1- kırmızı zemin üzerine siyah pek gitmez ve tercih edilmeyen bir kullanım şeklidir.
2- game fontu ile biraz daha oynayın.
3- kapak konusu güzel, fakat vurguda eksiklik var.
4- kapakta kullanılan kulaklık ve süper mario karakteri dekupesinde sorunlar var.
5- en altta ...........Cd'si hediye...
@kenas
amerikan cilt yapılacaksa dört kenardan da kesim payı bırakabilirsiniz. tel dikiş yada iplik dikiş olursa sırt kısmından kesim payı bırakmanıza gerek yok. ancak bunu matbaaya bildirmeniz gerekmektedir. aksi halde oluşacak tüm yanlışlar size fatura edilir :)
ek olarak; sırt kısımdan...
logo firma yada hizmetin şekil olarak temsil ediliş şeklidir. dijital ortamda tasarıma başlamadan önce kağıt üzerinde eskizler denemelisiniz.
çizilen logo ve logotype renk ve biçim olarak bir bütün gibi görünmelidir. tipografi çok önemlidir. sıradan bir fontun üzerinde oynayarak çok güzel...
çalışmada maden suyunun faydaları, cola nın zararları anlatılmak istenmiş. bir sloganla destekleyebilirsin aslında. fikir güzel ama eksikler var. başarılar :)
• Çabuk biter değil mi işimiz çok acil, tasarımcısın sonuçta işin bu, hemen yaparsın
• Gerçi kullandığınız programları bilsem bende tasarım yaparım
• Sanki bu çok sade olmuş gibi, bir tasarım göremedim
• Logoyu biraz daha büyütelim, patlasın, göze batsın
• Logo çok aşağıda olmuş...
Corel'de tek ekranda aynı anda birden çok sayfa açılabilir.
wiev / page sorter wiev seçeneğinden ulaşabilirsiniz bu özelliğe. ayarlardan page sotter wiew'e bir kısayol atandı mı çok güzel oluyor. ben ctrl+1 yaptım. gayet kullanışlı.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.