Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Tassarım Malzemeleri fıçılar (PSD)

teşekkürler gsmoffice, eline sağlık
  2. Buse Türüdü

Yazı karakterlerine kar efekti verme ( resimli anlatım )

ders için teşekkürler sayın admin, elinize sağlık
  3. Buse Türüdü

kendi fontunuzu online olarak tasarlayın!

bilgiler için teşekkürler 412, güzel ve verimli bir site
  4. Buse Türüdü

Doğum Günün Kutlu Olsun

alemdar__96; Nice senelere arkadaşım, nice mutlu yıllara...Doğum Gününüz Kutlu Olsun
  5. Buse Türüdü

Yeni gelenlere toptan hoşgeldiniz :D

inşallah en kısa sürede bizlerle tekrar birlikte olursunuz..
  6. Buse Türüdü

Kapak çalişmam

size tek bişey söylicem, *bütün çalışmalarınızda yazılarınıza çok efect veriyorsunuz, çok efect vermek görselliği azaltıyor, bunun için çok az yazı efecti kullanmaya özen gösterin! benden tavsiye olsun, saygılar:)
  7. Buse Türüdü

Kurtlar Vadisi Afiş Çalışmam

dekupelerde sorun war, tam olarak düzgün kesilmemiş....
  8. Buse Türüdü

hayat su logo

güncel olan 2. resimdeki logodur
  9. Buse Türüdü

Kösedere Üzüm Şenliği Afişi yorumlarınızı bekliyorum

bence ikincisi uygun olmamış, şarap üzümden yapılıyor ama şarap şenliği yapılmıyor sanırım:) ilk çalışmanızda ise; "3" rakamınız çok değişik duruyor, üzüm şenliği yazısı altındaki nokta çok uzakta kalmış, bunun haricinde sağ alttali köyün logosunu biraz daha büyültebilirsiniz... iyi çalışmalar
  10. Buse Türüdü

Zeytinli Konser Afişi (Yorumlarınız?)

Gerçekten güzel olmuş ama "biletix" logosunu biraz daha aşağıya alabilirdiniz, bir de web sitesini daha okunur hale getirebilirsiniz, onun haricinde güzel bir afiş, bu arada konser gayet güzel sanatçılar içeriyor, kaçırmamak lazım:)
  11. Buse Türüdü

Farklı Bir Davetiye Daha :)

:) ya bence güzel olmuş ama keşke sol taraftaki küçük bebekleri,kişilerin resimlerini koymasaydın, keşke sadece ortadaki tek resim olsaydı daha güzel olurdu, o resimler çıkarsa bence sorun yok:)
  12. Buse Türüdü

elektrik ayırıcılarına dokunmayınız

@st_anger_turk evet bekle, zaten dowland yazıyor basınca kaydet de indir:)
  13. Buse Türüdü

portre calısmam

bazı üyelerin sonradan değiştirdiği mesajlar yüzünden düzeltme butonu 10 dk. sonra kayboluyor... onun için yeni bir msj altında resiminizi yayınlayınız!
  14. Buse Türüdü

çizim vektör 2

teşekkürler satrol, bende indirdim
  15. Buse Türüdü

Anadilimiz değişiyormu!

bizler bile artık türkçemize önem vermiyoruz... bu mesajlar çıkalı fazla kontör gitmesin diye kısalta kısalta türkçemiz bozuldu:) evet yerine"ewt" yada "yes" vb.. kelimeleri günümüzde çok kullanıyoruz, sonumuz hayır ola!
  16. Buse Türüdü

Çocuk Fonları Yüksek Çözünürlükte

@asLmm verdiğim linke tıklayarak forumdan dosya indirme işlemi nasıl yapılır, öğrenebilirsiniz...! https://www.grafikerler.org/rapidshare-dosya-indirme/696-rapid-den-dosya-indirme.html
  17. Buse Türüdü

logo çalışmam forum için!...

logo değil banner olmasına karşın yinede yorumumu yapıcam... renk uyumları doğru değil, soldaki şekildeki yeşil çizgiye anlam veremedim açıkçası, ayrıca gri kaplamanın üstüne gri fontlu yazıyı yazınca kötü görünümlü bişey çıkmış ortaya... üzerinde çalışılması gerekiyor,saygılarımla
  18. Buse Türüdü

Logo Çalışmam

güzel bi logo olmuş aslında ama birkaç öneri veremeden geçemeyeceğim... mesela o yayları biraz daha aşağıda tutabilirdiniz, yaylar "YAREN" kelimesinden uzakta kalmış mesela,,, Birde ortadaki çizgiyi yok edip, televizyon kelimesinin fontunu değiştirip boyutunu büyültürseniz ve o kelimeyi hafif...
  19. Buse Türüdü

Selam forum sakinleri

hoşgeldiniz , iyi forumlar
  20. Buse Türüdü

Grafik sanatı ve Eğitim

teşekkürler hayalin, çok güzel bilgiler bunlar
Yukarı Alt