Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

grafiker topluluğuna selamlar

Foruma hoşgeldiniz, iyi forumlar "star":)
  2. Buse Türüdü

grafiker

Lütfen özel mesajla irtibata geçiniz...!
  3. Buse Türüdü

Maatbacılık adına 128 sayfalık bilgi

ya bu modemi aç-kapat meselesi modemin ömrünü bitiriyor:) en güzeli premium hesap almak ki, modem parasındansa premium almak daha avantajlı:)
  4. Buse Türüdü

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

Site içerisinde PROGRAM İSTEĞİNDE BULUNMAK YASAKTIR...! Lütfen Forum Kurallarına Uyalım...!
  5. Buse Türüdü

illustratorde objenin boyutu değitşrmek

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar, en yakın zamanda sorunuza cevap verecektir...!
  6. Buse Türüdü

Selam Arkadaşlar Hoş Geldin Yokmu

foruma hoşgeldiniz, konuyu gerekli yere "sohbet" bölümünden taşıdım:) forum kurallarını okusanız, iyi edersiniz, tekrar hoşgeldiniz:)
  7. Buse Türüdü

Küresel Isınma!..

yazı karekteri uyum sağlamamış, genel olarak eşyalar birbiriyle uyum sağlayamamış...!
  8. Buse Türüdü

photosohop hataları

hepside görünür kazalar:D arada göze görünmeyenler olsada yinede kaza işte...:)
  9. Buse Türüdü

Maatbacılık adına 128 sayfalık bilgi

Başlıkta olduğu gibi maatbacılık adına 128 sayfalık bilgiler içeriyor...! İleride Matbaacı olmak isteyenler için önemli bilgiler yer alıyor:) http://rapidshare.com/files/119357786/matbaa.pdf.html
  10. Buse Türüdü

Resimlerin kenarını kıvırma...

güzel olmuş:)
  11. Buse Türüdü

çektiğim bir kaç fotoğraf

aşağıdaki yolu izleyerek resmi orjinal boyutunda upload edebilirsiniz..!
  12. Buse Türüdü

envelope

güzel ders teşekkürler...!
  13. Buse Türüdü

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

Aynen, şu bilgisayar herşeyimi kısıtladı... Ne zaman başına otursam, kalkamıorum... birde 1-2 satte oturmuyorum yani:) ee gözlerde 0,25'den 2,30 oldu az mı:D bunlarda bilgisayarın bana verdiği birkaç zarar ve bilgisayarı abimle ortak kullandığım için annemlere diyorum, bi laptop daha...:)...
  14. Buse Türüdü

Şahsen benim de öyle, insanlar bu MSN'ye bağlanınca vazgçemiyor, bi kere şu düşünceler sarıyor insnaın aklını...! -acaba arkadaşım msn'de mi? - arkadaşım engelledi mi acaba? -arkadaşlarımla chat yapayım... vs... İnsanların hayatı benimde dahil "bilgisayara bağlanmış" bir durumda...Sonumuz...
  15. Buse Türüdü

sonuçta MSN'de de hayat yaşıyorsun değil mi adobegirl:)
  16. Buse Türüdü

hayır, bu benim hayat felsefem...!:):)
  17. Buse Türüdü

İnsanlar beni kaybetmeyi seçmişse, onları kazanmak için uğraşmam:)adobegirl...!:)
  18. Buse Türüdü

benim öyle bir yapım vardır ki, eğer birisiyle cidden zıt düşmüşsem karşımdaki en iyi arkadaşım bile olsa, hayatımdan silerim, silmesem bile hiçbişey eskisi gibi olmayacağından, Cevabım: Hayatımdaki bazı kişileri silerim veya engellerim...! :)
  19. Buse Türüdü

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl düzenlersiniz?
  20. Buse Türüdü

duvar takvimi

Resim çok net değil, sol altta "2008" yazısına verilen efect yersiz olmuş bence.. onun haricinde başka bişey yok, eline sağlık...!
Yukarı Alt