Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Corelde Mercekli Büyüteç Yapımı

Gerçekten güzel olmuş ekrem abi,güzel derse terazi yakışır:D
  2. Buse Türüdü

kapak okul ekipmanları için

Çok canlı,çok heyecanlı:) Bence renk seçimi ve renk uyumu sağlanmış, herşey yerli yerinde... ellerinize sağlık
  3. Buse Türüdü

Akvaryum hobisiyle uğraşanlar

ne demek efendim, yeni tema yeni yüz demek, bulamamanız normal:) Önemli olan şimdi bulmanız:D
  4. Buse Türüdü

harika yerler

bilgiler için teşekkürler, güzel yerler:)
  5. Buse Türüdü

Adobe Dreamweaver CS3 Görsel Eğitim Seti

Şu ara dreamweaver programına merak saldım, görsel dersler işime çok yarayacak... :)ellerinize sağlık +rep
  6. Buse Türüdü

3D figürler - 3

Teşekkürler eminecik hanım, ellerinize sağlık
  7. Buse Türüdü

Frames'ler Yüksek Çözünürlükte jpg.

hepside çok hoş görünüyor, ellerine sağlık GRAFXX
  8. Buse Türüdü

grafikerler.org yeni yüzümüzü (tema) nasıl buldunuz?

Temanın görünümü ve renkleri gerçekten çok güzel...Renkler birbirini tamamlamış ve Grafikerler.Org Ailesine yakışacak bir tema olmuş:) Teşekkürler sayın admin, yeni temamız hayırlı olsun...
  9. Buse Türüdü

merhaba arkadaşlar

öncelikle hoşgeldiniz ve iyi forumlar dilerim.. Forumdaki dersleri kontrol ederseniz ve takıldığınız yerlerde bizlere ve diğer arkadaşlara sorarsanız en güzel biçimde öğreneceğinize eminim:) siz yeter ki isteyin, bizler sizlere yardımcı oluruz...
  10. Buse Türüdü

Merhaba Arkadaşlar..

hoşgeldiniz, iyi forumlar...
  11. Buse Türüdü

ilk kartvizit çalışması

Öncelikle yaptığınız çalışmalarda iletişim adresi vermemeye özen gösteriniz...Yerine başka adresler yazarsanız seviniriz:) İkinci olarak yüklediğiniz resimle ilgili konuşursam çözünürlüğü çok düşük olduğu için kartviziti net göremiyorum ve bunun için yorum yapamıyorum, bu konuyu görüp yorum...
  12. Buse Türüdü

60 dan fazla photoshop dersi (Türkçe ve resimli anlatım)

@Ali Karakan https://www.grafikerler.org/rapidshare-dosya-indirme/696-rapid-den-dosya-indirme.html Bu adreste resimli olarak anlatılmıştır, buraya bakarak Rapidshare'den nasıl dosya indirebileceğinizi öğrenebilirsiniz...
  13. Buse Türüdü

slm..

Foruma hoşgeldiniz, iyi forumlar:)
  14. Buse Türüdü

Doğum Günün Kutlu Olsun

ALİAYGIR43; Doğum gününüz kutlu olsun... Nice mutlu ve beraber yıllar dileğiyle:)
  15. Buse Türüdü

Amatörden gerçekçi akvaryum çizimi teknikleri

Photoshop ilk başta çok karışık gelebilir belki ama sonradan insan alışıyor onur bey... Forumdaki derslere bakarsanız-uygularsanız en güzel biçimde bence öğrenebilirsiniz:) Eee Siz bizlere çizim tekniklerini öğrettiniz, bizlerde size photoshop öğrenme konusunda yardım ederiz:)
  16. Buse Türüdü

Amatörden gerçekçi akvaryum çizimi teknikleri

Gerçekten HARİKA..! O güzel tekniklerinizi ve çizimlerinizi paylaştığınız için de teşekkürler... Ömer abimize katılıyorum, bir coreldraw bir photoshop vs... programları da öğrenirseniz daha başarılı "akvaryum çizimlerine" ulaşabilirsiniz:):)
  17. Buse Türüdü

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

Bu da farklı bir bakış açısı...:D
  18. Buse Türüdü

Onur G. HİTİT - Akvaryum fotoğrafları

Gerçekten sizin kadar akvaryumla ve dolayısıyla balıklarla ilgilenen bir kişi görmedim:) ama bunu "hobi" olarak edinmeniz gerçekten çok hoş:) Dewamını dört gözle bekliyoruz...
  19. Buse Türüdü

Sucul çizimlerim

Harika... Ellerinize sağlık Onur Bey, gayet başarılı çizimler elde etmişsiniz...
Yukarı Alt