Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Belki de kalabalıkta kaldırımda kaykayla kayıyordur...
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Aynenzyn, Adam belki de Amerikan futbolu oynuyordu ?
  3. Şener CANÖZ

Kurumsal kimlik tasarım yaptırmak ve fiyatlandırması

,@lis terya İlan da kullandığın kelimeleri ve cümleleri biraz kontrol ederek yazarsan; " Kurumsal kimlik tasarım yaptırmak ve fiyatlandırması" "web tasarımı yapan firmasıyız" "Verilecek Fiyatlamaya göredir" Devrilmiş cümleler, işe ve işi yapacak olan kişilere verdiğin değeri ortaya...
  4. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Bahtınur YILDIZ Yok iş buluyorum da Bahtınur YILDIZ uzak kalıyor, olmadı herhangi bir fabrikaya girerim fırsat bulana kadar... Yapmadığım şey değil, 4 yıl demirçelik fabrikasında vasıfsız ağır işçilik bile yaptım zamanında. @ZxxxE Teşekkür ederim. Hmm güzel fikir amin...
  5. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

zikir... Dalınca gözlerim, bilki O’nu özlerim içimden... ta derinlerden...... Gel, ne olursun, gel derim. İçin için sızlar içim, gelmeyecek ki ben bilirim, bile bile zikir eder... Gel, ne olur... gel derim. .
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ağmeeiiin !
  7. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Berhudariye ol evladiyem. Sevgiler...
  8. Şener CANÖZ

Gillsans-boldtr aranıyor!

http://s3.dosya.tc/server17/XHPTzN/09.GillSans_1930-EricGill_.rar.html
  9. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Haleykum selam... Hayır burdayız murat bey ! Cumanız kutlu olsun...
  10. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Yüreğinin büyüklüğü kadar yardım et… Ve sus ! Sus… Susabilmek öyle erdemdir ki… Son sözü söyleyen sen olsan da…... Sadece sen bil ve kendine fısılda! Bırak seni kim nasıl bilirse bilsin… Yüreğince insan ol Ve insan olabilmenin erdemini yüreğinde yaşa…! H. Jackson Brown
  11. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  12. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

13. Şener CANÖZ

Çalışma Baskıya Giderken (Yardım)

Photoshop ile çalışıyormuşsun, komut işe yaramayacaktır. Font layerına sağ tıklayıp "Rasterize Type" yazan yere tıklayacaksın. Konvertlenmiş olacak kusura bakma CorelDraw a göre cevap yazmışım. İyi çalışmalar...
  14. Şener CANÖZ

Fontları font özelliğinden çıkarmak demek (yazı seçili iken ctrl+Q tuşuna basarsın çizime döner)
  15. Şener CANÖZ

Mns alüminyum logo çalışması

Eline sağlık uqurgrafik... Alüminyum doğrama ile ilişkilendirmişsin ben beğendim.
  16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  17. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın (=
  18. Şener CANÖZ

Doğrudur... Birde; CMYK 304 dpi yapman ve fontları konvertlemen gerek.
  19. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Perde arkasını bir görsen...
Yukarı Alt