Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Ahşap üzeri endirekt aydınlatmalı krom kutu harf tabela

Bu işin uzmanlarındansın , uzun zamandır bu tür çalışmalar yapıyosun, biliyorum reklamcılık alanında çalışıyosun... Yaptığın çalışmaları koy bizde görelim Bahtınur YILDIZ.
  2. Şener CANÖZ

Ahşap üzeri endirekt aydınlatmalı krom kutu harf tabela

Ahşap üzeri endirekt aydınlatmalı krom kutu harf tabela...
  3. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxE Kızan soğuk suyla elbiseleriyle duş alıp dışarda 3 km koşsun sokaklarda rahatlar.
  4. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Zu haha HA HAA !!! amaan üçümüzden başka günaydınlaşan yok zaten ne yazarsan yaz bee.. (:
  5. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın... :=)
  6. Şener CANÖZ

Kargo & Taşıma Konulu Zengin İçerikli HQ Görseller...

Teşekkür ederim ben de indirdim...
  7. Şener CANÖZ

Yatay Tek Kırım Broşür

Kimse olmasa bile muratamam'ın yönlendirmeleri yeter sana, takip etmekte yarar var...
  8. Şener CANÖZ

Yatay Tek Kırım Broşür

Sene sonu olduğu için iş yoğunluğu artmıştır arkadaşların... Profesyoneller sık gelemiyorlar zaten. Bizde işte anladığımız kadarıyla karıştırıyoruz site konularını, yorum yapmaya çalışıyoruz işte.
  9. Şener CANÖZ

Yatay Tek Kırım Broşür

Tipografi ile ilgili araştırma yaparsan gelişimine çok yardımı dokunacak. Mesela şunlarda çok önemli bilgiler; https://www.grafikerler.org/temel-sanat-egitimi-amp-grafik-tasarim-sanati/43752-altin-oran-kavrami.html http://tr.wikipedia.org/wiki/Alt%C4%B1n_oran...
  10. Şener CANÖZ

Yatay Tek Kırım Broşür

Eline sağlık... Eyer basılmamış olsaydı "genel görünümü için, tipografik düzenlemeler yapılması gerekiyor bence" derdim. Hoş çalışma olmuş. Başarılar b3krkdk.
  11. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Yakında geçen, Kadınlar günü de vardı onuda kutlayalım bu arada. Kutlu olsun...
  12. Şener CANÖZ

Kartvizit çalışmam

Şayet bu okeylenmemiş ise alternatifler türetmelisin, biribirine zıt tasarımlar geliştirmelisin...
  13. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ha ha ha haaa !
  14. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın... (kendinize dikkat edin)
  15. Şener CANÖZ

Merhabalar...

okeyto....
  16. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Benim yok ki... Olanlara gönderdim bunları. İşe gelirken çok heyecanlanırım ben haala.
  17. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Meraba len !
  18. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  19. Şener CANÖZ

Günün Sözü...

Kalp sırrına erenler neler yapar, bilir misin? Kızmazlar, Küsmezler. Kırmazlar, Kırılmazlar. Her şeyde bir güzellik bulurlar. Hiçbir şeyi insanoğlundan bilmezler. Rabb'inden bilirler! Her şeyi O ’ndan umup, beklerler. Ve, susarlar. Susarak konuşurlar. Hz. Mevlana
Yukarı Alt