@aDoBe
adobe'nin yaptığı açıklamaya bir iki ek de ben koyacağım... tabiki atabilirsin.. bunun için
http://imageshack.us/ adresine gir üyelik isterse üye ol ve resimlerini upload et... eğer upload ile ilgili bir sorun yaşarsan; forum içerisindeki bu linke tıklayarak...
sizlere ilk yaptığım logotype çalışmalarımı göstermek istiyorum...
iyi veya kötü,eksik veya fazla olan yönlerini belirtirseniz bnm için gerçekten iyi olacak...!
işte logotype'lerim...şimdilik bu daha sonra diğer yaptıklarımı ekleyeceğim..;)
bu arada ortadaki mavi çizgi logoya dahil...
bir de forumda resimler küçük çıkıyor bazen... bunu bi ara bende yapamıyordum fakat öğrendim... burada onu da anlatırsak eminim ki bnm gibi bilmeyenler de öğrenmiş olur...;);)
@ceddindeden
benim kararımın değişmeyeceğinden emin olabilirsin... bu sitelere para kazanıcam diye üye olup,şu anda ""keşke üye olmasaydım...""diyenler var...;)
recep ivedik filmini izleyen arkadaşlar bence en iyi komedyen""şahan""derler... fakat şahan'ın televizyondaki programını izleyenler(örneğin ben...) öyle düşünmeyebilir...:)
tabiki beklerim... afiş çalışmalarını burada toplarsak,daha düzenli ve öğretici olur... en kısa zamanda senden ve diğer arkadaşlardan bekliyoruz...;);)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.