Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

kapıdır orası... . Kalırsan eğer birgün hasret içinde, seni sevenlerin gözlerine bak... Orası kapımdır ardına kadar ruhuma açılan, gir içimede, ne olur bir ışık yak...!
  2. Şener CANÖZ

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

herşey/hiçbişey
  3. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

tebessüm.... Kesilen sözlerimdeki kalan tebessüm, eskiyen bir bakış artık benim gülüşüm...
  4. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Günaydın
  5. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

tünaydın...
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Allah Allah yaramazlıkmı yaptın yoksa ? Bende zamanla Değerleniyorum. Daha ilerde Elmas üye falan olmayı hak etmeyi düşünüyorum, sonrada uzaya fırlatılacağım galiba... .
  7. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

SüperMaryo gibiyim. Sen nasılsınız İsmail ÇOBAN ?
  8. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Tünaydın İsmail ÇOBAN, tünaydın herkese.
  9. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

bir mucize ? . şair oldum kaç zamandır Sen’i beklerken karanlıkta, uzak düşlerde ağlarken tutamadığım Sen karşımda... iki damla yaşla başladı, artık ümitlerim sarardı, zamanımda doluyor yok bir şansım kalmadı bir mucize ?.............
  10. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

canımı yakıyor... Hiç bu kadar pişman olmadım, Bu kadar perişan hiç! kalmamıştım, Çok yorgunum... Hiç bu kadar daralmadım, Bu kadar derin yara hiç! almamıştım, Çok azap veriyor... Dağlara kaçasım var, Aklım artık bana dar, Dön artık bana yüzünü, Sırtımdaki ayrılık canımı yakıyor...
  11. Şener CANÖZ

Altın Oran

https://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=GRAFIKERLER.ORG+ALTIN+ORAN&oq=GRAFIKERLER.ORG+ALTIN+ORAN&gs_l=hp.3...5139.15696.0.16334.26.23.0.3.3.0.315.3179.0j21j1j1.23.0...0.0...1c.1.11.psy-ab.9P9tcTsCNIo&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.45921128,d.ZWU&fp=53d3cf55a5fcd507&biw=1195&bih=741
  12. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

çamurlu... . Gözümde mıh gibi çakılı anıların, göçüp gider açılmadan yıllarım, rüzgarda çamurlu göz yaşlarım, devrildide tutamadım ne yaptıysam, altındayım bu yıkık duvarların...
  13. Şener CANÖZ

3dsmax videolu dersleri serisi

İlgili bölüme yazarsan sonuca daha çabuk ulaşırsın ACEMİ GRAFİKER.
  14. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

günaydınlar...
  15. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

günaydın..
  16. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Nane de olmazsa ot (çimen) suyu gibi gibi oluyo şu yeşilçay sanki
  17. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

(= Sağol gadanalayım, limonlu zencefil çayı içiyorum, şimdi doldurdum sen ısmalamış sayıyorum.
Yukarı Alt