Arama sonuçları

1. Mehmet ÖZDEMİR

logo tasarımlarım - 4. parti

@--şerife-- çok teşekkürler..:) içlerinde bir iki tanesi eskidir...
  2. Mehmet ÖZDEMİR

Merhaba Ben Emre

aramıza hoşgeldiniz.... :)
  3. Mehmet ÖZDEMİR

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

emeğinize sağlık ömer bey, gerçekten harika olmuş...
  4. Mehmet ÖZDEMİR

Office Excel 2007 çalışma dosyalarınızı PDF olarak kaydetmeniz mümkün

Microsoft Office Excel 2007 çalışma dosyalarınızı PDF olarak kaydetmeniz mümkün... Hem de dosya formatı dönüştürme programı kullanmadan... Microsoft Office Excel 2007 çalışma dosyalarınızı PDF olarak kaydetmeniz mümkün. Böylece bilgisayarında Excel dosyası olmayan kişiler de çalışma...
  5. Mehmet ÖZDEMİR

logo tasarımlarım - 4. parti

değerli yorumlarınıza...
  6. Mehmet ÖZDEMİR

Illustrator CS4 Eğitim Videoları[Tek link]

@orbitter sayın orbitter, link kontrol edildi ve indirmede herhangi bir sorun yok... sitenin verdiği indirme süresinin bitmesini beklemeden indirme yaparsanız sizi premium indirmeye yönlendirir..
  7. Mehmet ÖZDEMİR

USB'lerdeki tehlike

@--şerife-- rica ederim şerife hanım...
  8. Mehmet ÖZDEMİR

Android 4.1 geliyor

Google’ın yeni mobil işletim sistemi, firmanın kendi internet sitesinde göründü. Görünüşe göre Android 4.1 Jelly Bean sürümü çok yakında kullanıcıların karşısına çıkacak. devamı... [alıntıdır: http://teknoloji.samanyoluhaber.com]
  9. Mehmet ÖZDEMİR

USB'lerdeki tehlike

@Hasan YILDIZ rica ederim hasan bey. grip virüsü gibi bulaşıyorlar vallahi. antibiyotikleri eksik etmemek lazım :D
  10. Mehmet ÖZDEMİR

USB'lerdeki tehlike

USB Flash Diskler aracılığıyla bulaşan virüsler, dört aylık bir aradan sonra Mayıs ayında yeniden dünya tehdit liderliğine oturdu. 2012 Ocak ayından bu yana tehdit şampiyonu olan ve kullanıcıları sahte linklere yönlendiren “HTML/Scrinject.B” virüsü ikinci sıraya düştü. ESET’in bulut...
  11. Mehmet ÖZDEMİR

50 bin megapiksellik kamera

@--şerife-- teşekkürler... 5 yıl sonra paranız olursa bir tanede sizin olabilir :D
  12. Mehmet ÖZDEMİR

@Murat VARDAR adamlara bakın ya... bu işlere dünyanın parasını yatırıyorlar ve alınan sonuca bakın... harika...
  13. Mehmet ÖZDEMİR

Amerikalı mühendisler "olağanüstü detaylı" fotoğraflar çekebilen bir fotoğraf makinesi icat etti. Kuzey Carolina'daki Duke Üniversitesi ekibine göre AWARE2 isimli prototip aygıt, çözünürlüğü 50 gigapixel'e kadar ulaşan fotoğraflar çekebiliyor. 50 gigapiksel 50 bin megapiksel'e eşit...
  14. Mehmet ÖZDEMİR

Bu çalışma baskıdan sonra nasıl olur

@özlem kumar merhaba özlem hanım. burada forum kuralları çerçevesinde istediğiniz gibi özgürce çalışma yayınlayabilir yorum alabilirsiniz ve yayınlanan çalışmalara yorum yapabilirsiniz. forumun temel amacı yardımcı olmak ve isteyenlerin yardım almalarını sağlamak. tespitiniz yerinde olmuş...
  15. Mehmet ÖZDEMİR

Photoshop Kullanma Klavuzu (Lütfen Tüm grafikerlerimiz okusun!!!!)

güncelliğini yitirmiş bağlantı/bağlantılar. düzeltildiği takdirde konu tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.
  16. Mehmet ÖZDEMİR

Background Serisi

güncelliğini yitirmiş bağlantı. düzeltildiği takdirde konu tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.
  17. Mehmet ÖZDEMİR

osmanlı tuğrası vektörel

@bysoyletmez en son link sağlamdır, kontrol edildi...
  18. Mehmet ÖZDEMİR

iMac F klavye takas

ikinci el almış olduğu iMac 20" makinanın üzerinde F klavye geldi. Bunu Q klavye ile değiştirmek istiyorum. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa takas yapabiliriz. oldukça temizdir. klavye bu tipdir; ulaşmak isteyenler: grafi.ozdemir@gmail.com
  19. Mehmet ÖZDEMİR

Film Afişi Çalışmam - Titanic

geminin decubesini saymazsak genel olarak güzel duruyor. :)
  20. Mehmet ÖZDEMİR

dergi çalışması

@kıpkırmızı teşekkürler...
Yukarı Alt