Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Yeniyim bu da benim cdr yaptığım logo

başarılı bir çalışma,tebrikler
  2. Buse Türüdü

Selamı Aleyküm

foruma hoşgeldiniz,öncelikle forum kurallarına göz atınız...:)
  3. Buse Türüdü

coşkunlar kömür istek

forum kurallarını dikkatle okuyunuz... forum içerisinde BÜYÜK HARFLE YAZI YAZMAK,iletişim adresi vermek yasaktır... lütfen forum kurallarına uyalım...!
  4. Buse Türüdü

meslek eğitimi hakkında bilgi

sanırım başlangıç için biraz az ama eğer kendini orada gösterirsen gerçekten maaşın kat kat yükselir... iyi garfikerler ayda 3,000 alan tanıdıklarım var bnm:):) yukarıda deiğim gibi herşeyy sana bağlı
  5. Buse Türüdü

Grafik Tasarım Çalışmaları - 3

çalışmalar gerçekten çok etkileyici ve güzel olmuş...:) tebrikler
  6. Buse Türüdü

Basit Flash Logo Animasyon

hemen indirdim,gerçekten güzel olmuş;);) tebrikler
  7. Buse Türüdü

Accurate 4 te resim işleme

sitemizde her dersten, her konuda,resimli anlatım mevcuttur...! forumdaki dersleri kontrol edin,kendiniz deneyin eğer yapamadığınız yerler olursa forum üyeleri olarak her zaman yardımcı oluruz:) eğer bu dediklerimi yaparsanız siteden verim alabilirsiniz:):)
  8. Buse Türüdü

Yağmur Damlası yapalım

sağol ya,bunu arıyordum teşekkür ederimmm:):)
  9. Buse Türüdü

Xml İle Flasha Resim Çekme

bilgiler için sağol yuko_Can...!;);)
  10. Buse Türüdü

Grafik Tasarımcının Egitimi İcin Bazı Öneriler

gerçekten çok güzel bilgiler,grafik tasarımını öğrenmek isteyen arkadaşlar bilgilerden yararlanabilir:):)
  11. Buse Türüdü

freehand resim kopyalama

lütfen ard arda aynı konuyu açmayınız. öncelikle forum kurallarımızı okuyunuz...
  12. Buse Türüdü

meslek eğitimi hakkında bilgi

tabiki ne demek....:) eğer eliniz grafikerliğe yatkınsa,yani el beceriniz,çiziminiz güzelse ve kendinizi geliştirirseniz mutlaka size göre bir iş ulursunuz... önemli olan bu mesleği yapmak istemeniz... birde yeteneğiniz var ise ne mutlu size:):) dediğim gibi bu meslekte herşey size kalmış...
  13. Buse Türüdü

bir-iki desen daha bi bakın osmanlı tuğra da var

bence gayet başarılı olmuş,tebrikler:):)
  14. Buse Türüdü

Karakalem Çalişması

ben demek istediğinizi anladım fakat, arkadaşımıızn yaptığı örnek çalışma karakalem çalışması içine girdiğinden KARAKALEM bölümüne konulmuştur...:)
  15. Buse Türüdü

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

:):) vallahi isminin ne olduğunu bilmiyorum ama eğer sen koysaydın gerçekten isimsiz kalabilirdin:):)
  16. Buse Türüdü

Accurate 4 te resim işleme

desen konularını inceleyin,nasıl yapıldığına dikkat edin,eğer yapamadığınız veya somak istediğiniz bölümler varsa hiç çekinmeden gerek yetkililere gerek bu iş üzerinde ustalaşmış kişilere sorabilirsiniz:):)
  17. Buse Türüdü

:):):):):):):):):)ben ismimim ne olacağına kararvermedim yhaa:D ama ben ismimi seviyorum yaaa:):)
  18. Buse Türüdü

dünyaya bir daha gelseniz,isminizin ne olmasını isterdiniz???? anket eklemiyorum,sizin cevaplarınız anket cevabı olacak:):)
  19. Buse Türüdü

hücreyi tanıtan video-şaşırtıcı

amin...!:D bakalım ilk seneden verdiği ödevler filan çok gereksiz ve saçma ödevler.. daha 1, sınıftayım 3 senem daha var...:) bakalım ne yapıcaz...:o:o
  20. Buse Türüdü

hücreyi tanıtan video-şaşırtıcı

öncelikle verdiğin bilgiler için sağol adobe,bizde hocamıza dedik,bu gerçek değildir hoca diye...kesin bir programda yapılmıştır dedik ama nuh diyor,peygamber demiyor:):) hoca hoca ama nasıl hoca bizde bilmiyoruz:):)verdiği ödevler zaten beş para etmez,açıkçası pek iyi bir hocaya düştüm...
Yukarı Alt