Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Hayırlı olsun Tasarim06
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

hıçkıra hıçkıra... . Bir atıp bir duran kalbimin, şimdi dert oldum nefesinde, atmadığı duran halinde... Zamanın ağma anında, O dev dalgaların, karanlıkta, geriye dönüp kaçtıklarında... Bir an umutlanıpta, sonra, ağlarsın ya hıçkıra hıçkıra, bakarken bahtın karardığında...
  3. Şener CANÖZ

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

anaa buna bayıldım len (: ; nası yapmışlar ki ?
  4. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Sırf kendi kıskançlığı yüzünden sevdiğinin tabiatını değiştirmeye çalışmak aşık olmakla karıştırılmamalı, ( kış günün açıp ölmesi onun hakkı olmuş zira öbür türlüsü ölümden beter ) evet kıskanmamak çok zor ama sevdiği ile kendini gerçekten bir bütün hisseden bir çiçek...
  5. Şener CANÖZ

nasil olmus ?

Kumsala bir ateş koyabilirsin, kalın giyisili eskimo insanları ısınırken. Denize kıyıya yakın bikinili kızlar koyabilirsin. Gök yüzünü karatıp yakından ay görüntüsü koyabilirsin. Yine kumsala gutupayusu ukoyabilirsin (: böylece uzar gider... Çok ilginç olcak yaparsan tabi, gerçekçi montaj...
  6. Şener CANÖZ

Masterlife Kartvizit | Sedat Gül

Çok tatlı renkler, herşeyi ile harika... Aynı karttan banada basarmısın dicem nerdeyse (: eline sağlık Sedat GÜL...
  7. Şener CANÖZ

Giydirme Uygulamalar | Sedat Gül

Eline sağlık Sedat GÜL, aracın kıvrımlları ayrıntıları doku üzerinde belli oluyor güzel fakat, yüzeyde yapraklarda perspektif görünmüyor. Başarılar...
  8. Şener CANÖZ

Dedim ki...

Sen tek değilsin bu dünyada bende Sen im...!
  9. Şener CANÖZ

yanlız şu kelebek gibi fotoğrafında bacan ayrılcak diye korkuyom/endişeleniyom indir artık ordan bence Aslı SAYILIR...
  10. Şener CANÖZ

Hiç sölemiyon haaa "gifbin.com diye bi menbaa var, gelin bakın diye" aşkolsun len Aslı SAYILIR... Ruh hallerimizi yansıtan nice gif ler varmış bu bana yakın şu an;
  11. Şener CANÖZ

Cinema 4D ile Cephe Modelleme Teknikleri

Bişey değil Murat GÜLER iyi kullanımlar... İnşAlah benim işime yaradığı gibi başkalarınada yarar.
  12. Şener CANÖZ

Cinema 4D ile Cephe Modelleme Teknikleri

Videoyu indirebilmek için alttaki linteki videoyu izleyip uygulayın; https://www.grafikerler.org/sohbet/43241-youtube-dan-pragramsiz-video-indirme.html .
  13. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

neredesin... . hani taşıyamıyacağım yükü vermezdin !!! neden bukadar ağır sırtımdaki düşüncelerim ? belim kırılmış yerlerde ucube gibiyim... hani sana bir adım atınca bana koşacaktın !!! neden karanlıkta ayak sesin yok, bak yalnız kaldım : ( ::::.. bir kıvılcım olsun bir nokta ışığa...
  14. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

yarım bitti... . kalan kadarı yetecekmi ki ? yoksa bitecekmi sinemin sesi ? sessiz sedasız gidecekmi kuş gibi ? son bir soluk, son bir nefes ümidimdi artık ümidim bitti, sinem içinde eridi gitti yaşadığım kadarı bile inan bana yetti kabulümdür bu ömür artık yarım bitti bir nefes...
  15. Şener CANÖZ

Totem Tabela

Tamam not aldım Aslı SAYILIR. Ben transa geçince iletcem, hadi iyi geceler herkese... ( biri hariç ) Şaka len şaka , sanada iyi geceler olsun ( bayaa iyi bi gece olcak )
  16. Şener CANÖZ

Totem Tabela

@Aslı SAYILIR Onu ben CİN lerime havale ettim, bu gece saat 3 sularında uyurkenk evden çıkarıp çatıda 2 saat ayakata rüzgarda bekletcekler...
  17. Şener CANÖZ

Fuar standı

(: ne dersen de, sana serbes...
  18. Şener CANÖZ

Totem Tabela

Ben kurban olayım O'nu bırak nolur...
  19. Şener CANÖZ

Tıcarı buz dolabı

TICARI BUZ DOLABI https://hotfile.com/dl/168398371/fc696d8/MEZZE_DOLAP_3D.zip.html İyi kullanımlar...
Yukarı Alt