Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

İyi bir grafiker olabilmek için izlenecek yol...

Merhaba arkadaşlar. "İyi bir grafiker olabilmek için izlenecek yol..." Başlıklı konuma en baştan başlayarak sıralama yapailirmiyiz ? Sıralamada resim bilgisi ( karakalem çizimi ) en baştamı olmalı ? Profesyonellerden yönlendirmeleri bekliyorum. Şu anda karakalem çalışıyorum çizim yapmayı...
  2. Şener CANÖZ

Karakalem Çizimin Sırları /Barrington Barber

Karakalem Çizimin Sırları /Barrington Barber Biraz olsun azimli ve istekli olan herkes iyi çizim yapmayı öğrenebilir ve işte bu, her seviyedeki meraklılar için kapsamlı ve pratik bir kurs niteliğinde olan Çizimin Sırları'nın başlangıç noktasıdır. Natürmorttan, bitkilere, manzaradan...
  3. Şener CANÖZ

Başarılı bir grafik tasarımda bulunması gerekli özellikler...

GRAFİK TASARIMDA YARATICILIK Tasarım yaratıcılık ister. Sanatta yaratıcılık ise sanatın kullandığı dilleri keşfedip öğrenip, onları kendi amaçlarımız doğrultusunda organize edebilmemizle orantılıdır. Tasarım da “ne için bu çalışmayı yapıyoruz” sorusu hareketlerimizi yönlendiren başlıca çıkış...
  4. Şener CANÖZ

3d Program kullanmaya yeni başlayanlara öneriler

Merhaba, 3d ile ilgili araştırma yaparken hangi yolu izlemem gerektiği ile ilgili ahuramazda rumuzlu bir arkadaşımdan edindiğim bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. ( sizde eklemeler yaparsanız sevinirim.) valla bu işlere yeni başlayan biri iseniz bi kere organik modellemeyi aklınızdan çıkartın...
  5. Şener CANÖZ

3d printer

Yeni nesil aygıtları;
  6. Şener CANÖZ

Kısa Ama Anlamlı Hayat Dersi

http://youtu.be/ZnvDztxVEm8
  7. Şener CANÖZ

Her an korunan dünya

http://youtu.be/quTPsqlDPaI Vay bee...
  8. Şener CANÖZ

Dünya Edebiyatı /Halil CİBRAN

ÇOCUKLARINIZ Çocuklarınız sizin çocuklarınız değil, Onlar kendi yolunu izleyen Hayat’ın oğulları ve kızları. Sizin aracılığınızla geldiler ama sizden gelmediler Ve sizinle birlikte olsalar da sizin değiller. Onlara sevginizi verebilirsiniz, düşüncelerinizi değil. Çünkü onların...
  9. Şener CANÖZ

Iman Maleki

Iman Maleki dünyanın en iyi gerçekçi ressamı seçilen 1976 İran doğumlu bir sanatçıdır. Fotoğraf kalitesinde yaptığı resimleriyle büyük ün kazanmıştır. Yaptığı resimleri herkes görmeli. Bu kadar genç yaşında böylesine güzel hiper-realist çalışmalar yapması inanılmaz.
  10. Şener CANÖZ

Dünya Edebiyatı /William Shakespeare

Her şeyden önce yaşa ve sırf laf olsun diye günlerini geçirme... Eğer gerçek aşkı tanıyacak kadar şanslıysan; bütün kalbin, ruhun ve bedeninle sev... Hayatını o şekilde yaşa ki; her an kendi elini sıkabilesin ve her gün faydalı olan, hiç olmazsa bir şey yap ki; gecelerin yaklaşırken örtüleri...
  11. Şener CANÖZ

Fontları sisteme yüklemeden kullanmak isteyenlere

Ben fontları işletim sistemine yüklemeden kullanıyorum Evet gayet rahat ve basit bir kullanımı var, Cd, Flahsdisk veya Harddisk ten fontların yerini gösteriyorsunuz ve hiç program kapatıp açmadan Fontlar bütün programlardan, rahatça kullanılabilir hale geliyor. Bedava program...
  12. Şener CANÖZ

C4d üçüncü çalışmam

Buzdolabının kapağına Reklam Projeksiyon görüntüleri vermek için bir cihaz.
  13. Şener CANÖZ

C4d ikinci çalışmam

14. Şener CANÖZ

Store Hologram Display - Hologram Ekranlar

Son Teknoloji "Hologram reklamlar" Danimarkalı reklam ve film prodüksiyon şirketi Vizoo'nun hazırladığı holografik reklamlar gerçekten çok ilgi çekici. Outdoor mekanların yanı sıra mağazaların vitrinlerin de hatta mağaza içinde birebir satılan marka ya da ürünle beraber konumlandırılabilen bu...
  15. Şener CANÖZ

3 Mesaj

Sevgili Grafikerler.org üyeleri; Apple Bilgisayar'ın kurucularından olan Steve Jobs'un son yılların en iyi kaşiflerinden biri olduğu kabul edilen bir gerçek. Kaşi flerden çoğu nasıl başarılı olduklarını pek paylaşmazlar. Ancak Steve Jobs onlardan farklı. O, kendisini başarılı kılan 3 önemli...
  16. Şener CANÖZ

Akşamın sözü

17. Şener CANÖZ

3dsmax videolu dersleri serisi

Arkadaşlar, kardeş bir siteden izin alarak sizlere paylaşıma sunmaya başladığım derslerden ilki ile paylaşımıma başlıyorum. Herkes için hayırlı olsun. Biraz kurallara ters bir paylaşım ama bu değerli paylaşım serisinden kazancımız çok olacağını düşünüyorum.
  18. Şener CANÖZ

İlginç icatlar

19. Şener CANÖZ

Snap sorunu ?

C4D içinde (P) tuşuna basınca açılan menüdeki snap lar coreldeki gibi işe yaramıyor... Daha iyi nasıl kullanabilirim ? Nesneleri yakınlaşıp uzaklaşmadan birbirine yapıştırmanın yolu varmı ?
Yukarı Alt