arkadaşlar her şeyden önce yapmak istediğiniz bir iş için kullandığımız araç ve gereçleri çok iyi tanımalıyız.
bu sebepledir ki, atalarımız; -"alet işler el övünür" demişlerdir.
başladığımız derslerimiz sizin temel taşlarınız olacaktır.
ilk ders olarak corel öğrenmek isteyen arkadaşlarımın...
logo nedir? Nasıl olmalıdır?
Logo, bir ürünün, firmanın ya da hizmetin isminin, harf ve resimsel öğeler kullanılarak sembolleştirilmesidir. Amblemden farklı olarak ayırt edici özellikler yanında firmanın ismini de yansıtır. Logo yaratmak için kullanılan fontlar yeni tasarlandığı gibi mevcut...
son üç çalışmanızda efekt kullamışsınız.
bunlar logoların kullanılışlığını azaltır. efekt vermeniz bir hata.
ikici çalışmanızda logonuza yine gölge atmışsınız. buda zorluk çıkaran bir konudur.
lakin logoların pirinç bir levhaya basılacağını düşünün, hak vereceksiniz.
zira logolar bazen ters...
Grafikerler.org dünyada tıklanan en çok kaçıncı site?
Grafikerler.org has a traffic rank of: 397,016 site olarak çıktı
merak edenler aşağıdaki resmin üzerine tıklayıp bakabilirler.
bu gurur hepimize aittir... teşekkürler. :):):):):):):)
format atılması taraftarı değilim.
format PC den ziyade hardiskinizin yorulmasına ve ömrünün kısalmasına sebep olur.
bir kağıt düşünün. bu kağıdı kaç kere silgiyle silip kullanabilirsiniz? format mantığı bu çerçevede değerlendirilmeli...
ayrıca format pc nize yapacağınız en son müdahale...
ve aleyke...
hoş geldiniz.
forumumuzda istediklerinizi bulabilir, bulamadığınız konularda uygun yerlerde sorabilirsiniz.
en hızlı bir şekilde cevap bulabileceğinizden emin olabilirsiniz.
forum kurallarını okuyunuz.
saygılar,
iyi forumlar...
Hem ekran performansı, hem detay çalışmalardaki kalitesi ile CRT monitörler daha iyidir.
grafik tasarımı yapanlar için özel üretildiği söylenilen CRT mönitörlerin olduğunu duymuştum. fiyatıda cabası tabii.
ama bu ne kadar doğru bilemiyorum. araştırmasını yapmadım, sadece bilgi mahiyetinde...
bo konuyla ilgili bir ders vardı forumumuzda.
konuya ek olarak anlattıklarınız doğru ve faydalı.
takdir edersinizki bu tarz konu açmak (ilgili konu varken) forumda kirlilik demek.
keşke ilgili konu altında devam etseydiniz. her iki konunun birleştirilmesini istiyorum.
konuyla ilgili link...
bir işlem yapmak için birden fazla yol bulunabilir.
GRAFXX arkadaşımız bilimsel olarak bir yol tercih etmiş.
kendisine derslerinden dolayı çok teşekkür ederiz.
GRAFXX hızınıza yetişiriz inşaalah ... :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.