Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Bildiğim en pratik altın kaplama

@Emre Şerim (: Teşekkür ederim Emre ŞERİM, fikirden fikirler doğması dileği ile paylaşıyorum, hayırlı olsun...
  2. Şener CANÖZ

Pratik tonlama ve ışık ayarları

Pratik tonlama ve ışık ayarları Arkadaşlar bu benim kullandığım bi teknik bilmem işinize yararmı ?
  3. Şener CANÖZ

Bildiğim en pratik altın kaplama

Photoshop ta bildiğim en pratik altın kaplama. Youtube menüsünden dişli işaretine basıp kalitesini yüksek olarak seyredebilirsiniz...
  4. Şener CANÖZ

Hazır Model Şişe

çok sağol, Aslı SAYILIR...
  5. Şener CANÖZ

Hazır Model Şişe

@Aslı SAYILIR Sağol, Varol. Bir denermisin Aslı SAYILIR iniyomu ? ( 0.4mb ) Benim internet gezginindemi problem var anlayamadım.
  6. Şener CANÖZ

Hazır Model Şişe

CorelDrawX6, 3DSMAX, V-Ray ile oluşturdum, aşağıdaki linkten alabilirsiniz... https://hotfile.com/dl/168537483/53ecab3/SISE.zip.html İyi kullanımlar...
  7. Şener CANÖZ

ACK Ürün teşhir stand sunumları...

@orhanyilmaz Teşekkür ederim Orhan YILMAZ çok sağol... @Şerife ERTAŞ Sanada çok Teşekkür ederim Şerife ERTAŞ...
  8. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

hep yalan... . benmiyim yaşayamayan,? yaşam mı yoksa bana yaban kalan... yok içimde ne sevinç ne heyecan, bitse artık bu ayrılık hep yalan.. İçim de Sen dışım da Sen birde hüzün bak geriye kalan. _____________________ benim sihirim düşüncelerim...
  9. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

nasılsa... . Bak kalabalıkta insanlar hep yalnız, Yan yana belki ama, bir okadarda uzağız.. İçimde bidünya renk çığlıklar atıyor! Ama yaşıyorum nasılsa kansız cansız... ________________________ benim sihrim düşüncelerim...
  10. Şener CANÖZ

Özgerman cephe kompozit tabela çalışmam

Corelx4, 3dsmax ( V-ray-SolidRocks ) Kolonlar ve alın alükobant, yazılar krom kutu harf içten aydınlatmalı kompozit çalışam.
  11. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu ingiçmiş... Böyle bir kedin olsun istiyorsun başkada bişey istemiyorsun ?
  12. Şener CANÖZ

Etkili CV Özgeçmiş tasarımları...

@nuriQocca Teşekkür ederim nuriQocca, birbirimize esin kaynakları sunmak, araçta ilerlerken arada gazı köklemek gibi...
  13. Şener CANÖZ

@Aslı SAYILIR Sağol Aslı SAYILIR, içindeki merak/istek bitmesin, bu altın bilezik sana yakışır...
  14. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu, bazen... Patlamış mısırı patlarken görmek çok güzel diye düşünüyosun...?
  15. Şener CANÖZ

@Murat VARDAR Teşekkür ederim Murat VARDAR. evet hoş bişey hayalden gerçeğe taşırken işin yanında olabilmek...
Yukarı Alt