Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Var mısın? Yok musun?

hayır yokum:), heyyy üyee,benimle DÜNYADAKİ en lüks lokantaya gelir misin ama ücret senden:)
  2. Buse Türüdü

FlashTa Kullanılan Bazı Action ScriptLer

teşekkürler hyper darkness, bilgiler için sağol!
  3. Buse Türüdü

Var mısın? Yok musun?

sigara içmediğim için zaten bırakmaya gerek yok:)... heyy, alttaki üye benimle birlikte Beşiktaşlı olmaya var mısın_?
  4. Buse Türüdü

Var mısın? Yok musun?

ayı hep merak etmişimdir, geliyorum! heyyy sen alttaki, benimle birlikte dağa tırmanır mısın?
  5. Buse Türüdü

Var mısın? Yok musun?

@xblack Fizik notuma bağlı, eğer hoca 2 verirse mutlaka gelicem:) Discoyla işim olmaz dostum,yinede sağol! heyyy şiştt aşağıdaki... Benimle pazara gelir misin,poşet taşımaya???:)
  6. Buse Türüdü

Fireworks'da AçıLır Menü Yapmak

teşekkürler hyper darkness, güzel bir ders ve aranan derslerden birisi,emeğine sağlık
  7. Buse Türüdü

Var mısın? Yok musun?

O işi ben çoktan yaptım xblack, peki alttaki üye.. heyyy sana sesleniyorum... Bana 50 kontör atmaya varmısın, hattım avea:D
  8. Buse Türüdü

Var mısın? Yok musun?

Uçak bileti ve masraflar bendense "EVET" geliyorum, peki sen alttaki üye bana Coreldraw öğretmeye var mısın?:)
  9. Buse Türüdü

Var mısın? Yok musun?

hayır gelmem, sağol:) heyy alttaki üye! Benimle beraber lunaparka gelir misin delice eğlenmeye, jetonlar senden:)
  10. Buse Türüdü

Yoğun Katılım Bekliyorum..

Aslında herkesin kullandığını düşündüğüm "Keşke" kelimesini her insan gibi bende defalarca kullanmışımdır, hemde her konuda.. Eğer en son yaşadığım keşkeyi söylersem ki dediğim gibi çok keşke yaşadım hangi birisini sayayım; en son yaşadığım "keşke, Samsung markalı bir telefon almasaydım" ' dı:)
  11. Buse Türüdü

en çok dinlenen müzik tarZı

Şimdiki gençlik artık bırakın türküyü, halk müziğini pop müzikten bile kaymaya başladı. Bende dahil olmak üzere eskiden pop dinlerken şu anda hafif-rock müzik ve biraz metallica dinleiyorum! Şu anki gençlik ise, rap-rock ve rap'e takılmış durumda:)
  12. Buse Türüdü

Pisik Onleyici Tasarim..

Çok güzel bir çalışma ama krem havada duruyormuş gibi gözüküyor:) ona da çözüm bulşursanız gayet başarılı
  13. Buse Türüdü

Merhaba Arkadaşlar..

Foruma hoşgeldiniz, iyi ve güzel paylaşımlar dileğiyle...
  14. Buse Türüdü

küçük bir logo lazım :)

Şu anda grafikerlik anlamında iş arayan ajanslara filan bakarsanız yada forumda eleman arayanlar bölümü var oradan da bakabilirsiniz, sadece photoshop veya diğerlerini bilmek gerekmiyor, Coreldraw programını bilen arkadaşlar genellikle önceliklidir. Onun için Coreldraw grafikerler için önemli...
  15. Buse Türüdü

photoshop serbest çalışma

ilginç bir çalışma, çalışmalarınızı ders olarak yayınlasanız, nasıl yapıldıüını anlatarak daha faydalı olabilir:)
  16. Buse Türüdü

Euro 2008-türk Milli Takimimiza Basarilar

@al1ank06 Benim hakkımda yanlış kanılara varıyorsunuz, ne +10 nede -10 vericem, herkese hakettiği yorumu yaparım, sizin çalışmanızda fena olmamış, üst üste bindirmeyi güzel oturtturmuşsunuz... Emek verilen her çalışma güzeldir:)
  17. Buse Türüdü

Euro 2008-türk Milli Takimimiza Basarilar

bunun afişe ilgisi yok arkadaşım, konuyu gerekli yere taşıyorum.
  18. Buse Türüdü

Mp3 Tasarımı Bitti.

gerçekten çok güzel bir çalışma, eline sağlık
  19. Buse Türüdü

tasarımcı studyo fon psd lerı

Eğer forum içerisinde biraz araştırma yapsaydınız, forumdan nasıl dosya indirilir öğrenebilirdiniz.Ayrıca, imzama bakarak da öğrenebilirsiniz.
  20. Buse Türüdü

photoshop demek bu demek bence

Bencede çok hoş olmuş, elinize sağlık
Yukarı Alt