Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı, okuyayım da tutsun... Işığın kırılma indislerini 3dsmaxta dikkate almıyorsun ?
  2. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu.... işte şimdi yarama parmağını bastırdın. ): Kapuskadan sende bişey anlamıyosun ?
  3. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu... Küçükken rüyalarında Süperman seni kurtarıyodu sürekli ?
  4. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu sıradışılığı severim... İşe gidip gelirken kalabalık halinde yürüyenlerin arasında hafifçe mee e e eee ! diye melersin benim gibi arasıra...?
  5. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu hatta yüzerim bile... Sitede çok beğenikçi birisin...?
  6. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

kül... . Eğer sen isen benim içimdeki... benmiyim karşımdaki kim peki...? Neden ben sende, sende bendeyiz ki...? Karşı karşıya hemde, hemde iç içe birlikte sanki... Kaynayan bir çığ sanki içimdeki... Altında kalanda benim garip ki...? Nezaman...
  7. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

ölmek gibi... . Karanlıkta yüzen, sanki cennetten, diri... Sinmiş sesime rengi, sökmek ölmek gibi... _________________________ benim sihrim düşüncelerim...
  8. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

çıksam... . Hiç duydunmu rengin nefesini ? Gördünmü rüzgarla ıslanan bulutun sesini ? Neden girdi göğsüme bu ağırı ? Çıksam oyundan, söyle bu geçermi ? __________________________ benim sihrim düşüncelerim...
  9. Şener CANÖZ

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

İşten ayrılma kararı aldım böyle hissediyorum;
  10. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Cengiz Duhan Tutmadı 2 tane köpeğimiz var. "Dördüncü Tür" filmini çok romantik buluyorsun ?
  11. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı Beynin başının içinde...
  12. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Hani soruuu ! ? benim ile eğleniyorsun ?
  13. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Topraaam benim... Tutmadı herşeyi kendi haline bırakmayı severim. Domatesli salata yaparken, domatesi doğrayarak koyuyosun tabağa ?
  14. Şener CANÖZ

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa

@Murat VARDAR Ben teşekkür ederim su yolunu açtığın için Murat VARDAR...
  15. Şener CANÖZ

Dijital Baskı Hakkındaki sorunlarınızı lütfen buraya yazınız..

@ÇİGDEM Çiğdem teknik servis gibi adamım desene... heh
  16. Şener CANÖZ

Dijital Baskı Hakkındaki sorunlarınızı lütfen buraya yazınız..

ben makinanın tüm ısıtıcılarını açıyorum baskı yapmadan 1 saat kadar önce, sonra kafayı ısı alan bir bölgede tutuyorum 20 dk kadar sonra baskıya giriyorum mürekkepler daha akışkan oluyor...
  17. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu Atatürk benim toprağım selanik göçmeniyiz biz muhaciriz biz hey yavrum vay beee ! Kessin! senin bir annen var, galiba ?
  18. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

gül bahçen... . Ufkunda beklettiğim hayaller Gözlerimde söner sessizce Rüzgarında dolan yelkenim Direğim kopmak üzere Sen’i içimde/dışımda, bir "an"da tattım Sanki bin ömürü zamansız aştım Artık yetmez ne yapsam, bekliyorum, Bıraktığın karanlıkta gözlerim kapalı yattım...
  19. Şener CANÖZ

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa

Bu dökümanı koyduğum bazı sitelerde kaldırılmış nedense, işe yaramıyacak bişey olsa umurlarında olmaz zaten. İyi kullanımlar.
Yukarı Alt