Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

2. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

3. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  4. Şener CANÖZ

Grafik Tasarım Mesleğinin Korunması İçin

Grafik Tasarım Mesleğinin Korunması İçin Yazar: Anonim Eklenme: 01.02.2008 Ülkemizde firmaların reklam ve tanıtımı için basılı ve dijital ortamda yapılan işlerde önemli oranda kalite düşüklüğü...
  5. Şener CANÖZ

karakalem deneme çizim

Karakalem alıştırma teknikleri ile ilgili bilgisi olan varsa, paylaşabilirse çok sevinirim.
  6. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  7. Şener CANÖZ

Mock-up Nasıl Hazırlanır

8. Şener CANÖZ

Mock-up Nasıl Hazırlanır

Arkadaşlar buraya bu konu ile ilgili eğitim dökuman ve filmleri koyarsanız sevinirim.
  9. Şener CANÖZ

Mimarlık ile grafik tasarımın ilişkisine ve disiplinler arası işbirliğine dair

''muratamam'' klasörü oluşturdum paylaştığın bilgileri içine doldurup vakit buldukça inceliyorum. Teşekkür ederim muratamam.
  10. Şener CANÖZ

Teşekkür ederim Kemal AKSEKİOĞLU, aynı dilek ve temenniler içerisindeyim.

Teşekkür ederim Kemal AKSEKİOĞLU, aynı dilek ve temenniler içerisindeyim.
  11. Şener CANÖZ

3d yazan kalem

Bişey değil Kemal AKSEKİOĞLU.
  12. Şener CANÖZ

karakalem deneme çizim

@Hakan Dağdeviren Ben çizdim. Gerçek model değildi sahte model kullandım, hatta canlı da değildi ölüydü, poz verdirmek için uğraştım bayaa, buzdolabına koydum dondurdum, acele acele buzları çözülmeden resmini yapıverdim çabucak. : P İyi olmuşmu ? Sağolasın. .
  13. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın (: herkesin bayramını kutlarım. Kendiminkini de tabi. Hatta kendimin elini öpüp başıma bile koydum sabahtan.
  14. Şener CANÖZ

Değerli Arkadaşlar Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Senin de kutlu olsun sukru.k. Diğer arkadaşlarında bayramlarını buradan kutluyorum.
  15. Şener CANÖZ

3d yazan kalem

:] 3D Printer bu mantıkla çıkartılmış olmalı.
  16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  17. Şener CANÖZ

Bu rakamın fontu nedir?

http://www.myfonts.com/WhatTheFont/results?ch%5B0%5D=.&ch%5B1%5D=2&ch%5B2%5D=3&ch%5B3%5D=.&wtfserver=wtf_a_41&id=0000f73a525581770006e6c300000576&glyphcount=4&imageid=0&x=41&y=32
  18. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Feleğin çemberinden geçiş anını bizim gibiler çok yaşar, daha ne cins insanlar göreceksin buna aklın şaşar. ''Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın'' diyorum, başkada bişey diyemiyorum.
  19. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

O patronuna bi ceza buldum ben...
Yukarı Alt