Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

yok !.. . Dizelerden başka çıkışım yok şu an, Yazıyorum durmadan, ama inanki hepsi yalan, Yok ki karşılığı. Yok!.. İçimde çıldırmış garip duygular... Nasıl yazılır bilmiyorum bunlar, Yok ki karşılığı. Yok!.. Dilimde haykırışlar nefessiz çağlıyor... Elimde tutamadığım kelimeler...
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Yok yook okadar da zor değil... Hümeyra CAN'ın gözleri için önerdiğim şeyin aynını önercektim.
  3. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Geçmiş olsun, benim bir çözümüm var Aslı SAYILIR denemek istermisin ?
  4. Şener CANÖZ

Corel de ölçü cinema4D merge ledimmi ölçü değişiyor nasıl önüne geçebilirim ?

Baktım 60cm bir kare gönderdim, en yakın 0.035cm yapınca ayarı, boyutu 59.528 cm oluyor. Daha hassas ayar çekemiyorum...
  5. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

sonsuz yol... . Bedenim yan, parçalan ! Ruhum içinde çıkan boran. Nedir dönen başımda ? Yoksa dünyamı yanan ? İçimdeki yarım; Bırak yıkılsın bu dağlar. Duramaz altında karlı duyguların, Yeter açılsın o sonsuz yollar.
  6. Şener CANÖZ

Corel de ölçü cinema4D merge ledimmi ölçü değişiyor nasıl önüne geçebilirim ?

Ai formatına dönüştürüp atıyorum zaten. Deniycem teşekkür ederim usheryeah111...
  7. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Arada Tasarım06 yada yazın burnu "A" harfinde durur şekilde uyuyakalmış olmalı kalkınca okusun...
  8. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Tasarım06, ben yatıyom artık kusurabakma, karpuz falan kesceksen yicek halim yok, gözlerim kapanıyo bidahakine inşAllah... İyigeceler herkese byto
  9. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Hmmm tmm okeytoooo anladıııııım (;
  10. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Kimin durumuna ?
  11. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

yada karşıdan karşıya geçmesin istersen, nedersin Aslı SAYILIR
  12. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Hayır ponpon lu çorap ör bence
  13. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Aşk; hayatın dinamiği dir bir deyişle, buğday iken una dönersin bu işleyişte... ________________________namasteeee
  14. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Anılacak zamanın varken ______ hayatın tadını çıkar... Şu hayatta yaşanacak iyi şeylerde var, ______düşünmesi bile seni yıkar paklar... Karardığında bahtın, başına gelen üç harfli şey, ______yaşayacağın hayatını senden saklar... ___________________________________namasteeee
  15. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Domates çorbası yap (;
  16. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

gitmem gerek te, nasıl vedalaşılır...?
  17. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  18. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ameliyatla gözlerini aldır problemin kalmaz :s8: Bi arkadaşımında öyle problemleri vardı, aldırdı şimdi çok rahat... ;)
  19. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın... Amiiin.
Yukarı Alt