım zorunluluk değil :)
  10. Emine Şahin

Bende gelim tam olsun

hoş geldiniz ... şimdi tam olmadı ama... her üye en az üç üye getirirse tam olur :D:D:D
  11. Emine Şahin

Logo yorum isteği ....

son üç çalışmanızda efekt kullamışsınız. bunlar logoların kullanılışlığını azaltır. efekt vermeniz bir hata. ikici çalışmanızda logonuza yine gölge atmışsınız. buda zorluk çıkaran bir konudur. lakin logoların pirinç bir levhaya basılacağını düşünün, hak vereceksiniz. zira logolar bazen ters...
  12. Emine Şahin

Grafikerler.org dünyada tıklanan en çok kaçıncı site?

@eminecik konuyu düzelttim tekrar resmin üzerini tıklayınız.
  13. Emine Şahin

Grafikerler.org dünyada tıklanan en çok kaçıncı site?

Grafikerler.org dünyada tıklanan en çok kaçıncı site? Grafikerler.org has a traffic rank of: 397,016 site olarak çıktı merak edenler aşağıdaki resmin üzerine tıklayıp bakabilirler. bu gurur hepimize aittir... teşekkürler. :):):):):):):)
  14. Emine Şahin

IKI Soru

format atılması taraftarı değilim. format PC den ziyade hardiskinizin yorulmasına ve ömrünün kısalmasına sebep olur. bir kağıt düşünün. bu kağıdı kaç kere silgiyle silip kullanabilirsiniz? format mantığı bu çerçevede değerlendirilmeli... ayrıca format pc nize yapacağınız en son müdahale...
  15. Emine Şahin

selamun aleykum

ve aleyke... hoş geldiniz. forumumuzda istediklerinizi bulabilir, bulamadığınız konularda uygun yerlerde sorabilirsiniz. en hızlı bir şekilde cevap bulabileceğinizden emin olabilirsiniz. forum kurallarını okuyunuz. saygılar, iyi forumlar...
  16. Emine Şahin

Lcd mi yoksa Flat Monitör Mü?

Hem ekran performansı, hem detay çalışmalardaki kalitesi ile CRT monitörler daha iyidir. grafik tasarımı yapanlar için özel üretildiği söylenilen CRT mönitörlerin olduğunu duymuştum. fiyatıda cabası tabii. ama bu ne kadar doğru bilemiyorum. araştırmasını yapmadım, sadece bilgi mahiyetinde...
  17. Emine Şahin

Barkod Yapınca Bu Dediklerimide Yapın Yoksa Filmde Döner

bo konuyla ilgili bir ders vardı forumumuzda. konuya ek olarak anlattıklarınız doğru ve faydalı. takdir edersinizki bu tarz konu açmak (ilgili konu varken) forumda kirlilik demek. keşke ilgili konu altında devam etseydiniz. her iki konunun birleştirilmesini istiyorum. konuyla ilgili link...
  18. Emine Şahin

Corelde Yazı Yuvarlamak

bir işlem yapmak için birden fazla yol bulunabilir. GRAFXX arkadaşımız bilimsel olarak bir yol tercih etmiş. kendisine derslerinden dolayı çok teşekkür ederiz. GRAFXX hızınıza yetişiriz inşaalah ... :)
  19. Emine Şahin

Merhabalar...

hoşgeldiniz. soru ve sorunlarınıza en hızlı cevabı bulacağınızdan emin olabilrsiniz. iyi forumlar.
  20. Emine Şahin

sadece merhaba

hoşgeldiniz. iyi forumlar diliyorum.
Yukarı Alt