Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Merhaba (fulya)

@fulya bende lise 1 öğrencisiyim...forumda yanlız değilsin merak etme:D bu arada hoşgeldin foruma...:)
  2. Buse Türüdü

sLm arkadaşLar..

@emily_ sitede serial,crack istemek yasaktır... lütfen forum kurallarına uyunuz...!
  3. Buse Türüdü

merhaba

@fulya siteyi kullanamıyorum derken???sitenin içerisinde kullanılmayacak birşey yok fulya...eğer takıldığın yerler var ise yöneticilere başvurabilirisin:)
  4. Buse Türüdü

grafik tasarım terimleri

gerçekten güzel bir paylaşım... eğer bir kişi grafik tasarım ile uğraşmak istiyorsa,ilk önce bunları tanısa iyi bir başlangıç yapmış olur sanırım:);)
  5. Buse Türüdü

davetiye fonları

gerçekten çok güzel bir paylaşım..:) teşekkürler...;);)
  6. Buse Türüdü

selam

tabi arkadaşım ne demek...!;) bu siteden öğreneceğin eminim çok şeyler var:):)
  7. Buse Türüdü

Merhabalar arkadaşlar:)

hoşgeldiniz...forumda iyi vakitler geçirmeniz dileğiyle...!;)
  8. Buse Türüdü

DREAMWEAVER'da iletişim formu (mail form) yapmak

vallahi süpper paylaşım...!;)
  9. Buse Türüdü

RAPİDSHARE'e NASIL "yükleme" YAPILIR

@muhacir merak etme bir problem çıkmaz...!;)
  10. Buse Türüdü

bir adet yaglıboya tablo (röprödiksiyon)

gerçekten harika bir tablo olmuş...... emeğine sağlık valla...!;) 10 üzerinden 9,9 veriyorum..!:):)
  11. Buse Türüdü

Grafik Sanatlarının Beşiği Polanya’da Afiş Sanatı

yapılan paylaşım için teşekkürler...!:);)
  12. Buse Türüdü

ikinci denemem

bence alakasız olmuş... ayrıca bir daha lütfen ama lütfen duyurular bölümüne resim eklemeyiniz...!
  13. Buse Türüdü

Askerlik Hizmetinden Muaf Tutulma Talebi

insanın kafasının karışmasına çok iyi bir örnek valla...:)
  14. Buse Türüdü

sLm arkadaşLar..

foruma hoşgeldiniz...yukarıda denildiği gibi""istenilince yapılmayacak birşey yoktur...!"" tekrar hoşgeldiniz...!;););)
  15. Buse Türüdü

ilk calışmamm

@admin bende zaten taşınmadan önce yasmıştım o yasıyı ama nedense "düzenle" butonu çıkmadı bende ve yazıyı düzeltemedim...:)
  16. Buse Türüdü

trafik işaretleri

güzel paylaşım,teşekkürler..;)
  17. Buse Türüdü

süper yaratıcı tasarımlar =)

güzel ve ilginç...;)
  18. Buse Türüdü

ilk calışmamm

...arkadaşım bunun yeri burası değil.....!lütfen forum kurallarına uyalım ve gerekli mesajları,gerekli yerlere yasalım...!
  19. Buse Türüdü

1. Istanbul Buluşması

@serseri evet fotoğraf çekip te,buraya koymayı sakın unutmayın hee:) gelemiyoruz bari, çekilen fotoğrafları görmüş oluruz:):)
  20. Buse Türüdü

kurban bayramı

gerçekten güzel olmuş,fakat,benim görüşüm olarak o sinema film şeridi pek uymamış gibi ama yinede arka fonuyla,resimle ve yazıyla çok hoş olmuş...:):)
Yukarı Alt