Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Cengiz Duhan Heh (: bu adamın içine patlayan mısırlar kaçmış bence Cengiz DUHAN...
  2. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu... O'na bir söz yazdın bugün yolladın rüzgarla, içinde gözyaşın vardı küçücük bir adamla...? AaaaAAaaAyyy aaaAAAAyyYY! .
  3. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

"Ben bildiklerimin veya söylediklerimin değil, yaptıklarımın eseriyim."
  4. Şener CANÖZ

Derici Cephe Tabelası - Tasarım/Sunum + Uygulama/Montaj

CorelDravX4, 3DSMAX (V-RAY) ve Photoshop CS3 kullandım. Tasarım/Sunum; Uygulama/Montaj;
  5. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

ruhum sana bakıyor... . Belki bir damladır, Ruhuma damlattığın. Gözlerimden taşıyor, Ektiğin o tek tohum, Orman oldu çoştu inan, İçimde bin feza yaşıyor Herşeyimle durdum, Tek bir noka oldum, Ruhum sana bakıyor. Bende bitmiş ölen, Durdu sandığım kalp, Artık Sen’de atıyor...
  6. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

yalancıyım! . yalancıyım! son buldu demiştim hani sana, nasılsa? yaşıyorum nefes bile alıyorum, kurudu diyordum ya gözlerim, bak hala ağlıyorum... yalancıyım! bittim artık diyordum ya, hala sürüyorum izini, dirseklerimle sürünüp, param parça üstüm, sana bulanmış, çekiyorum bu...
  7. Şener CANÖZ

TSK Türk Silahlı Kuvvetleri Amblem

GraphicTurk isimli arkadaşımın paylaşımını paylaşıyorum kendisine teşekkür ederim... https://hotfile.com/dl/191453987/e2a315a/TSK_LOGO.rar.html
  8. Şener CANÖZ

Gif İmages

Web sitesinde işe yarar belki...
  9. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın herkeseee... ( en erken ben yazayım istedimde )
  10. Şener CANÖZ

Freelance Çalışma Süreci İle İlgili Sorular.

Merhaba bir ara araştırma yapmıştım bu siteden ve farklı sitelerden edindiğim bilgileri burada paylaşıyorum, umarım faydalı olur birilerine; Freelance çalışmak değil ama bir yere bağlı olmadan iş yapmanın ve kendi kazancını elde etmenin diğer bir yolu şahıs firması kurmak. Kuruluş...
  11. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

sonunda... . Bazen acının dibine düşersin, sen istersin, isteyerek düşersin... Tadı vardır sesine bulaşır ağlarsın inlersin. Çıkmak istemez içinden, dönersinde dönersin. Azaptan yorulur sonunda yok olursun... Bazen uçarsın göğün en tepesinde, yüzersin, Sen istemeden, sebep olur...
  12. Şener CANÖZ

Bildiğim en pratik altın kaplama

@Erkan Nehir Bu yöntemdeki benim katkımı berrak metal olarak çalışmada görmek bana haz veriyor... Teşekkür ederim Erkan Nehir...
  13. Şener CANÖZ

Çıkış Anım... ( Başımdan Geçen İlginç Bir Olay )

Çıkış Anım... Uzun zamandan beri iş aradığım yaz günlerinden biriydi, ilanları dolaştıktan sonra eve dönmüştüm yine. Evde yanlızdım birkaç gündür, bir duş aldım bişeyler atıştırdım. TV yi açtım kanalları dolaşırken, bir pop müzik açık hava konseri ilgimi çekti 3 kişi sahnede ortalığı...
  14. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

sen olmak... . Sen olmak arzum, cismimi neyleyim Tesellim, özgür kalınca yanına geleceğim Varlığımla çaresiz garip bir deliyim, Sen olmak için artık kendimi kaybedeceğim Ben içimdeyken gelirmisin yine ? Karşımda yüzyüze durup sessizce Bakarmısın gözlerimden kendine ? Sessizce...
  15. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

@Aslı SAYILIR Amin Aslı SAYILIR, banada sağlık olmasın mı? Etrafımdaki sevdiğim insanları kaybettikçe, bazen onların yanında olmayı çok istiyorum... Malesef "eşşek gibi sağlıklıyım yaşıyorum hayat trafiğinde bulunduğum yerde" diyebiliyorum yaşamdan yorulduğumda. Bu dizeler bana bir...
  16. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

sen ayrı değilsin... . Bak... Bana değil kendine Gözümden bak kendine Gökyüzüne ulaşan kanatlarına Etrafındaki parıldayan ışıklara Bak... Oraya değil bana Karşımda durup gözlerime bak Aç Ruhundaki bulutları Çıkar ıslıktan rüzgarı Ne kaldı? Ben... Bırak... Sıkıca tuttuklarını...
Yukarı Alt