Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Ambalaj Çalışmalarım (Derleme)

@Hakan Dağdeviren O alıntı yaptığınız cümleye istinaden sizin mesajınıza ilk başta teşekkürlerimi belirttim zaten. Belki de siz ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. Aslında yazdıklarım gayet netti... Daha önceden yapmış olduğum (sonuçlanmış, bitmiş) çalışmaları bu başlık altında toplayıp...
  2. Erkal COŞKUN

@Hakan Dağdeviren Düşüncenizi belirttiğiniz için teşekkür ederim, lakin bunlar daha önceden yapılmış, grafikerler.org'ta paylaşma fırsatı bulamadığım çalışmalar. Her çalışma için ya da 2'li, 3'lü gruplar halinde konular açmak sadece konu kalabalığı yaratırdı düşüncesindeyim, çalışmalar...
  3. Erkal COŞKUN

Daha önce yapmış olduğum ambalaj çalışmalarından bazılarını bu başlık altında derlemek istedim... Zahmet edip çalışmaları izleyen ve olumlu olumsuz düşüncelerini belirten bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  4. Erkal COŞKUN

Dekor Boya Kartvizit Çalışması

Konya'nın pzisyonuna bende katılıyorum, ayrıca Dekor Boya fontu eğer kurumsdal değil ise seçiminiz daha iyi olabilirdi. Onun dılında sektöre uygun olmuş.
  5. Erkal COŞKUN

Freelance İş Arıyorum (Türkiye geneli)

Freelance grafik tasarımcı Şehir: Türkiye Geneli Program/Seviye: Adobe Photoshop: Uzman Corel Draw: Uzman Indesıgn: İyi Illustrator: İyi Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer) Referanslar: Bazı çalışmalarımın bulunduğu portfolyoma buradan ulaşabilirsiniz. İşle ilgili...
Yukarı Alt