Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

GFX Photoshop Brushes Packages

Resimdeki brush azlığına bakmayın, gerçekten çok brush çeşitleri var:) Tam Tamına 81MB..!:)
  2. Buse Türüdü

GFX Photoshop Brushes Packages

İşte sizlere "GFX Photoshop Brushes Packages" brush'ları!İnşallah işinize yarar;) BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ
  3. Buse Türüdü

slm BEN geldim yıldırımdesıng

hoşgeldiniz, iyi forumlar!
  4. Buse Türüdü

Balkondan balkona köprü

evet, para insanlara herşeyi yaptırıyor:) İstanbul'da da değil bu olay, Zonguldak:) İstanbul'da olsak insanlar herşi yapıyor,alışığız ama Zonguldak:)
  5. Buse Türüdü

Balkondan balkona köprü

ZONGULDAK'ın Kilimli Beldesi'nde, 7 katlı binanın 5'İnci katında oturan işadamı 75 yaşındaki Nizamettin Velioğlu, karşı binanın aynı katında oturan kızının evine balkondan balkona köprü yaptırdı. İşte bugünkü hürriyet gazetesinin bir haberi:D Gerçekten de...
  6. Buse Türüdü

selam

hoşgeldiniz foruma, dersleri takip ederek, takıldığınız yerleri bizlere sorarsanız en iyi şekilde öğrenebilirsiniz:)
  7. Buse Türüdü

Gradient Map Uygulaması

gerçekten de güzel:)
  8. Buse Türüdü

BrUsh_ClİpS

paylaşım için teşekkürler
  9. Buse Türüdü

Seç Begen Al Brush

devamını tabiki bekleriz:) bu arada güzel paylaşım arkadaşım..!
  10. Buse Türüdü

yorum bekleyen bi logom daha ilk olmadı ama :)

Evet, "GVN EMLAK" yazısındaki efekt yeşil arka plana hiç mi hiç uymamış...! yazı fontunu ve rengini değiştirirseniz, dahada güzel şeyler elde edebilirsiniz:)
  11. Buse Türüdü

Nakış Programları ile ilgili soru ve sorunlarınız

@volkansulu Bizler eğer forum kurallarına uymazsak,saygısızlık yapmış oluruz... Bu forumun belli kuralları vardır ve bu jkurallar içerisinde "forum içerisinde free programlar paylaşmak yasaktır.! " kuralı varsa, bizde buna uymakla yükümlüyüz...Forum kurallarına dikkat edelim ve UYALIM...!
  12. Buse Türüdü

film afişim..yorumlarınızı bekliyorum...

bütün olarak güzel bir film afişi fakat, sol ve sağdaki yüzler afişe uyum sağlamamış bence ama diğer türlü gerçekten güzel olmuş:)
  13. Buse Türüdü

Çanakkale Kitabı Kapak Tasarımım

Yazık oldu derken,kitap için yazık olmuş ama en güzelini yapıp yorumlara açtınız çalışmanızı:)Bu da çok güzel birşeydir:)
Yukarı Alt