Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Flash'ta ok tuşları ile kontrol edebileceğimiz araba

ASİL_KURT'a katılıyorum, metni baştan sona okuyun, zaten bunun gibi animasyonlar kodlarla çalışabilmektedir...
  2. Buse Türüdü

Bayan saç , mücevher , takı Resimleri

teşekkürler
  3. Buse Türüdü

günbatımı ResimLeri...

teşekkürler hyper darkness, güzel fotoğraflar...
  4. Buse Türüdü

Bu da benim Ipod'um(MyPod) (PSCS3)

ismide çok güzel MYPOD:o Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık
  5. Buse Türüdü

Güven üzerine...

hayat herşeye rağmen devam ediyor arkadaşlar, bigün umutlarımızda bitse de, arkamızda güvenecek kişilerde olmasa da,derdimizi paylaşacak kişilerde olmasa da, yine hayat dewam ediyor... Allah geride kalanları korusun
  6. Buse Türüdü

Karakalem Çizim Teknikleri

bilgiler için teşekkürler hyper darkness,
  7. Buse Türüdü

Eleştirmek ve eleştirilmek üzerine Lütfen Okuyunuz

teşekkürler hakan abi, vallahi güzel bir hikaye, ders çıkarılıcak ve ders alınacak bir hikaye...
  8. Buse Türüdü

Dijital Fotoğraf makinesi alma rehberi

bilgiler için teşekkürler hakan abi, aslında bende bi fotoğraf makinası almak istiyorum. bu yazılar bana rehber olacak:)
  9. Buse Türüdü

Dünyanın en çok dinlenen parçasını tersten dinleyin..

ben bunu dinlemiştim, ilk dinlediğimde de çok korkmuştum:D böyle şeyler boş işler....
  10. Buse Türüdü

Logo Çizimi Corel Ders

Teşekkürler xblack, yine çok iyi bir ders yayınlamışsın:)
  11. Buse Türüdü

haritadan kendi küremizi yapalım

çok teşekkürler eminecik, eline ve emeğine sağlık
  12. Buse Türüdü

benım çalışmalarım yorumlayın lutfen

Ben bunların sallama olacağını sanmıyorum, ama değiştirdiğinizde sallama yani kullanılmayan bilgiler yayınlarsanız çalışmalarınızda daha iyi olur.!
  13. Buse Türüdü

free bir çalışma

şöyle bi bakınca güzel duruyor ama brush hatalarınız var, mesela brushlar kadının üstünde kalmış vs.. şeyler Bunlara dikkat ederseniz, çok güzel çalışmalar çıkarabilirsiniz, elinize sağlık
  14. Buse Türüdü

benım çalışmalarım yorumlayın lutfen

kurumsal kimlik çalışmanız güzel olmuş, ancak forum içerisinde iletişim bilgilerini vermek çalışmalarda yasak.. lütfen düzelterek tekrar koyarsanız çok iyi olucak. Diğer çalışmalarınızda güzel elinize sağlık
  15. Buse Türüdü

çok kolay bir yöntemle arabamızın farlarını yakalım

teşekkürler eminecik, gerçekten de çok kolaymış
  16. Buse Türüdü

140 adet 3,6 mb Grafiti Font

"İndir" dedikten sonra bilgisayarınıza inen fontları aşağıdaki linke tıklayarak nereye atacağınızı öğrenebilirsiniz..! https://www.grafikerler.org/549-post1.html
  17. Buse Türüdü

knockout ile saç kesme arkaplan temizleme ...

teşekkürler eminecik, eline sağlık
  18. Buse Türüdü

Havana Street Retro (EPS)

teşekkürler arkadaşım, güzel paylaşım
  19. Buse Türüdü

Hakan Kalmış Fotoğrafları

gerçekten çok güzel görüntüler bunlar, böyle yerlerde bulunmak ve böyle fotoğrafları görmek bana gerçekten heyecan veriyor:) elime sağlam bir fotoğaf makinası geçer geçmez bende başlayacağım
  20. Buse Türüdü

iki resmin iç içe geçirilmesi (DERS)

ders için teşekkürler eminecik, çok teşekkürler...
Yukarı Alt