Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Fotoğraf Çekimi İpucuları

Eline sağlık.
  2. Şener CANÖZ

Fotoğraf Çekimi Hakkında..!

@canilke Bunun yapılışını ( çekimden decupe ye kadar ) bize gösterirmisin canilke ?
  3. Şener CANÖZ

Selam arkadaslar.. AT siyah beyaz....

Geçmiş olsun logarita99, 7 gün hastanede yatıran hastalık önemsiz olmaz bana göre. Çalışmayı karakalem ile dişi olarakmı çalıştın ? ( yani dışını mı doldurdun ? ) öyleyse baya zordur her halde getirebilmek. Meganne'nin çizimlerinde gerçekçilik görüyorum, fotoğrafımsı çalışmalar ama canlılık...
  4. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

sonunda... . Bazen acının dibine düşersin, sen istersin, isteyerek düşersin... Tadı vardır sesine bulaşır ağlarsın inlersin. Çıkmak istemez içinden, dönersinde dönersin. Azaptan yorulur sonunda yok olursun... Bazen uçarsın göğün en tepesinde, yüzersin, Sen istemeden, sebep olur birileri...
  5. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Bendende Tünaydın olsun gezegen. Her yere bu aynı güneş doğuyo ki ? (akşamda aynı güneş batıyo) tapatalk mapatalk havamı atıyon bize ?
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can Sana peynir vereyim mi ?
  7. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Günaydın
  8. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

günaydın
  9. Şener CANÖZ

Fotoğrafı Renklendirmek

onurta, ctrl + u tuşlarına birlikte basarak çıkan arabirimden ortadaki çubuğun düğmesini sağa doğru çekerek belki yapabilirsin.
  10. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

avare/deli... . Evet biliyorsun artık başımdan geçenleri, Artık yok sessiz rüzgarsız günün geceleri, Paramparça o gönlümün sakin heceleri, Aklımı attım satırlara, oldum bir avare/deli... ____________________________________ benim sihrim düşüncelerim...
  11. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Anladım len scooter !
  12. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

nerden de bildin len ! inek arabası
  13. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

merak edenler çoğalırsa meburen söylerim
  14. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Söylemem...
  15. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

(bir kişi hariç) Herkese günaydıııın.
  16. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Amin. Sanada günaydın herkesede
  17. Şener CANÖZ

"Realizim" Savaş Sanatları Bölüm 3 "Yakut Göz"

Merhaba Hakan Dağdeviren, @Hakan Dağdeviren Yukarıda şöyle yazmıştım; çünkü; kılıcı kesmesi için sallamak gerek "saplamanın" dışında. Saplamanın (ucunun sivri olmasının kılıç için bir anlamı yok) demedim zaten de biraz hantal durduğunu anlatmaya çalıştım. Keskin olmadığı, kalın olduğu için...
  18. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu Şu anda ayakkabılarının içindesin ?
  19. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tuttu, (Eşime takılmıyorum, sanal alemde takılıyorum bende zaten onu kaybetmeyeyim diye) 30 tane leblebiyi yutmadan ağzında çiğnedikten sonra "Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız" demeye çalıştığını deliler gibi saklıyosun herkesten?
Yukarı Alt