Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

vektörel ağaçlar

Teşekkürler, ellerinize sağlık
  2. Buse Türüdü

prizma bilgisayar logo

@Emine Şahin Yok ya, Ben sadece Prizma bilgisayar logosunu değiştirsin dicektim, Yoksa alltaki font güzel:D ama sanırım belirtmemişim:)
  3. Buse Türüdü

Merhaba...

Hoşgeldiniz, iyi forumlar...
  4. Buse Türüdü

prizma bilgisayar logo

Çizimi düzeltip, fontlarıda değiştirirseniz orataya güzel bir çalışma çıkacağından gayet eminim, ellerinize sağlık
  5. Buse Türüdü

parti afişi

Arkaplan yorucu bir renk seçilmeseydi daha güzel bir çalışma olabilirdi, ellerinize sağlık...
  6. Buse Türüdü

yüksek çözünürlükte alışveriş resimleri

Paylaşım için teşekkürler, +rep
  7. Buse Türüdü

ilk denemem:)

Yazılar okunmuyor, yani bir çalışma yaptığınızda bu kadar renk vermeyeve bu kadar effect vermeye hiç gerek yok...Bence sade çalışmalar herzaman daha güzel görünür, hem okunabilirlik açısından hem de görsel açıdan... Size önereceğim tek şey, çalışmalarınızda bu kadar renkli olmayın:)Özellikle...
  8. Buse Türüdü

Vector Mix CollectionsEPS

Teşekkürler, güzel bir paylaşım +rep
  9. Buse Türüdü

uzman grafik logo...

Bence gayet güzel olmuş, sadece u" harfinin beyaz çizgilerini yok ederseniz daha güzel olur:) ellerinize sağlık
  10. Buse Türüdü

yeni kartvizit çalışmam...

Resminizi yükleyememişsiniz, aşağıdaki linke tıklayarak nasıl resim yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz... https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html
  11. Buse Türüdü

Doğum Günün Kutlu Olsun

Yitik_umut; Doğum gününüzü kutlar nice beraber yıllar dileriz:)
  12. Buse Türüdü

Grafikerler.org Toolbar

Öncelikle bu toolbar için teşekkürler, Toolbar'ı indirdim ve gerçekten çok güzel bir toolbar olduğunu farkettim, Hemde Grafikerler.Org'a daha kolay ulaşım sağlıyorum artık:) Birçok özelliği var ve hepside birbirinden güzel... Kısacası bu toolbar "Harika!":)
  13. Buse Türüdü

Ben de bir görüneyim dedim.

Hoşgeldiniz, iyi forumlar..
  14. Buse Türüdü

6 dk 18 saniye içinde yaptığım bir çalışma

İstersen 6saat 18dk yap ama birşeye benzemiş olsun yani demek istediğim şu: Bir şeyleri daha az vakitte yapıp daha az güzellik katmak önemli değil... Önemli olan birşeyi yapabileceğine uygun bir zamanda yapıp "güzel" birşeyler ortaya çıkarmak:) Çalışmanız üstünde biraz daha çalışabilirsiniz...
  15. Buse Türüdü

Reklam Arşivleri

teşekkürler...
  16. Buse Türüdü

Corel Draw da yansıtma..

ne demek, sizlere yardımcı olduysak ne mutlu bizlere...:)
  17. Buse Türüdü

Photoshopta pattern yükleme sorunu

bu adrese bakarsanız Pattern'in kullanımı ve yüklenimi ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz... https://www.grafikerler.org/pattern/5261-pattern-nasil-yuklenir-nasil-kullanilir.html
  18. Buse Türüdü

Corel Draw da yansıtma..

Şimdi öncelikle yazdığınız metni seçiyorsunuz, daha sonra seçili olan yazının en üst tarafından tutuyorsunuz ve (ctrl) tuşşuna basarak aşağıya doğru çekiyorsunuz...Ve tam olarak ters yazıldığına eminseniz mouse'un sağ tuşuna basarsanız ters döndürme işlemini tamamlamış olursunuz...
  19. Buse Türüdü

konser emre aydına yapmış olduğum afiş

Çok karışık bir afiş olmuş, neyin nerede olduğu belli değil... Ayrıca "konser" yazısına verdiğiniz efect pek uyum sağlamamış... Ayrıca eklediğiniz çalışmalarda iletişim adresi yayınlamamaya özen gösteriniz, Saygılarımla...
  20. Buse Türüdü

s.a aqua geldi

Hoşgeldiniz, iyi forumlar...
Yukarı Alt