Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  2. Şener CANÖZ

Hakan fitness logo

Arkadaşlar Eğitim setlerinden yararlandığım Fitness hocama elim boşken çalıştığım bir çalışma. Bunu geliştirelim birlikte, önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum...
  3. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

Aracın Kaportasına Gönderilen Küçük Bir Elektrik Akımı Sayesinde Otomobil Renginin Değişmesini Sağlayan Yeni Sistem... Paramagnetic Boya Change the color by adjusting the voltage of a small electrical current sent through the vehicles bodywork.
  4. Şener CANÖZ

Çizgi logo ve basılı malzeme tasarımı

Eline sağlık Boo0 Okunaklılık da ve renkler de değişikliğe ihtiyacı var bence. Keyifli tasarımlar...
  5. Şener CANÖZ

Yeni 3d's max organik modelleme eğitimimiz hazır. sizler için!

Eline sağlık Hakan Dağdeviren... Dersleri indirip te uygulamayanlara "geriye takla atarken istiklal marşını ters den okuma cezası" verelim bence. Herkes yaptığı armut u buraya koysun.
  6. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  7. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

Büyülü anti-yerçekimi topu MIT medya laboratuarı büyülü anti-yerçekimi topu ile arayüz oluşturdu! Bu bir metal top. Havada durabiliyor. Soluduğumuz havada asılı kalabiliyor. Topu istediğiniz gibi hareket ettiriyorsunuz ve bıraktığınız anda havada asılı kalıyor. Gördükleriniz hem yerçekimine...
  8. Şener CANÖZ

Kartiviz Yaptırılacaktır.

Konuyu detaylandırırmısınız ?
  9. Şener CANÖZ

Adobe photshop cs6 çakışma sorunu..

@Bulut Mashar Bunun için gereken yere uygun bir başlık ile konu açarsan, sen daha hızlı cevaplara, site de amacına ulaşacaktır Bulut Mashar
  10. Şener CANÖZ

Adobe photshop cs6 çakışma sorunu..

Ben bu linkteki programı kullanıyorum program kaldırmak için, kökünü kazıyor artık kalmıyor; http://perfect-uninstaller.en.softonic.com/
  11. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

"Zamanım yok" ne demek yahu? Gün bana 24 sana 15 saat mi? Niyetim yok desene sen şuna. Bahane üretmeyi bırakın, sevdiklerinize vakit ayırın. "Eğer bir şeyi gerçekten yapmak istiyorsan bir yolunu bulursun. İstemiyorsan bir mazeret bulursun." Jim Rohn
  12. Şener CANÖZ

Ilk kartvizitim

Son paylaştığını seçerdim, kenardan en az 7,5 mm uzak olmalı yazıların. Deneyimli grafikerlerin portfolyolarından kartvizit çalışmalarına bak.
  13. Şener CANÖZ

Ilk kartvizitim

Eline sağlık çok güzel gidiyorsun... Yazıları kenarlara çok yaklaştırma, matbaada kesilirken bıçak yazıları alır.
  14. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

15. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

16. Şener CANÖZ

güzel reklamlar

17. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

18. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Yukarı Alt