Temanın görünümü ve renkleri gerçekten çok güzel...Renkler birbirini tamamlamış ve Grafikerler.Org Ailesine yakışacak bir tema olmuş:)
Teşekkürler sayın admin, yeni temamız hayırlı olsun...
öncelikle hoşgeldiniz ve iyi forumlar dilerim..
Forumdaki dersleri kontrol ederseniz ve takıldığınız yerlerde bizlere ve diğer arkadaşlara sorarsanız en güzel biçimde öğreneceğinize eminim:) siz yeter ki isteyin, bizler sizlere yardımcı oluruz...
Öncelikle yaptığınız çalışmalarda iletişim adresi vermemeye özen gösteriniz...Yerine başka adresler yazarsanız seviniriz:)
İkinci olarak yüklediğiniz resimle ilgili konuşursam çözünürlüğü çok düşük olduğu için kartviziti net göremiyorum ve bunun için yorum yapamıyorum, bu konuyu görüp yorum...
@Ali Karakan
https://www.grafikerler.org/rapidshare-dosya-indirme/696-rapid-den-dosya-indirme.html
Bu adreste resimli olarak anlatılmıştır, buraya bakarak Rapidshare'den nasıl dosya indirebileceğinizi öğrenebilirsiniz...
Photoshop ilk başta çok karışık gelebilir belki ama sonradan insan alışıyor onur bey...
Forumdaki derslere bakarsanız-uygularsanız en güzel biçimde bence öğrenebilirsiniz:)
Eee Siz bizlere çizim tekniklerini öğrettiniz, bizlerde size photoshop öğrenme konusunda yardım ederiz:)
Gerçekten HARİKA..!
O güzel tekniklerinizi ve çizimlerinizi paylaştığınız için de teşekkürler...
Ömer abimize katılıyorum, bir coreldraw bir photoshop vs... programları da öğrenirseniz daha başarılı "akvaryum çizimlerine" ulaşabilirsiniz:):)
Gerçekten sizin kadar akvaryumla ve dolayısıyla balıklarla ilgilenen bir kişi görmedim:) ama bunu "hobi" olarak edinmeniz gerçekten çok hoş:) Dewamını dört gözle bekliyoruz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.