Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Okul İçin Logo Çalışmam

hangi programda yaptınız. meşale sanırım pek benzememiş. birde 1957 yazısınıda çemberre göre yuvarlasaydınız. amblem denebilir. logo için şartların uygun olmadığını düşünüyorum. genel anlamda gayet başarılı tebrik ederim. ellerinize sağlık.
  2. Emine Şahin

fon resimleri

buradan bir kaçtane dene istersen. http://rapidshare.com/files/37802022/Atelier.rar
  3. Emine Şahin

Corel Draw 12 Görsel Eğitim Seti 2 CD

@SteqanoS kontrol ettim çalışıyo arkadaşım. tekrar dene istersen.
  4. Emine Şahin

fon resimleri

forumda arama yaparsanız bulabilirsiniz. ayrıca ne gibi bir şey istiyorsunuz. belirtirseniz ?
  5. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

file / print diyosunuz. açılan pencereden separations sekmesini tıklıyorsunuz. print separations a çek atıyosunuz. en altta CMYK seçeneklerinin aktif hala geldiğini göreceksiniz. her birini başında çek olduğunu görürsünüz. hangisinin çıktısını almak istiyosanız başlarındaki çek kutucuklarına çek...
  6. Emine Şahin

Merhaba Arkadaşlar

mrb. hoşgeldiniz. umarım buradan çok faydalanırsınız.
  7. Emine Şahin

merhaba arkadaşlar

mrb. hoşgeldiniz.
  8. Emine Şahin

ps ile cizdiğim bi çizim arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşım güzel olmuş ama. en baştaki hatanız bunu ps de çizmeniz. bu tarz çalışmalar corel gibi otocad yada 3D gibi programlarda çizmeniz daha mantıklı...
  9. Emine Şahin

Resim Büyüyünce Oluşan Sorun

bu konu yanlış yerde değilmi... baskı öncesiyle alakası ne anlayamadım.
  10. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@asiln birinci sorunuzun cevabı: önce bir renctangle tool aracınızla (F6) resminizin oranlarında dikdörtgen çizin. sonra resminizi buraya PoverClip edin. daha sonra outlinepen dialog pencerenizden dilediğiniz çizgi ve kalınlıkları ayarlayın. ikinci sorunuzda ise kenarları istediğiniz gibi...
  11. Emine Şahin

CorelDraW Hakkında Herşey

@escar konu hakkında daha detaylı bilgi vermeniz iyi olurdu. demo versiyon filan mı kullanıyosunuz. süresi dolmuş olabilir...?
  12. Emine Şahin

Fotomontaj

photoshop öğrenmelisiniz. sizden böyle bir talepte bulunuyolarsa bu konuyu bildiğiniz hissi uyandırmışsınız çevrenizdekilere. şayet bilmiyorsanız ki? sorunuzdan anlaşılan bu... mahçup olmamak adına derhal öğreniniz...
  13. Emine Şahin

Ilk Yabanci Kitap Kapaği Denemem

bu önyüzü sanırım. arka yüzünüde ekleseydiniz. şayet bu şekilde değil iki kapak beraber çalışmanız daha uygun olurdu. tabiiki kitabım kalınlığı ve sırt payıda çok önemli. bunlara dikkat etmelisiniz. iyi çalışmalar.
  14. Emine Şahin

Hangi Vektör Programı?

tabiiki corel... hep corel, her zaman corel...
  15. Emine Şahin

Kendi anlatımım çanta çizimi

kardeşim buna çanta değilde tost makinası yaptım desen daha iiiiyi olurdu :)
  16. Emine Şahin

coreldraw da barkod yapmak

peki bu barkodlar çalışacakmı, yani türkiye koşulları ve anlatımınızdaki baskı eksikleri...
  17. Emine Şahin

vectörel hazır logo ve desenler

teşekkürler. ama logolar vektörel değil bilginiz olsun.
Yukarı Alt