Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Photoshopta Kaba Tram Efekti Vermek

http://youtu.be/E6mV2T_SZCA
  2. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  3. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

ses... Lazım değil ki gözlerim, boşlukta hep puslu/derin... Bir bilseler durmuş dünyam tek duyduğum senin seslerin... .
  4. Şener CANÖZ

Tolgahan Özkan Logo Tasarımı

@Tolgahanozkan Bizde bilelim. 10 kişiden burda çok var, ekibe bizi de dahil et, olurmu ? Başarılar Tolgahan ÖZKAN.
  5. Şener CANÖZ

selam :)

Merhaba aleykumselam Tuana hoş geldin.
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@inciveakif Etrafımıza baktığımızda; doğada işler nasıl basit, güzel, çaba sarfetmeden, aheng içerisinde, yargısız ve yadırgamadan oluşuyor. Doğal davranışlarımıza kurallar/kısıtlamalar/yönlendirmeler/yasaklar/ayıplamalar getirerek, kendimizi kasıp doğadan soyutluyoruz. Sonrada bastırılmış...
  7. Şener CANÖZ

Bir grafikerin masası nasıl olmalı.

Mesela ? Modüler olmalı.
  8. Şener CANÖZ

Yaav işte biz grafikerin ihtiyaçlarına uygun çalışma masasından bahsediyorum...
  9. Şener CANÖZ

Fikir olur belki; https://www.google.com.tr/search?q=grafiker+masas%C4%B1&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OgJVUuqqKsqbtQaCzoDwDA&ved=0CD8QsAQ
  10. Şener CANÖZ

Grafikerler.org Masası 3D

Ödülü sen verirsen olur [: Site sana zaten ödül verir bu çalışmanla.
  11. Şener CANÖZ

ZxxxE bunlar masada bulunmasını istediğin şeyler, masanın şekli 'tasarımı' hakkında fikir bulalım. Bunları koyabileceğimiz kullanışlı bölme yada desk ler olşturabiliriz.
  12. Şener CANÖZ

Arkadaşlar masanızı nasıl daha verimli kullanabilirsiniz. ''Aklımda şöyle bişey var'' diyenler paylaşımda bulunursa onu 2D ve 3D olarak canlandıralım. Sonundada Üretim maliyetlendirmesi yapalım, hayalden gerçeğe biz grafikerler için kullanışlı bir şey çıkaralım. Mesela aşağıdaki fotoğraftaki...
  13. Şener CANÖZ

Grafikerler.org Masası 3D

Eline sağlık Emre ŞERİM. Bana bir fikir verdin, bir grafikerin masası nasıl olmalı diye bir tasarım konus açıcam. He He.
  14. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Günaydın len
  15. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Sağol, sanada iyi akşamlar ZxxxE.
  16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Kemal AKSEKİOĞLU, sabah sabah gördüm paylaşayım dedim belki başkalarıda benim gibi güler diye;
Yukarı Alt