Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

klasik giriş merhaba

hoşgeldiniz forumumuza , iyi forumlar
  2. Buse Türüdü

Fotoğraf makinası Almak İstiyorum, Yardım!

dediğim gibi maddi sınırlama olmayacak benim için, ihtiyacım olduğu için almak istiyorum, almışken de iyi bişey olmasını istiyorum ki yıllarca kullanabileyim! Acele karar vermek gerçekten de iş görmüyor bi zaman sonra, teşekkürler arkadaşlar
  3. Buse Türüdü

Corel Draw'da yeni çalışma sayfaları oluşturma (Detaylı)

ders için teşekkürler designer_s güzel bir anlatım olmuş, Repler yolda:)Emeğe saygı...
  4. Buse Türüdü

merhaba ben zafer

foruma hoşgeldiniz...
  5. Buse Türüdü

yok dört gözle okudum o yazıyı:) bir dahaki yazısını da bekliyoruz zaten ama ben makina önermeniz amacıyla yazmıştım buraya, neyse hakan bey yardımcı olur inş.. Teşekkürler sizlerede
  6. Buse Türüdü

merhaba ben grafik ve fotoğraf bölümünde lise'de okuyorum... Kendime bir fotoğraf makinası almak istiyorum... bu fotoğraf makinasını alma amacım, eş-dost-akraba ile sınırsız pozlar vermek değil,yada aynanın karşısına geçip kendimi çekmek hiç değil :D Aslında ben keşfetmeyi seven birisiyim ve...
  7. Buse Türüdü

Dünyanın en çok dinlenen parçasını tersten dinleyin..

ya insan zaten hoş bi müzikten avazı çıktığı kadar bağıran bir sese geçince korkuyor:) bide üstüne değişik bir effect verilerek ortaya çıkan yüz rengini görünce çığlıklar kopuyor Hele ki çok yakından, pür dikkat izliyorsanız vay halinize:D
  8. Buse Türüdü

Değerli Üyelerimiz..

@Burak Burak çok güzel bir yere değinmiş aslında, Biz artık küçük adımlar atmıyoruz,yürümüyoruz, büyük adımlarla Koşuyoruz! bunu böyle bilsinler...:cool: Emin adımlarla yürüyoruz ve hakettiğimiz yerdeyiz ve daha da iyi olacağız.. Bunun için forumdaki tüm üyelere-görevli kişilere sonsuz...
  9. Buse Türüdü

Selam..

hoşgeldiniz, iyi forumlar lâkin forum kurallarına bir göz atsanız çok iyi edersiniz,
  10. Buse Türüdü

Son Y.Y. en kaliteli Backroundları

@Busse Ben sordum, ben cevap vereyim:) Linkler birbirine bağlantılıdır, 7 partıda indirmeniz gerekiyor dosyayı açabilmek için...
  11. Buse Türüdü

merhaba

iyi forumlar, hoşgeldiniz
  12. Buse Türüdü

Logo Çalışmaları

hepsi çok güzel olmuş ama "Gelgör çağ kebap" logosunda Ö'nün noktaları çok kalın olmuş, biraz inceltirsen ve ağızını da biraz genişletirsen daha güzel olucaktır, eline sağlık,hepsi birbirinden güzel logolar...
  13. Buse Türüdü

Milyarlık Tablo :D

güzel olmuş, xblack'in söylediklerine dikkat etsen iyi olur, daha güzel şeyler çıkacaktır ortaya mutlaka...
  14. Buse Türüdü

magic wand tool ile seçim alanı ve renk değiştirme

ders için teşekkürler eminecik, güzel bir ders hazırlamışsın eline sağlık
  15. Buse Türüdü

Son Y.Y. en kaliteli Backroundları

vallahi süpersin xblack, +rep geldi teşekkürler, Linkler birbirine bağlantılı mı yoksa, tek tek de kullanabiliyor muyuz_?
  16. Buse Türüdü

Selamlar

Foruma hoşgeldiniz, iyi forumlar
  17. Buse Türüdü

photoshopta hoş bir efetk yapalım.

Teşekkürler Burak, güzel bir ders olmuş
  18. Buse Türüdü

photoshopumuzu hızlandıralım.

vallahi süpersin eminecik, photoshop uçuyor sanki:) +REP
  19. Buse Türüdü

fotoğrafımıza yağmur yağdırma ... görsel ders

teşekkürler eminecik, eline sağlık güzel bir ders olmuş