Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

eLimizLe yaptığımız Tasarımları^'da koyabilir miyiz ???

yardım edelim dedik,hemen yüz bulmayın lütfen...! forumda msn adresi vermek yasaktır...!forum kurallarını okumadıysanız,ilütfen okumanızı öneririm...!
  2. Buse Türüdü

para kazandıran siteler

sanırım bu konu kilitlenmişti....çok saçma bir konu...:P:P
  3. Buse Türüdü

eLimizLe yaptığımız Tasarımları^'da koyabilir miyiz ???

@aDoBe adobe'nin yaptığı açıklamaya bir iki ek de ben koyacağım... tabiki atabilirsin.. bunun için http://imageshack.us/ adresine gir üyelik isterse üye ol ve resimlerini upload et... eğer upload ile ilgili bir sorun yaşarsan; forum içerisindeki bu linke tıklayarak...
  4. Buse Türüdü

Merhaba !... Grafik tasarım'a hazırlanıyorum !...

@aDoBe valla güzel söyledin he... her grafik tasarımı yapan böyle satış yapıcam derse,oooooo:D
  5. Buse Türüdü

LOGO & BANNER & GİF ANİMASYON & AVATAR vb. Çalışmalarım....

maaşallah yha yorulmadın mı yapmaktan:):)
  6. Buse Türüdü

İlk logo ve logotype çalışmalarım

bu da bir diğer çalışmam...!
  7. Buse Türüdü

İlk logo ve logotype çalışmalarım

sizlere ilk yaptığım logotype çalışmalarımı göstermek istiyorum... iyi veya kötü,eksik veya fazla olan yönlerini belirtirseniz bnm için gerçekten iyi olacak...! işte logotype'lerim...şimdilik bu daha sonra diğer yaptıklarımı ekleyeceğim..;) bu arada ortadaki mavi çizgi logoya dahil...
  8. Buse Türüdü

Foruma resim eklemek

bir de forumda resimler küçük çıkıyor bazen... bunu bi ara bende yapamıyordum fakat öğrendim... burada onu da anlatırsak eminim ki bnm gibi bilmeyenler de öğrenmiş olur...;);)
  9. Buse Türüdü

para kazandıran siteler

@ceddindeden benim kararımın değişmeyeceğinden emin olabilirsin... bu sitelere para kazanıcam diye üye olup,şu anda ""keşke üye olmasaydım...""diyenler var...;)
  10. Buse Türüdü

Sizce en iyi komedyen hangisi?

recep ivedik filmini izleyen arkadaşlar bence en iyi komedyen""şahan""derler... fakat şahan'ın televizyondaki programını izleyenler(örneğin ben...) öyle düşünmeyebilir...:)
  11. Buse Türüdü

ilginç bi reklam

gerçekten güzelmiş yha:D:D hele arkadaki müzik....;);)
  12. Buse Türüdü

para kazandıran siteler

@satrol__ bencede çok saçma bişey... gerçi benim bi arkadaşım üye olmuş bunlardan birine para kazanıyorum diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum...!
  13. Buse Türüdü

mükemmel tasarım sitesi

@aDoBe teşekkürler adobe..!
  14. Buse Türüdü

Buton Örnek ÇAlısma

@yuko_can her işte emek vardır yuko_can...:)tekrar teşekkürler..;)
  15. Buse Türüdü

eline sağlık yuko_can...! gerçekten çalışmaların güzel olmuş...!;);)
  16. Buse Türüdü

afiş tasarımı örnekleri

tabiki beklerim... afiş çalışmalarını burada toplarsak,daha düzenli ve öğretici olur... en kısa zamanda senden ve diğer arkadaşlardan bekliyoruz...;);)
  17. Buse Türüdü

Alev yapım illüstrasyonu @merteral

ders için teşekkürler... emeğine sağlık..;);)
Yukarı Alt