Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Atom Karınca Kreş Kartvizit Çalışması

İlk bakışta oldukça renkli ama bir kreş için yeterli sevimlilikte gelmedi bana, renkli olmasına rağmen biraz ağır bir havası var, mesela o sarı kuyruklu banner olmamış bana kalırsa. Sanki işi bozan o gibi :) Elinize sağlık.
  2. Erkal COŞKUN

Latte'Art

Neymiş... Demekki tasarım yapmak için sadece mous yada kalem gerekmiyormuş, adamlar sütle, kremayla bile neler yapmış :) İçene afiyet, paylaşanada teşekkürler olsun :)
  3. Erkal COŞKUN

Brand Day 1 / Demet YILDIZ

Başarılar efendim...
  4. Erkal COŞKUN

Akdeniz Üniversitesi Yeni Logosunu Arıyor

Evet 1.lik ödülü cezbedici... Hatta ilk 10 bile :) Umarım keyifli bir yarışma süreci olur ve netice herkesi tatmin eder. Şimdiden herkese başarılar.
  5. Erkal COŞKUN

Bitkisel yaşam bu olsa gerek

@Mehmet Can AKPINAR Grafiker dediğin, sağ eliyle mous tutarken sol eliyle maket keser, bir broşür tasarımı arasına 3 kartvizit sığdırır :) Şaka bir yana bazen bunalmamak elde değil evet. Ama bu mesleğin cilvesi ne yazık ki. Dün bu videoyu çok beğenmiştim, bazen tam bu modda oluyorum ben de...
  6. Erkal COŞKUN

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@danisman Bugün acemi rolündeyim, sabahta bir pot kırdım :) İdare edin artık.. Mesaj atılmıştır ayrıyetten ;)
  7. Erkal COŞKUN

@danisman Kayıt esnasında adres bildirdim kastınız o ise eğer... Şimdiden teşekkürler.
  8. Erkal COŞKUN

Bitkisel yaşam bu olsa gerek

Sakin ol şampiyon :)
  9. Erkal COŞKUN

Brandday-2 / Aslı SAYILIR

Başarılar :)
  10. Erkal COŞKUN

Brandday-1

@Aslı SAYILIR Teşekkür ederim...
  11. Erkal COŞKUN

Brandday-1

Teşekkür ederim :)
  12. Erkal COŞKUN

Brandday-1

13. Erkal COŞKUN

Bende üye oldum ama geç mi kaldım yoksa :)
  14. Erkal COŞKUN

Hangi Takımlısınız ?

Fotbolda her zaman grayscale modundayım :) Beşiktaş'lıyım...
  15. Erkal COŞKUN

Son Çalışmalarım. !

@Emniyet_Portal Sayın Emniyet_Portal; Biz burada ne emniyete, ne polise laf ediyoruz, dilimiz uzattığımız tek konu sizin yaptığınız çalışmalar. Forumun ve burada olmanın tek amacı da bu zaten, bilmediğini öğrenmek, bildiğini de öğretmek... Bu sabırsız ve atak ruh halinizi yaşınıza ve...
  16. Erkal COŞKUN

Avukat kartvizit

@carlito1914 İdare eder, yaş kaç bu arada :) 1914 doğumlu değilsin heralde :)
  17. Erkal COŞKUN

Son Çalışmalarım. !

İlk iki çalışma için konuşuyorum. Emniyet ve polis deyince aklıma gelen ilk kavramlar "HUZUR", "ASAYİŞ"... Elbetteki özel harekat polisleri sıkça silah kullanıp çatışmaya giriyor vs vs... Ama bu şekilde ifade edilmesi beni rahatsız etti. Çalışmalarda saldırgan bir hava var, insanı tedirgin...
  18. Erkal COŞKUN

Avukat kartvizit

Kartvizit etrafındaki siyah çerçeve sunumdan mı kaynaklı, yoksa tasarımda da mevcut mu? Mevcut ise çok büyük risk. yazılarda kenara fazlaca yakın olmuş...
  19. Erkal COŞKUN

brandday.net - 1

@Hasan YILDIZ Demekki henüz uyanamadığımın ve yılbaşı piyangosuna şimdiden umut bağladığımın resmidir :):) Çok haklısınız ve düzeltiyorum efendim... Başarılar diler, emeğinizin karşılığını almanızı temenni ederim.
  20. Erkal COŞKUN

brandday.net - 1

Bol şans...
Yukarı Alt