Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

SeLam ve Merhaba ( :

bu arada sizlerden küçüklerde var:) mesela benn ama akıl yaşta deil baştadır,demişler... yardımcı olmanız bizi mutlu edecektir:)
  2. Buse Türüdü

SeLam ve Merhaba ( :

öncelikle hoşgeldiniz... Öncelikle bayağı bir bilgin var sanırım...seni tebrik ediyorum... Bu arada üyelerimize karşı yardımcı olacağınız için teşekkürler:)forumumuzu gün içinde bir çok kişi inceliyor ve üyelerimizin soruları oluyor... bunun için ilgilenirseniz gerçekten çok mutlu oluruz:)
  3. Buse Türüdü

Merhaba Ark

2,5 aydır forum içindeymişsiniz ama forum içerisinde iletişim adresi vermenin yasak olduğunu bilmiyorsunuz heralde:) her neyse lütfen yardım isteyecekseniz, yöneticilere başvurunuz...
  4. Buse Türüdü

Antivirüs Program Arıyorum! Yardım Lütfen

teşekkürler adobe, yani bu program ad-awere'den daha iyi bi program o zaman değil mi???
  5. Buse Türüdü

hücreyi tanıtan video-şaşırtıcı

bence CNM arkadaşımız şunu düşündü, kendi görüşleri nedir bilmiyoruz ama... Teknoloji o kadar gelişti ki ve günümüzde hayal ettiğimiz herşeyin varoluşu,düşündüğümüz herşeyin(mesela silecekli gözlük hayal etmiştim,onu bile yapmışlar yaa:D) yapılmış olması, bu hücrelerinde varolacağını düşünmüş...
  6. Buse Türüdü

ortaya bir laf atılmış ama...
  7. Buse Türüdü

Antivirüs Program Arıyorum! Yardım Lütfen

ad-awereyle yapamamazsın demişsiniz ama bnmde bilgisayarımıda başka şekillerde trojan girdi ve kaç saat çalıştım nod32 bulamıyor evet ama ad-awere sayesinde 162 trojanı temizledim bilgisayarımdan....;) trojan programında ad-awere'den bakasını tanımam;)
  8. Buse Türüdü

@sarp230 derken ne demek istedin doğrusu anlamadım.....:confused::confused:
  9. Buse Türüdü

photoshop e-kitap 142 sayfa pdf formatında

duyurular bölümünde admin'imiz bi duyuru yapmıştı... linkini veriyorum oradan incele...:):) https://www.grafikerler.org/rapidshareden-yenilik-t2495.html?p=16109#post16109
  10. Buse Türüdü

forumumuzun yeni teması

Evet arkadaşlar forumumuza yeni bir tema hazırladık... İnşallah kırmızı renk gibi mavi temamızıda beğenirsiniz...:) Forumumuzda anket açtık ve ona göre temamızı değiştireceğiz... Lütfen Ankete Katılın Ve Temamızı Hep Birlikte Seçelim:):)
  11. Buse Türüdü

icon for transformers

öncelikle forumumuzda üyelere zarar verecek şeyler ne öneririz, nede tavsiye ederiz... bunun içindir ki;bir daha üyelerimize karşı daha ılımlı olalım,asalım-keselim değilde başka kelimeler kullanalım:)
  12. Buse Türüdü

Siteniz için acizane logo çalışmam

logo güzel fakat iki G harfinin birleşimi S harfini andırmış:) yinede güzel....
  13. Buse Türüdü

rapidshare'den yenilik.

insanların aklına neler geliyor ya...dowland etmek için kedi-köpek mi ayırıcaz birde.... :):)
  14. Buse Türüdü

Flash Görsel Anlatım

evet,flashı en baştan almak isteyenler için veya yeni başlayanlar için ideal;)
  15. Buse Türüdü

Flash içindeki uzun metinlere ScrollBar ekleme

ders için teşekkürler yuko_can.... bu aralar flash'la uğraşıyordum iyi oldu;)
  16. Buse Türüdü

Adobe Freehand ile İzometrik Ev Çizimi

gerçekten çok güzel olmuş,freehand'den pek anlamam ama çok başarılı;)
  17. Buse Türüdü

Resime gökkuşağı eklemek ( resimli anlatim )

ders için teşekkürler,güzel olmuş;);)
  18. Buse Türüdü

Ateş efekti ( resimli anlatim )

teşekkürler,güzel anlatım;)
  19. Buse Türüdü

Merhaba

foruma hoşgeldiniz...
  20. Buse Türüdü

otel tabela çalışması

bence en üstteki "GEYİKLİDEKİ EVİNİZ" yazısı ahenki bozmuş... diğer türlü herşey güzel bence;)
Yukarı Alt