Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Calendar PSD 2009-2010

Paylaşımınız için teşekkürler,
  2. Buse Türüdü

geri dönüşüm ikonları EPS vektör

Gerçektende güzel iconlar, paylaşım için teşekkürler..
  3. Buse Türüdü

2009 / 2010 vektörel takvim türkçe

Teşekkürler emine hanım,
  4. Buse Türüdü

windowsda oluşturulamayan klasör isimleri

Vallahi yukarıdakilerin klasör ismi olamayacağını bilmiyordum denedim ve klasörün ismi direk "yeni klasör"e geçiyor.. Bunuda öğrenmiş olduk:) Teşekkürler..
  5. Buse Türüdü

Regedit Hakkında - Regedit İle Yapılabilecekler

Bilgiler için teşekkürler..
  6. Buse Türüdü

Sistem geri yükleme nasıl yapılır?(Resimli anlatım)

Teşekkürler Abdullah Bey, Bu konuyu resimli olarak anlatmanız güzel olmuş, herkese yararlı olacağından ve rehber olacağından eminim.. ellerinize sağlık
  7. Buse Türüdü

Excel İşlev tuşları

Abdullah Bey bu konuda haklı, alıntı alınan kaynağını verirseniz daha iyi olur.. Bu arada bilgiler için teşekkür ederiz
  8. Buse Türüdü

2008 en değerli markalar listesi

Türk markasının olmaması kötü olmuş, inşallah gelecek seferlere içinde türk markaları olması dileğiyle..
  9. Buse Türüdü

Excel verilerini Web sayfasına yerleştirme

Bilgiler için teşekkürler Begüm Hanım..
  10. Buse Türüdü

herkese merhaba :)

Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim Betül Hanım
  11. Buse Türüdü

Komik Resimler

İşte size güleceğiniz TÜRK İŞİ PLAZMA TV:D:D ve sonrası:D
  12. Buse Türüdü

Komik Resimler

İşte sizlere biraz da komik resimler sunuyorum:)
  13. Buse Türüdü

Mouse'un Sağ Tuşu İle Hayatınızı Kolaylaştırın ...

Gerçekten de güzelmiş:D
  14. Buse Türüdü

Davetiyede ilk çalışmam

Font seçimi ve renk seçimi yanlış bence... Hele ki kırmızıyla yazılan yazı pek net gözükmüyor. Adresi veren yazılarda sağ alt tarafta hiç olmamış, Kız kulesini kullanmanız bence gereksiz.. Onun yerine çocuklara hitap eden daha güzel şeyler ekleyebilirdiniz. Yalnız şunu söylemeliyimki çocuğun...
  15. Buse Türüdü

Reklam Denemem (Nokia)

Bence Bütün olarak güzel duruyor, sağ üst köşedeki mavi şekilleri çıkarırsanız yada renk değiştirirseniz daha da güzel duracağından eminim.. elinize ve emeğinize sağlık
  16. Buse Türüdü

çok özel fontlar 600 adet

Şifre verilmiş, lütfen şifreyi deneyin..
  17. Buse Türüdü

Vektörel parfüm şişesi

Gerçektende çok güzel olmuş, gerçeğe çok benziyor:) ellerinize sağlık
  18. Buse Türüdü

Issız Adam

Issız Adam yönetmen Çağan Irmak Oyuncular Cemal Hünel ,Melis Birkan , Yıldız Kültür , Goncagül Sunar , Gözde Kansu Türkçe Yapım yılı : 2008 Dram, Romantik Filmin Konusu Alper 30lu yaşlarda, gurme sayılacak düzeyde yemek kültürü olan kendi restoranının sahibi iyi bir...
  19. Buse Türüdü

Gitmek : Benim Marlon ve Brandom

My Marlon and Brando Gitmek : Benim Marlon ve Brandom yönetmen Hüseyin Karabey Oyuncular Volga Sorgu , Ani İpekkaya , Mahir Günşiray Türkçe 93 dakika / Yapım yılı : 2007 Dram-Romantik-Savaş Filmin Konusu İstanbul’da yaşayan tiyatrocu Ayça ile Kuzey Irak’lı tiyatrocu Kürt Hama...
  20. Buse Türüdü

Rec: Ölüm Çığlığı 2008

Rec: Ölüm Çığlığı Yönetmen Jaume Balagueró, Paco Plaza Oyuncular Pablo Rosso , Manuela Velasco , Javier Botet , Manuel Bronchud İngilizce,Türkçe altyazılı 85 dakika /Yapım yılı : 2007 Korku, Gerilim Filmin Konusu Genç bir TV muhabiri olan Angela ile haber kameramanı Pablo...
Yukarı Alt