Arama sonuçları

1. Mehmet ÖZDEMİR

Masaüstüne 100 gb veri kopyalayınca iMac kapandı açılmıyor

arkadaşlar. işyerimiz de bulunan bir imac bilgisayarın masaüstüne kullanan arkadaş bir hata sonucu yaklaşık 100 gb lık bir dosya kopyaladı. bilgisayar açılmıyor. bunun bir çaresi var mı? yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
  2. Mehmet ÖZDEMİR

grapich desing...

evet biraz acemice olmuş sanki :) tipografiden çok paint çalışmasına benziyor... :D
  3. Mehmet ÖZDEMİR

Kartvizit Çalışmalarım l N.Tr.

bana göre bunlar arkalı önlü güzel gider... :)
  4. Mehmet ÖZDEMİR

Tasarım Dersleri (mehmet özdemir)

@Erkan Nehir aynen evet :) belirtmem gerekiyordu kusura bakmayın :)
  5. Mehmet ÖZDEMİR

Nasıl yapabilirim bilmiyorum yardım lazım..

istediğiniz böyle bir şey mi?
  6. Mehmet ÖZDEMİR

Grafik tablet satın almak istiyorum

maddi imkanınız var ise a5 değil a4 almanızı tavsiye ederim...
  7. Mehmet ÖZDEMİR

photoshop dosyları indir arşiv-1

paylaşım için teşekkürler alicobann...
  8. Mehmet ÖZDEMİR

Tasarım Dersleri (mehmet özdemir)

Genelde tasarıma başlamadan önce matbaadan kâğıt boyu alınır. Bunun nedeni tabaka kâğıtlarının yapılan tasarıma göre kesildiği zaman, hurda kâğıdın fazla çıkmaması içindir. Ama özel işlerde bu değişir. Tabakadan 4 iş çıkacağına özel işlerde 3 iş çıkar. kağıt boyut (mm)...
  9. Mehmet ÖZDEMİR

PSD DOSYA ARŞİVİ indir

linkte sorun yok, 71,3 mb lık bir dosya iniyor...
  10. Mehmet ÖZDEMİR

Shakerfest Afiş Çalışması

evet... kesin müşterinin parmağı var bu işte....
  11. Mehmet ÖZDEMİR

Shakerfest Afiş Çalışması

elinize sağlık hasan bey güzel çalışma ancak bana biraz karışık geldi :)
  12. Mehmet ÖZDEMİR

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

başka bir grafiker arkadaşımın başına gelen bir hadise; adam geliyor yanına oturuyor. bak şimdi, şuraya, şu iki logonun ortasına kırmızı ile XXXX yazacaksın. bizim arkadaş tamam diyor, yazmak için sayfaya tıklıyor, tıklar tıklamaz adam bağırıyor; yav kardeşim oraya demedim şuraya aha...
  13. Mehmet ÖZDEMİR

müşteriden sadece bir logo gelir ve gelen logo JPG dir. reklam istenir. ne adres vardır ne konu ile ilgili görsel. işi yaparsın biter. müşteri görür, yav bumu çıktı bunu bende yapardım der. ve sizin monitörü adamın kafasına geçiresiniz gelir. :D
  14. Mehmet ÖZDEMİR

yav biz malzemeleri gönderdik, sen bi çalış bahım, sonra düzeltiriz...
  15. Mehmet ÖZDEMİR

logo tasarımlarım - 3. parti

teşekkürler hasan bey, beğendiğinize sevindim, içlerinden bazıları oldukça eski logolar...
  16. Mehmet ÖZDEMİR

endir, endir, yav endirsene, yok ya eski yerine al geri, hah tamam orası, (eski yerine alırken herhangi bir yere geldiğinde) galsın öle çok gözel oldu
  17. Mehmet ÖZDEMİR

logo tasarımlarım - 3. parti

değerli yorumlarınıza...
  18. Mehmet ÖZDEMİR

Epizen Kozmetik - Kurumsal Kimlik

emeğinize sağlık hasan bey, istenilen şekilde cıvıl cıvıl bir çalışma olmuş...
Yukarı Alt