Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Etkili CV Özgeçmiş tasarımları...

Teşekkür ederim Aslı SAYILIR...
  2. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Yarı tuttu, bedavadan var zati de tamamen kendimin olsun isterimyani.. Alttaki olayın çok işine yarayacağından emin gibi durduğunu gördüğümü düşündüğümü biliyorsun...?
  3. Şener CANÖZ

Etkili CV Özgeçmiş tasarımları...

Arkadaşlar kendinizi, özelliklerinizi sunabileceğiniz CV, özgeçmiş örneklerini buradan paylaşıp kullanabiliriz, bitane benden gelsin. http://pixelpharmacy.com/2002/
  4. Şener CANÖZ

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

ucunda ışık görünen tünele götüren biri...
  5. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu, evde ek gelir olsun die internetten model indirip çizimler yapıyorum hanımda bunları haya geçiriyor en çok tutan modellerden biri baykuşlar... Bu çizimi merak ettin bir kiwi kuşu alıp inceliyeceksin ?
  6. Şener CANÖZ

Gif İmages

7. Şener CANÖZ

İlginç Tasarımlar

8. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

(Yanlışlıkla o filmi izledim, filmlerde figüran rollerinden sıkılmış bir grubun hepsi başrol oynadığı bir figüran baş yapıtı imiş, dünyaya bakış açm değişti renkleri karıştırır oldum artık senin yüzünden...) Tutabilir, merak salarsam çok iyi konsantre olurum, mucize denen şeyleri yaşaya/ta...
  9. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutturayım bari bi seyredeyim nemenem şeymiş Bu film vberk in düğün videosu olduğunu düşünüyosun ? ( ben bilg. kapatıyom tv başına gidiyom bye bye ) (:
  10. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu hemde gülümseyerek, deney amaçlı arada yapıyorum, tepki almayınca biraz tuhaf oluyo insan... vberk diye bir hayranın olduğunu farkettin...? ( Gece eğlencesi olarak bizi kullanıyo )
  11. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı, makale nedir yazmam, şiir yazarım oda zaten çıkmak için canımı yakar, sanırsın ki Şener doğum yapar... Boyunu uzatmak için kendini tavana asmak ve ayaklarına ağırlık basmak istediğin zamanlaroldu ?
  12. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

(şair gibi kafiyeli yazmışın) Yarı tuttu, zıt olduğumuz için birbirimize çekici geliyoruz, ve biz haala tam anlaşamıyor uyuşamıyoruz...(uyuşsak, uyuşur gideriz) Gece yatmadan önce 386 kere saçını fırçayla ayna karşısında başaşağı olarak tarıyosun ?
  13. Şener CANÖZ

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

Temmuz da 42 olcam ama hiç göstermiyosun diyenlere, -Gizli gizliyaşıyorum ve geceleri yatmadan önce sürekli yarasa kanı içiyorum diyorum...
  14. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı, eşim film izlemekten hoşlanmaz dizi seyreder, ben film seyrederek deşarj oluyorum misafir gelmez genelde bize. Haala rüyalarını Süperman ile Batman süslüyo ?
  15. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı kız arkadaş derken ''sevgili" mi demek istedin ? Öyleyse tuttu... Kocan mutfakta bişeyler aranırken taaa salonda oturduğun yerden aradığı şeyi tahmin edip onu yönlendiriyosun bağırarak ? ( benim eşimin bana verici yerleştirdiğini düşünüyrumda, bana hep öyle oluyo çünkü )
  16. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

düşüyorum... . Yanıyorum mecazsız ateşsiz sensiz... Uyuştum kanıyorum yarasız acısız kansız. İçiyorum ayrılığı kana kana susuz bardaksız... Düşüyorum bir çukura heryerim paramçaparça hissiz ağrısız sancısız. Bekliyorum gel artık bak üstüm başım sana bulanmış...
  17. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı ( daha sigaraya başlamadım ) Annen kavgada tavayla babanı döverdi ?
  18. Şener CANÖZ

ACK Ürün teşhir stand sunumları...

CorelDrawX6 ve 3dsMax2009 ile oluşturulmuş... Müşteriye beğendirmeye çalıştığımız tasarımlar... Bazıları aceleden İnternetten modellerden esinlenerek çalışıldı patronun isteği üzerine. İmalatı yapılanlarda bunlar;
Yukarı Alt