Arama sonuçları

1. Mehmet ÖZDEMİR

"Emre Ahşap" Logo ve Kurumsal Çalışması

emeğinize sağlık hasan bey...
  2. Mehmet ÖZDEMİR

Tasarımda Renk Bilgisinin Önemi

bu tür paylaşımlar, bu işi öğrenmek isteyenler için bulunmaz bilgiler... devamını dileriz...
  3. Mehmet ÖZDEMİR

Oyun Dergisi Kapağı

1- kırmızı zemin üzerine siyah pek gitmez ve tercih edilmeyen bir kullanım şeklidir. 2- game fontu ile biraz daha oynayın. 3- kapak konusu güzel, fakat vurguda eksiklik var. 4- kapakta kullanılan kulaklık ve süper mario karakteri dekupesinde sorunlar var. 5- en altta ...........Cd'si hediye...
  4. Mehmet ÖZDEMİR

Tasarım Dersleri (mehmet özdemir)

@kenas amerikan cilt yapılacaksa dört kenardan da kesim payı bırakabilirsiniz. tel dikiş yada iplik dikiş olursa sırt kısmından kesim payı bırakmanıza gerek yok. ancak bunu matbaaya bildirmeniz gerekmektedir. aksi halde oluşacak tüm yanlışlar size fatura edilir :) ek olarak; sırt kısımdan...
  5. Mehmet ÖZDEMİR

Birbirine Benzer Ünlü Film Afişleri

evet az maalesef
  6. Mehmet ÖZDEMİR

Font Tanıtımları ve Galeri

hepside harika olmuş ahmet bey, ellerinize sağlık...
  7. Mehmet ÖZDEMİR

3d karakalem karetta karetta

vallahi süper, elinize sağlık...
  8. Mehmet ÖZDEMİR

mini katlamalı broşür çalışması (video)

teşekkürler, işin büyük kısmı hangi kırımın hangi yöne olduğunu belirlemek. gerisini matbaa hallediyor zaten :)
  9. Mehmet ÖZDEMİR

Masaüstüne 100 gb veri kopyalayınca iMac kapandı açılmıyor

çok teşekkürler bilgi için...
  10. Mehmet ÖZDEMİR

Birbirine Benzer Ünlü Film Afişleri

güzel derleme olmuş... yeni bir tarz yapmak yerine sürekli bir başkasının yaptığı yada yaptıkları taklit ediliyor...
  11. Mehmet ÖZDEMİR

Soner İnşaat Logo Çalışması

logo firma yada hizmetin şekil olarak temsil ediliş şeklidir. dijital ortamda tasarıma başlamadan önce kağıt üzerinde eskizler denemelisiniz. çizilen logo ve logotype renk ve biçim olarak bir bütün gibi görünmelidir. tipografi çok önemlidir. sıradan bir fontun üzerinde oynayarak çok güzel...
  12. Mehmet ÖZDEMİR

ilköğretim yıllık sayfası çalışması

renkli olması cezbetmiştir çocukları :)
  13. Mehmet ÖZDEMİR

Photoshopda birlik zamanı

sayın atanaz, forumda photoshop ile ilgili birçok konu mevcuttur. Bu konulara bakarak ta bir çok şey öğrenebilirsiniz. Hayırlı forumlar...
  14. Mehmet ÖZDEMİR

Otel - Şirket Evrakları (GENİŞ ARŞİV)***

güzel paylaşım, teşekkürler...
  15. Mehmet ÖZDEMİR

Afiş

çalışmada maden suyunun faydaları, cola nın zararları anlatılmak istenmiş. bir sloganla destekleyebilirsin aslında. fikir güzel ama eksikler var. başarılar :)
  16. Mehmet ÖZDEMİR

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

• Çabuk biter değil mi işimiz çok acil, tasarımcısın sonuçta işin bu, hemen yaparsın • Gerçi kullandığınız programları bilsem bende tasarım yaparım • Sanki bu çok sade olmuş gibi, bir tasarım göremedim • Logoyu biraz daha büyütelim, patlasın, göze batsın • Logo çok aşağıda olmuş...
  17. Mehmet ÖZDEMİR

Tasarım Dersleri (mehmet özdemir)

Corel'de tek ekranda aynı anda birden çok sayfa açılabilir. wiev / page sorter wiev seçeneğinden ulaşabilirsiniz bu özelliğe. ayarlardan page sotter wiew'e bir kısayol atandı mı çok güzel oluyor. ben ctrl+1 yaptım. gayet kullanışlı.
  18. Mehmet ÖZDEMİR

indesign de forma yapmak

bir arkadaşa yardımcı olmak için hazırladığım videoyu öğrenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla paylaşıyorum. video sessizdir.
Yukarı Alt