Arama sonuçları

1. Gül Pekşen

Rotasyon baskı ve raportlama bilgileri

denizkızı değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için çoook teşekkür ederiz.
  2. Gül Pekşen

Tüp baskı nedir

Bitmap yapmadan kalıp çekim aşamasına geçilmez. Kalıpta gözenekler var,desenin tram değerine göre uygun kalıp seçilerek ,çekilir. Bazı işletmeler ,bitmaplama işlemini ,kalıp çekim sırasında yapılyor.(şuanda benim çalıştığım firmada.ben gelene kadar .senelerdir) Bu tamamen işletmede kullanılan...
  3. Gül Pekşen

Tüp baskı nedir

@İrfan Alan :) Hiç önemli değil İrfan bey , :) Rüya çok güzel bir isim.:)
  4. Gül Pekşen

desen programı

Mehaba Sena hn. Sitemizde bulunan '' Emprime Desen Tasarım '' ve '' Emprime Desen Dersleri '' bölümlerini ziyaret etmenizi öneririm . Sanırım aradıklarınızı orada fazlası ile bulabilirsiniz. Çizim programına gelince Photoshop,İllustrator,Freehand ve Corel kulanabilirsiniz.
  5. Gül Pekşen

Tüp baskı nedir

İrfan bey, sizin sadece bir raportu çizmeniz yeterli sanırım. Kalıp çekim aşamasında raportun tekrarını kalıpçı arkadaşlar ayarlıyor. Deseni hazırlayacağınız firma ile mutlaka görüşmenizi öneririm , rulo silindır kalıbın çap ölçüsünü tam almalısınız. Aldığınız ölçüye göre alt katlarında raport...
  6. Gül Pekşen

Nice Senelere

Yeni yaşınız , dilediğiniz tüm güzellikleri , hoş sürprizleri getirsin . MUTLU YILLAR Abdullah bey
  7. Gül Pekşen

Bugün Ne Dinledik ?

Bugün yine kendi sesimi dinledim ,ama bugün artık :) , olacak bu iş.
  8. Gül Pekşen

Tüp baskı nedir

İrfan bey ,birkaç desen çalışmıştım tüp baskı için , desen boy raport ölçüsü 41cm.;en-120cm olarak hazırlamıştım.Tramları,çok seyrek istemişlerdi, yayma yapıyor diye.
  9. Gül Pekşen

Tüp baskı nedir

Rulo (Tüp) Baskı Yöntemi Nedir? Rulo baskıda bakır silindirlerin üzeri, renk vermesi gereken desen yerlerinde aşındırılır ve bu oyuklar baskı patı teknesinde dönen silindirik fırçalarla baskı patı ile doldurulur. Fazla gelen pat keskin rakle bıçağıyla ayrılarak sıyrılır. Olumlu Yönleri...
  10. Gül Pekşen

Merhaba

Hoşgeldin Bela :) .
  11. Gül Pekşen

Font Konusunda Yardımcı Olabilecek Var mı?

Bilmediğim fontları saatlerce aramaktansa,oturup kendim çiziyorum. Zaman kaybım olmuyor. Keşke yardımcı olabilseydim. Kolaygelsin. :)
  12. Gül Pekşen

Laptop araştırması

Arkadaşlar bende laptopumu bir kaç aya varmadan yenilemeyi düşünüyordum,vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler herkese.
  13. Gül Pekşen

Kadın aşktır...

Teşekkürler Ozan bey, yüreğinize sağlık. ''ahh ah biz olmasak yanmıştınz :)))'' kesinlikle katılıyorum .:)
  14. Gül Pekşen

Katalog/Keresteci /İç Sayfalar

Sedat bey , aşırı şık olmuş :) ,çok güzel... Kereste deyince ,kaba ,saba,bir odun parçası gelir aklıma, Ne güzel işlenmiş ,o yer döşemeleri,o binaların iç ve dış dekoru. Kamelyalarda oturup bir kahve içesim geldi. Dış kapakta ise o altın yaldızlı süslemeler...,sanki çok şık ,şok lezzetli...
  15. Gül Pekşen

Var mısın? Yok musun?

Kek yaparım ,üstteki ,ama yememm ,rejimdeyim,size afiyet olsun. Alttaki , bugün ,karla karışık yağmur yağıyor ve çokta soğuk ,böyle bir havaada,yalınayak dolaşmaya nedersin. :D
  16. Gül Pekşen

Hikaye Uyduralım...

benim 18 yaşını doldurmam gerekiyordu,o gün geldi,geçti,ama siz hala.....
  17. Gül Pekşen

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Çok teşekkür ederim Tüncer bey, :)
  18. Gül Pekşen

Emprime Desinatörlük hakkında bilgi

Siteye yeni girenleri bilgilendirmek maksatlı yazıyorum. Emprime Desen Dersleri bölümüne göz atmayı unutmayın. :)
  19. Gül Pekşen

en son baskı aşamasına nasıl geliniyor

Deseni çizilip aksları alındıktan sonra split chanel yaparız.Daha sonra split yaparak ayırdığımız bu kanalları bitmap yaparak (bitmaplarken 50% threshold seçeneğini seçiyoruz lap desenlerde),desenin resulatıon (output)ayarıda önemli,en az300 pixels/inch olmalı ve yazıcıya gönderiyoruz . Tramlı...
  20. Gül Pekşen

Plugin Miracle Raport -yardım

Merhaba arkadaşlar, Photoshopta raportlama (bir şeklin,neslenin,istenilen ölçülerde tekrar etmesi) yapılası için kullanılan plugin miracle raport ,diye bir şey varmış :).Çok aradım ama bir türlü bulamadım sağlıklı bilgi. Nerden,nasıl temin edebilirim.., bileniniz varsa, yardımcı olursanız...
Yukarı Alt