Aslında herkesin kullandığını düşündüğüm "Keşke" kelimesini her insan gibi bende defalarca kullanmışımdır, hemde her konuda.. Eğer en son yaşadığım keşkeyi söylersem ki dediğim gibi çok keşke yaşadım hangi birisini sayayım; en son yaşadığım "keşke, Samsung markalı bir telefon almasaydım" ' dı:)
Şimdiki gençlik artık bırakın türküyü, halk müziğini pop müzikten bile kaymaya başladı. Bende dahil olmak üzere eskiden pop dinlerken şu anda hafif-rock müzik ve biraz metallica dinleiyorum! Şu anki gençlik ise, rap-rock ve rap'e takılmış durumda:)
Şu anda grafikerlik anlamında iş arayan ajanslara filan bakarsanız yada forumda eleman arayanlar bölümü var oradan da bakabilirsiniz, sadece photoshop veya diğerlerini bilmek gerekmiyor, Coreldraw programını bilen arkadaşlar genellikle önceliklidir. Onun için Coreldraw grafikerler için önemli...
@al1ank06
Benim hakkımda yanlış kanılara varıyorsunuz, ne +10 nede -10 vericem, herkese hakettiği yorumu yaparım, sizin çalışmanızda fena olmamış, üst üste bindirmeyi güzel oturtturmuşsunuz... Emek verilen her çalışma güzeldir:)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.