Arama sonuçları

1. Mehmet ÖZDEMİR

Logomuzu Kullanalım..

Teşekkürler....
  2. Mehmet ÖZDEMİR

gazete kullanımı

ev taşınacaktır. cam eşyaları sarmak için eski gazete aranır, gerekirse satın alınır. hiç bulunamaz ise kriz çıkar :D
  3. Mehmet ÖZDEMİR

Kart Tasarımı

@oztdesing sayın oztdesing, aramıza hoşgeldiniz. zamanla daha iyi çalışmalar çıkaracağınızdan eminim. sadece bir şey sormak istiyorum, logonuz da kullandığınız göz görselinin anlamını merak ettim. biraz illüminati anımsattı bana...
  4. Mehmet ÖZDEMİR

gazete kullanımı

gazeteyi amacının dışında bir çok yerde kullanan tek milletiz :D
  5. Mehmet ÖZDEMİR

Tasarım Dersleri (mehmet özdemir)

Tasarımı biten çalışmalar, film ya da ctp alımı için son zamanlarda PDF olarak veriliyor. PDF yapılmasındaki neden ise, yapılan çalışmanın herhangi bir noktasından herhangi bir yazı, harf ya da başka bir objenin kaybolmasını önlemesidir. Tasarımı biten çalışma filme gittiğinde genelde yüksek dpı...
  6. Mehmet ÖZDEMİR

44.88 Gigapixellik bir resimde benden

böyle çalışmalar insanın ufkunu açıyor, eline bir makine alıp durmadan fotoğraf çekesin geliyor...
  7. Mehmet ÖZDEMİR

oğluma nasihat

oğluma nasihat Oğlum, ömrün boyu, sahteyi sevme, Ham kalmış insana boynunu eğme. Allah, doğru olandan yanadır, inan; Geçici zevk için harama değme. ... Yere düşenlere, bir de sen vurma. Zalimden, gaddardan yana hiç durma. Senden kuvvetliden dayak da yesen Hıncını kendinden...
  8. Mehmet ÖZDEMİR

Bak Oğul !

çok güzel bir şiir....
  9. Mehmet ÖZDEMİR

kahramanmaraş yerel dilinde yazılmış bir şiir

beğendiğinize sevindim, bu şiirde yerel kelimelerin sadece küçük bir kısımı işlenmiş. daha nice kelimeler var kullanılmaya kullanılmaya unutulan...
  10. Mehmet ÖZDEMİR

kahramanmaraş yerel dilinde yazılmış bir şiir

MARAŞ LÜGATÇE Merdivene SÜLLÜM, kol altı BÖĞRÜM HORALI Sözlere ŞOR derler bizde, Yufkaya sarılan peynire dürüm, Yağlı çökeliğe LOR derler bizde. Kıl keçiye DAVAR, oğlağa MECİK, Tavuk civcivi ve serçeye CÜCÜK, Ufacığa GÜCCÜK, kısaya GÜDÜK, Deli dolu ata TOR derler bizde. Duvara...
  11. Mehmet ÖZDEMİR

Corel'den psd almak

rica ederim, ben olmasam başak bir arkadaş yardım ederdi mutlaka...
  12. Mehmet ÖZDEMİR

Corel'den psd almak

buyrun https://rapidshare.com/files/206481759/ambiyans.psd
  13. Mehmet ÖZDEMİR

Ders 2 Selection Tool Kullanımı - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

emeğinize sağlık hasan bey...
  14. Mehmet ÖZDEMİR

Corel'den psd almak

yükleyin yardımcı olalım...
  15. Mehmet ÖZDEMİR

Sunum ve Çalışmalarınız İçin HQ jpg fonlar/2

paylaşım için teşekkürler murat bey...
  16. Mehmet ÖZDEMİR

Corel'den psd almak

-corel'den export ile PSD almak için; işi seçin, CRTL+E'den save as type'den kaydetme biçimini seçin. export deyin. -Açılan pencereden options bölümünde anti aliasing ve transparent background seçeneklerini işaretleyin. -transparent background kutucugunu işeretlememizdeki neden...
  17. Mehmet ÖZDEMİR

Corel'den psd almak

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum...
  18. Mehmet ÖZDEMİR

MEB 'in Hazırladığı Corel Draw 12 Türkçe Görsel Eğitim Cd'si 1

güncelliğini yitirmiş bağlantı. düzeltildiği takdirde konu tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.
  19. Mehmet ÖZDEMİR

Dünya vektörleri-23 dosya

güncelliğini yitirmiş bağlantı. düzeltildiği takdirde konu tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.
Yukarı Alt